ویزای آمریکا

ویزای آمریکا به شهروندان خارجی اجازه می‌دهد تا به این کشور سفر کنند. درخواست برای ویزای ایالات متحده معمولا فرایندی طولانی است و به ارائه مدارک مختلف مانند گذرنامه معتبر و صورت مالی و برنامه سفر نیاز دارد.

مشاوره تلفنی 021-43859
2023/12/c4a3120d-097b-41be-94b2-d51f2d6aea27.jpg

مشاوره اخذ ویزای آمریکا

ویزای آمریکا سندی است که به اتباع خارجی اجازه می‌دهد تا به ایالات متحده آمریکا وارد شوند و در این کشور به‌طور موقت یا دائم قانونا اقامت کنند. در‌حال‌حاضر، انواع ویزای ایالات متحده برای مقاصد گوناگون مانند گردشگری، تجاری، تحصیلی و اشتغال دردسترس هستند.

فرایند درخواست ویزا شامل تکمیل فرم آنلاین و شرکت در مصاحبه دفتر حافظ منافع آمریکا و ارائه مدارک پشتیبانی برای اثبات واجد‌شرایط‌بودن است. صدور ویزای آمریکا تابع معیارهای سخت‌گیرانه‌ای است و دلایل مختلفی برای رد آن وجود دارد. پس از تایید، فرصت‌های ارزشمندی برای دارندگان ویزای ایالات متحده فراهم می‌شود.

برای اطلاعات بیشتر درباره اخذ ویزای آمریکا فرم مشاوره را پر کنید تا کارشناسان ما در بالدانو با شما تماس بگیرند.

اطلاعات خود را برای مشاوره وارد کنید. مشاوران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
{{service.error}}
{{fullName.error}}
{{phone.error}}
{{error}}
فهرست مطالب

    انواع ویزای آمریکا

    با‌توجه‌به هدف سفر، ایالات متحده انواع مختلفی از ویزاها را ارائه می‌دهد. از رایج‌ترین انواع ویزای آمریکا می‌توان به ویزای توریستی، دانشجویی، کاری و سرمایه‌گذاری اشاره کرد. هر ویزا معیارهای واجد‌شرایط‌بودن و روش‌های درخواست و شرایط متفاوتی دارد که برای تایید درخواست باید رعایت شوند. درادامه، به انواع ویزای ایالات متحده آمریکا و شرایط و معیارهای هرکدام اشاره خواهیم کرد.

    ویزای توریستی

    ویزای توریستی ایالات متحده به افراد اجازه می‌دهد تا برای تفریح و گردشگر یا دلایل شخصی به آمریکا سفر کنند. اغلب از ویزای توریستی با عنوان ویزای B-2 یاد می‌شود. کسانی که به دریافت ویزای توریستی تمایل دارند، باید مراحل خاصی را برای درخواست آن پشت‌سر بگذارند. این روند ممکن است چند روز یا چندین هفته طول بکشد؛ بنابراین، باید هرچه زودتر برنامه‌ریزی کنید.

    متقاضی اخذ ویزای توریستی آمریکا باید ثابت کند که قصد ندارد بیش از زمان مجاز (معمولا ۶ ماه) در این کشور بماند. ارائه بلیت برگشت و مدرکی مبنی‌بر تمکن مالی کافی برای پوشش هزینه‌ها در طول بازدید هم موردنیاز خواهد بود.

    همچنین، متقاضیان ویزای آمریکا باید اخذ هرگونه ویزای قبلی یا رد آن را اظهار کنند. فرایند درخواست ویزا ممکن است دلهره‌آور به‌نظر برسد؛ بنابراین، افراد برای بررسی سوابق خود باید آمادگی کامل داشته باشند.

    ویزای تحصیلی

    ویزای تحصیلی آمریکا (F1) این فرصت را برای دانشجویان فراهم می‌کند تا در دانشگاه‌ها و کالج‌ها یا موسسه‌های آموزشی در ایالات متحده تحصیل کنند. متقاضی ویزای تحصیلی ایالات متحده باید نامه پذیرش از یکی از موسسه‌های آموزشی معتبر آمریکا دریافت کند. همچنین، مدارک حمایت مالی را ارائه دهد و قصد بازگشت به کشور خود را پس از اتمام تحصیلات ثابت کند.

    دریافت ویزای تحصیلی آمریکا به مدارک زیادی نیاز دارد و فرایند درخواست ممکن است زمان‌بر باشد. این فرایند شامل مصاحبه حضوری در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده خواهد بود.

    وقتی ویزای شما تایید شد، ممکن است برای تحصیل تمام‌وقت یا مدت‌زمان کوتاه‌تری باشد. به‌عنوان مثال، اگر برنامه تحصیلی‌تان تا فارغ‌التحصیلی فقط یک سال طول بکشد، اداره مهاجرت آمریکا به‌احتمال زیاد ویزای یک‌ساله به شما می‌دهد. درمقابل، اگر برنامه تحصیلی شما دوساله باشد، ممکن است فقط برای یک سال ویزا بگیرید تا بعدا برای تمدید آن اقدام کنید.

    با ویزای آمریکا از نوع F1 فقط می‌توان به‌صورت پاره‌وقت کار کرد؛ چون ویزایی دانشجویی است و مجوز کاری محسوب نمی‌شود. تا زمانی‌که کلاس‌ها در حال برگزاری هستند، مجازید در محوطه دانشگاه  پاره‌وقت کار کنید. در زمان استراحت میان‌ترم نیز، می‌توانید تمام‌وقت مشغول فعالیت شوید.

    ویزای کار موقت

    ویزای کار موقت مجوزی برای اتباع خارجی است که می‌خواهند برای مدت معینی در ایالات متحده کار کنند. دولت ایالات متحده سالانه تعداد محدودی ویزای کار موقت ارائه می‌دهد و روند درخواست برای اخذ این ویزا ممکن است پیچیده باشد.

    رایج‌ترین ویزای کار موقت H-1B نام دارد که به متقاضیان بسیار ماهر در مشاغل تخصصی ارائه می‌شود. انواع دیگر ویزاهای موقت عبارت‌اند از: ویزای L برای انتقال درون‌شرکتی و ویزای O برای افراد بسیار مستعد و ویزای TN برای اتباع کانادایی و مکزیکی.

    متقاضی ویزای کار موقت آمریکا باید شرایط خاصی داشته باشد؛ ازجمله پیشنهاد شغلی معتبر و مهارت‌ها و تحصیلات لازم برای تصدی موقعیت شغلی مدنظر. کارفرما هم باید ثابت کند که نیروی واجد‌شرایط دیگری در ایالات متحده برای پر‌کردن جایگاه شغلی مدنظر وجود ندارد.

    ویزای سرمایه گذاری

    ویزای سرمایه گذاری آمریکا که با نام ویزای EB-5 نیز شناخته می‌شود، روشی محبوب برای اتباع خارجی برای سرمایه‌گذاری در ایالات متحده و اخذ گرین کارت است. متقاضیان برای اخذ این ویزا باید حداقل ۹۰۰هزار دلار در یکی از شرکت‌های تجاری جدید سرمایه‌گذاری کنند. این سرمایه‌گذاری باید حداقل ۱۰ شغل تمام‌وقت را برای آمریکایی‌ها ایجاد یا حفظ کند.

    نکته مهم دیگر اینکه سرمایه‌گذاری باید در منطقه اشتغال هدفمند، یعنی منطقه‌ای با نرخ بیکاری زیاد یا مناطق روستایی آمریکا، انجام شود. در سال‌های اخیر، ویزای EB-5 با جذب بیش از ۷میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی و صدور بیش از ۲۸هزار ویزا در سال، محبوبیت فزاینده‌ای پیدا کرده است.

    یکی از مزیت‌های اصلی دریافت ویزای سرمایه‌گذاری آمریکا، امکان اخذ گرین کارت و زندگی و کار در این کشور است. ویزای EB-5 برخلاف دیگر انواع ویزا، به حمایت مالی کارفرما نیازی ندارد و صدور آن محدودیتی ندارد. علاوه‌بر‌این، ویزای EB-5 را می‌توان به اعضای خانواده مانند همسران و فرزندان مجرد کوچک‌تر از ۲۱ سال هم تعمیم داد.

    فراموش نکنید که برنامه ویزای EB-5 درمعرض تغییرات مداوم ازجمله افزایش حداقل میزان سرمایه‌گذاری و تغییر مناطق هدفمند است. درنتیجه پیش از هرگونه اقدامی، با وکیل مهاجرتی باتجربه در ویزاگرد مشورت کنید.

    ویزاهای دیپلماتیک و رسمی

    ایالات متحده ویزای دیپلماتیک و رسمی را به مقام‌های دولتی خارجی و سیاست‌مدار‌ها و سایر افرادی اعطا می‌کند که برای کارهای رسمی به این کشور سفر می‌کنند. این ویزاها با ویزای توریستی یا تجاری تفاوت دارند و تابع مقررات و پروتکل‌های سخت‌گیرانه‌تری هستند.

    ویزای دیپلماتیک برای افرادی صادر می‌شود که منافع دولت‌های خود را نمایندگی می‌کنند. درمقابل، ویزای رسمی به کسانی ارائه می‌شود که ازطرف سازمان‌های بین‌المللی یا سایر نهادهای رسمی از ایالات متحده بازدید می‌کنند.

    برای دریافت ویزای دیپلماتیک یا رسمی، متقاضیان باید مدرکی از سازمان یا دولت متبوع خود به ایالات متحده ارائه دهند. در این مدرک، باید هدف سفر، مدت‌زمان بازدید، محل اقامت و فعالیت‌های مدنظر آنان ذکر شود. علاوه‌براین، متقاضیان ویزای دیپلماتیک لازم است تا مدارکی مانند گذرنامه دیپلماتیک یا نامه‌ای از وزارت امورخارجه دولت متبوعشان را ارائه دهند تا وضعیت دیپلماتیک خود را ثابت کنند.

    ویزای ترانزیت

    ویزای ترانزیت آمریکا به شهروندان خارجی اجازه می‌دهد تا برای عبور از این کشور به مقصد دیگری، وارد ایالات متحده شود. اخذ این نوع ویزای آمریکا برای افرادی ضروری است که واجد‌شرایط برنامه لغو ویزا نیستند یا شرایط ترانزیت بدون ویزا را نمی‌توانند برآورده کنند.

    ویزای ترانزیت حداکثر ۲۹ روز اعتبار دارد؛ اما در شرایط خاص، ممکن است تا ۶۰ روز هم تمدید شود. برای ویزای غیرمهاجرتی متقاضی باید سایر شرایط لازم را داشته باشد. به‌عنوان نمونه، ثابت کند که اقامت یکی دیگر از کشورهای خارجی را دارد و نمی‌خواهد آن را کنار بگذارد. همچنین، متقاضی دیگر شرایط وزارت امورخارجه آمریکا را باید رعایت کند که به ملیت وی بستگی دارند.

    درخواست ویزای ترانزیت ایالات متحده باید تحت ویزای غیرمهاجرتی (DS-160) و به‌صورت آنلاین تکمیل و ارسال شود. فراموش نکنید که درخواست‌ها باید خیلی زودتر از تاریخ سفر تکمیل و ارسال شوند تا زمان کافی برای پردازش داشته باشند.

    پس از دریافت و تأیید درخواست، متقاضی باید در مصاحبه سفارت یا کنسولگری ایالات متحده در کشور خود شرکت کند. در طول مصاحبه، از متقاضی سوالاتی درباره سفر مدنظر و سوابق و واجد‌شرایط‌بودن او برای ویزای ترانزیت می‌شود.

    شرایط اخذ ویزای آمریکا

    تعیین واجد‌شرایط‌بودن برای ویزای ایالات متحده ممکن است فرایندی پیچیده باشد؛ زیرا انواع مختلفی از ویزا با شرایط خاص وجود دارند. با‌این‌حال، معیارهای کلی خاصی در نظر گرفته شده‌اند که برای اکثر دسته‌های ویزا اعمال می‌شوند. ازجمله شرایط اخذ ویزای آمریکا می‌توان به این‌ها اشاره کرد:

    • متقاضیان باید قصد مشخصی مانند گردشگری، تجارت، تحصیل یا درمان برای بازدید از ایالات متحده داشته باشند.
    • متقاضیان باید مدارک کافی مانند اقامت و ترتیبات سفر و بودجه خود را مبنی‌بر توان و ثبات مالی برای پوشش هزینه‌ها در این کشور ارائه دهند.
    • متقاضیان باید پیوندهای قوی با کشور خود (مانند خانواده و شغل یا دارایی) داشته باشند تا نشان دهند که پس از اتمام اعتبار ویزای خود، دلایل کافی برای بازگشت دارند.

    به‌طور کلی، شرایط اخذ ویزای آمریکا به ویزای مدنظر متقاضیان بستگی دارد. به‌عنوان مثال، متقاضیان ویزای دانشجویی باید از یکی از موسسه‌های آکادمیک معتبر ایالات متحده پذیرش گرفته و منابع مالی کافی یا بورسیه تحصیلی برای پوشش هزینه‌های تحصیلاتشان داشته باشند.

    درنهایت، توجه کنید که هر متقاضی ویزا جداگانه ارزیابی می‌شود. افسر کنسولی و مسئول ارزیابی درخواست ویزا تمام مدارک ارائه‌شده را به‌دقت بررسی می‌کند و هنگام تعیین صلاحیت، عوامل مختلفی را در نظر می‌گیرد.

    مدارک لازم برای گرفتن ویزای آمریکا

    هرساله هزاران نفر برای رفتن به ایالات متحده آمریکا درخواست ویزای تحصیلی و کاری یا گردشگری ارائه می‌دهند. با‌این‌حال، اخذ ویزای آمریکا کار ساده‌ای نیست و مدارک مختلفی وجود دارند که متقاضیان باید آن‌ها را داشته باشند. درادامه، به شماری از مدارک لازم برای گرفتن ویزای آمریکا اشاره خواهیم کرد.

    ۱. پاسپورت معتبر

    متقاضیان ویزای آمریکا باید پاسپورت معتبر داشته باشند. همچنین، گذرنامه‌شان حداقل ۶ ماه پس از تاریخ ورود به ایالات متحده اعتبار و حداقل یک صفحه خالی برای مهر ویزا داشته باشد. نکته دیگر اینکه گذرنامه‌ آنان باید سالم و بدون آسیب‌هایی مانند پارگی و لکه یا صفحات از‌دست‌رفته باشد.

    ۲. فرم DS-160

    متقاضیان ویزای ایالات متحده باید درخواست ویزای غیرمهاجرتی یا فرم DS-160 را ارسال کنند. این فرم به‌صورت آنلاین در‌دسترس است و از متقاضیان می‌خواهد که مشخصات شخصی مانند نام، آدرس، اطلاعات تماس، برنامه سفر، وضعیت شغلی و هدف مدنظر خود از بازدید را ارائه دهند. فرم DS-160 باید دقیق و صادقانه تکمیل شود؛ زیرا هرگونه اطلاعات نادرست یا خطا ممکن است به رد یا لغو ویزا بینجامد.

    ۳. رسید پرداخت هزینه ویزا

    متقاضیان ویزای ایالات متحده باید هزینه درخواست ویزا را به‌صورت آنلاین از‌طریق وب‌سایت سفارت و کنسولگری یا دفتر حافظ منافع ایالات متحده بپردازند. آنان باید رسید پرداخت را به‌عنوان مدرک نزد خود نگه دارند و هنگام مصاحبه ویزا ارائه دهند. ناگفته نماند که امکان استرداد هزینه ویزا وجود دارد و با‌توجه‌به نوع ویزا و کشور مبدا، متفاوت است.

    ۴. مدرک اثبات توان مالی

    متقاضیان ویزای ایالات متحده باید مدارک پشتیبانی یا توان مالی برای اخذ ویزا ارائه دهند. مدارک اثبات توان مالی به نوع ویزا بستگی دارد؛ اما صورت‌حساب‌های بانکی، اظهارنامه‌های مالیاتی، مدارک حمایت مالی به‌واسطه خانواده در کشور مبدا، سند مالکیت دارایی‌ها و هرگونه درآمد را شامل می‌شود.

    ۵. مدارک معاینات پزشکی

    درصورت اعلام نیاز سفارت آمریکا، متقاضیان ویزای آمریکا باید معاینات پزشکی لازم را پشت‌سر بگذارند. این معاینات شامل معاینه فیزیکی و سوابق واکسن و هرگونه آزمایش پزشکی لازم مانند عکس‌برداری از قفسه سینه است. متقاضیان باید گزارش معاینه را از مرکز پزشکی تایید‌شده دریافت کنند و در طول مصاحبه ویزا ارائه دهند.

    ۶. مدارک سوابق کیفری

    مقام‌های ایالات متحده مانند وزارت امنیت داخلی یا اداره مهاجرت و گمرک ممکن است سوابق متقاضیان ویزای ایالات متحده را بررسی کنند. بررسی پیشینه شامل بررسی سوابق جنایی و گواهی امنیتی یا بررسی فعالیت رسانه‌های اجتماعی می‌شود. اگر بررسی پیشینه اطلاعات منفی را نشان دهد، درخواست ویزا ممکن است رد شود.

    ۷. اثبات قصد ترک آمریکا

    متقاضیان ویزای ایالات متحده باید نشان دهند که پیوندی قوی با کشور خود دارند؛ بنابراین، پس از اقامت موقت خود در ایالات متحده، قصد دارند به کشور خود بازگردند. اثبات این موضوع برای متقاضیان ویزای غیر‌مهاجرتی بسیار مهم است. متقاضیان پیوند خود با کشورشان را می‌توانند با ارائه مدرک شغلی، خانوادگی، دارایی یا سایر عوامل اجتماعی و اقتصادی در کشور مبدا اثبات کنند.

    مراحل اخذ ویزای آمریکا

    متقاضیان قبل از ورود به ایالات متحده، باید ویزا دریافت کنند. دریافت ویزای ایالات متحده مستلزم بررسی دقیق نوع ویزایی است که برای شرایط آنان در نظر گرفته می‌شود. تکمیل درخواست ویزا و پرداخت هزینه ویزا و تعیین وقت مصاحبه در دفتر حافظ منافع آمریکا، از دیگر مراحل اخذ ویزا هستند.

    مصاحبه نیز بخش مهمی از فرایند درخواست ویزاست. اگر درخواست ویزای متقاضیان تأیید شود، به آنان اجازه داده خواهد شد تا به خاک ایالات متحده وارد شوند. در‌ادامه، مراحل اخذ ویزای آمریکا را بررسی می‌کنیم.

    ۱. تعیین نوع ویزا

    اولین قدم برای دریافت ویزای ایالات متحده آمریکا، تعیین نوع ویزای متناسب با شرایط متقاضیان است. نوع ویزای درخواستی به هدف سفر به ایالات متحده بستگی دارد. انواع مختلف ویزاها شامل ویزای توریستی، کاری، دانشجویی و... است که در بالا توضیح داده شدند. هر نوع ویزا شرایط خاصی دارد که باید رعایت شوند.

    ۲. ارائه درخواست ویزا

    پس از تعیین نوع ویزا باتوجه‌به شرایط متقاضیان، آنان باید درخواست ویزا را تکمیل کنند. درخواست‌های ویزا را می‌توان به‌صورت آنلاین یا حضوری در سفارت و کنسولگری یا دفتر حافظ منافع ایالات متحده تکمیل کرد. فرم درخواست ویزا از متقاضیان می‌خواهد که اطلاعات شخصی مانند نام، تاریخ تولد، اطلاعات تماس و جزئیات سفر برنامه‌ریزی‌شده خود را ذکر کنند.

    ۳. پرداخت هزینه ویزا

    پس از تکمیل درخواست ویزا، متقاضیان باید هزینه ویزا را به ارز محلی بپردازند. هزینه ویزا به نوع ویزا درخواستی آنان بستگی دارد و استرداد داده نخواهد شد.

    ۴. مصاحبه ویزا

    هنگامی‌که متقاضیان درخواست ویزای خود را ارسال کردند و هزینه ویزا را پرداختند، وقت مصاحبه برایشان تعیین می‌شود. مصاحبه بخش مهمی از فرایند درخواست ویزا محسوب می‌شود؛ زیرا فرصتی را برای افسر کنسولگری فراهم می‌کند تا درباره درخواست و برنامه سفر به ایالات متحده و سوابق متقاضیان سوال و مشخص کند که آیا آنان شرایط دریافت ویزا را دارند یا خیر. متقاضیان برای پشتیبانی از درخواست ویزای خود، باید مدارکی مانند پاسپورت و مدارک مرتبط با وجوه و دارایی‌ها و نامه‌های پشتیبانی از کارفرما یا موسسه آموزشی خود را ارائه دهند.

    ۵. پردازش ویزا

    پس از مصاحبه، افسر کنسولی درباره درخواست ویزای آمریکا متقاضیان تصمیم‌گیری می‌کند. اگر درخواست ویزای آنان تایید شود، پس از چند روز آن را دریافت خواهند کرد. گاهی اوقات، درخواست ویزا ممکن است رد شود. اگر این اتفاق بیفتد، افسر کنسولی دلیل ردشدن درخواست را بیان می‌کند. متقاضیان ممکن است بتوانند مشکل را رفع کنند یا برای گرفتن ویزا درخواست جدیدی بدهند.

    قیمت ویزای آمریکا

    قیمت ویزای آمریکا به نوع ویزا و مدت‌زمان اقامت و کشور مبدا بستگی دارد. به‌عنوان مثال، از سال ۲۰۲۱ هزینه درخواست ویزای غیر‌مهاجرتی (مانند ویزای توریستی یا تجاری) ۱۸۵ دلار است. با‌این‌حال، برای دریافت ویزای مهاجرت (مانند ویزای ازدواج یا خانواده)، هزینه‌ها ممکن است از ۳۲۵ تا ۱۲۲۵ دلار متغیر باشند.

    متقاضیان برخی از کشورها ممکن است واجدبه‌غیر از هزینه درخواست ویزا، هزینه‌های دیگری نیز برای اخذ ویزای کشور آمریکا باید پرداخت کرد؛ ازجمله هزینه معاینات پزشکی و جمع‌آوری داده‌های بیومتریک و رفت‌وآمد برای شرکت در مصاحبه ویزا.

    برخی از ویزاها ممکن است به اسناد اضافی مانند مجوز پلیس یا سوگندنامه مالی نیز احتیاج داشته باشند که هزینه‌های اضافی به‌همراه دارند. بنابراین، افرادی که قصد دارند به ایالات متحده سفر کنند، قبل از درخواست ویزا باید درباره هزینه‌های آن تحقیق کنند.

    اعتبار ویزای آمریکا

    اعتبار ویزای آمریکا به مدت‌زمانی اشاره می‌کند که دارنده ویزای غیر‌مهاجرتی مجاز است در این کشور اقامت کند. اعتبار ویزا به نوع آن و شرایط فردی بستگی دارد. به‌عنوان مثال، اعتبار ویزای  B-1یاB-2  که برای مقاصد تجاری یا گردشگری صادر می‌شود، معمولا ۶ ماه است. با‌این‌حال با‌توجه‌به صلاحدید افسر مهاجرت در بدو ورود، زمان واقعی اقامت دارنده ویزا ممکن است به مدت کوتاه‌تری محدود شود.

    فراموش نکنید که اعتبار ویزا همیشگی نیست. درواقع، هنگام ورود به دارندگان ویزا مدت اقامت معینی داده می‌شود که اغلب در سوابق ورودوخروج I-94 مشخص می‌شود. این یعنی حتی اگر ویزایی ۵ سال اعتبار داشته باشد، ممکن است فرد فقط چند هفته یا چند ماه در ایالات متحده بماند. گفتنی است که باقی‌ماندن در خاک آمریکا پس از مدت مجاز، ممکن است عواقبی جدی مانند ممنوعیت ورود مجدد به این کشور در پی داشته باشد.

    دارندگان ویزا باید قبل از انقضای مدت‌زمان اقامت مجاز خود، برای تمدید ویزای ایالات متحده به اداره خدمات مهاجرت (USCIS) مراجعه کنند. اداره USCIS درخواست‌ها را به‌صورت موردی و با درنظر‌گرفتن عواملی مانند هدف بازدید و واجد‌شرایط‌بودن متقاضی بررسی می‌کند. ویزای آمریکا برای مدت‌زمان خاصی تمدید می‌شود و دارندگان ویزا باید تاریخ عزیمت جدید را مدنظر بگیرند.

    دلایل ریجکتی ویزای آمریکا

    دلایل ریجکتی ویزای آمریکا مختلف است. آشنایی با این دلایل به متقاضیان کمک خواهد کرد تا مدارکشان را بهتر آماده کنند و احتمال موفقیتشان را افزایش دهند. درادامه، دلایل ریجکتی ویزای آمریکا را بررسی خواهیم کرد.

    ۱. مدارک ناکافی

    از دلایل اصلی رد ویزا وجود اسناد و مدارک ناکافی است. این مدارک ناکافی ممکن است شامل فرم‌های گم‌شده یا ناقص و ارائه‌نشدن مدارک پشتیبان یا ارائه اطلاعات نادرست یا گمراه‌کننده باشد. بنابراین، متقاضیان باید دستورالعمل‌های درخواست ویزا را به‌دقت دنبال کنند و تمام مدارک لازم را در قالب موردنیاز ارائه دهند.

    ۲. منابع مالی ناکافی

    یکی دیگر از دلایل مکرر رد ویزای ایالات متحده منابع مالی ناکافی است. دولت ایالات متحده الزام کرده است که بازدیدکنندگان از این کشور باید منابع مالی کافی برای حمایت از خود داشته باشند و باری بر دوش دیگران نباشند. بنابراین، ارائه شواهدی مبنی‌بر وجوه کافی مانند صورت‌حساب‌های بانکی برای اثبات توان مالی الزامی است.

    ۳. نداشتن پیوند قوی با کشور مبدا

    نداشتن پیوند قوی با کشور مبدا نیز ممکن است به رد ویزا منجر شود. افسران مهاجرت ایالات متحده معمولا نگران این مسئله هستند که متقاضیان ویزا قصد داشته باشند به‌طور دائم در این کشور اقامت کنند. بنابراین، نشان‌دادن روابط قوی خانوادگی و حرفه‌ای یا مالی با کشور خود برای متقاعد‌کردن افسران مهاجرت مبنی‌بر موقتی‌بودن بازدید از آمریکا بسیار اهمیت دارد.

    ۴. سابقه کیفری و نقض مهاجرت

    سابقه کیفری نیز احتمال دارد به ریجکتی ویزای آمریکا منجر شود. دولت ایالات متحده اهمیت زیادی برای امنیت قائل است و می‌خواهد مطمئن شود که افراد سابقه‌دار یا کسانی که در سفر قبلی‌شان به ایالات متحده تخلفاتی مرتکب شده‌اند، به خاک این کشور وارد نمی‌شوند. بنابراین، متقاضیان هرگونه سابقه جنایی‌شان را باید صادقانه فاش کنند تا از بروز پیامدهای بیشتر جلوگیری شود.

    ۵. نداشتن توجیه کافی برای سفر

    نداشتن توجیه کافی برای سفر نیز ممکن است به رد ویزای ایالات متحده منجر شود. افسران مهاجرت ایالات متحده باید متقاعد شوند که قصد و نیت متقاضیان با نوع ویزای درخواستی مطابقت دارد. به‌عنوان مثال، متقاضیان ویزای توریستی باید مدارکی از برنامه سفر و محل اقامت و برنامه‌های بازگشت به کشور خود ارائه دهند.

    ۶. ناهماهنگی در مصاحبه با درخواست متقاضیان

    ناهماهنگی در مصاحبه با درخواست متقاضیان نگرانی

    ۷. سالم‌نبودن متقاضیان

    مسائل مرتبط با سلامت جسمی و روحی متقاضیان نیز ممکن است دلیلی برای رد ویزا باشند. دولت ایالات متحده باید مطمئن شود که بازدیدکنندگان خطری برای سلامت عمومی این کشور ایجاد نمی‌کنند. اگر متقاضیان بیماری مسری داشته باشند یا شرایط بهداشتی مدنظر ایالات متحده را برآورده نکنند، ممکن است درخواست ویزای آنان رد شود.

    ۸. نقض قوانین مهاجرت

    اگر متقاضیان قبلا شرایط ویزا را نقض یا در سفر قبلی به ایالات متحده بیش‌از‌حد اقامت کرده باشند، درخواست ویزای آنان ممکن است رد شود. مقام‌های مهاجرت ایالات متحده رعایت قوانین مهاجرت را جدی می‌گیرند؛ بنابراین، چنین تخلفاتی را به‌عنوان خطری بالقوه برای تخلفات بعدی می‌دانند.

    مزایای اخذ ویزای آمریکا

    اخذ ویزای ایالات متحده مزایای زیادی دارد که زندگی شخصی و حرفه‌ای افراد را بهبود چشمگیری می‌بخشد. از فرصت‌های تحصیل و کار و تجربیات جدید گرفته تا دسترسی به درمان در سطح جهانی و استانداردهای درخورتوجه زندگی، ویزای ایالات متحده می‌تواند درها را به‌سوی آینده‌ای بهتر باز کند. درادامه مطلب، به تعدادی از مزایای اخذ ویزای آمریکا اشاره خواهیم کرد.

    ۱. سیستم آموزشی مطلوب

    ویزای ایالات متحده دسترسی به موسسه‌های آموزشی پیشرفته را فراهم می‌کند. ایالات متحده شماری از دانشگاه‌ها و کالج‌های معتبر جهان را در خود جای داده است که طیف گسترده‌ای از رشته‌ها و برنامه‌های آکادمیک را ارائه می‌دهند. با دریافت ویزای ایالات متحده، افراد می‌توانند رویاهای تحصیلی‌شان را دنبال کنند و دانش و مهارت مرتبط با رشته دلخواهشان را از دانشکده‌های مشهور جهان به‌دست آورند و درها را برای رسیدن به مشاغل مدنظر خود و آینده‌ای روشن‌تر باز کنند.

    ۲. بازار کار متنوع

    بازار کار ایالات متحده بسیار گسترده و متنوع است و فرصت‌های متعددی ارائه می‌دهد. متخصصان رشته‌های مختلف با اخذ ویزای ایالات متحده می‌توانند به‌طور قانونی در این کشور کار کنند و از حقوق مکفی و مزایای جذاب آن بهره ببرند. دسترسی به فرصت‌های شغلی مطلوب در آمریکا امنیت و ثبات مالی رضایت‌بخشی را به‌ارمغان می‌آورد که نه‌تنها به دارنده ویزا، بلکه به خانواده او نیز سود می‌رساند.

    ۳. ورود به جامعه چندفرهنگی

    ویزای ایالات متحده به افراد امکان می‌دهد تا در جامعه‌ای چند‌فرهنگی با زبان‌ها و فرهنگ‌ها و سنت‌های گوناگون کار و زندگی کنند. این امر می‌تواند موجب تقویت رشد و افزایش تحمل افراد و درک بیشتر آنان از جهان شود. علاوه‌براین، زندگی در ایالات متحده فرصتی را برای ملاقات با افراد دارای پیشینه‌های مختلف و ایجاد ارتباطات پایدار با آنان فراهم می‌سازد.

    ۴. درمان باکیفیت

    ایالات متحده از سیستم بهداشتی و درمانی بسیار با‌کیفیتی بهره می‌برد؛ بنابراین، داشتن ویزای آمریکا دسترسی به امکانات و خدمات پزشکی و مراقبت‌های بهداشتی استاندارد را تضمین می‌کند.

    ۵. مزایای گردشگری

    گردشگران با دریافت ویزای ایالات متحده می‌توانند از شگفتی‌های فرهنگی و تاریخی و طبیعی فراوانی دیدن کنند. از مکان‌های دیدنی نمادین مانند مجسمه آزادی و گرند کانیون گرفته تا شهرهای سرزنده و مناظر خیره‌کننده، ایالات متحده لحظات خاطره‌انگیزی را برای گردشگران به‌ارمغان می‌آورد.

    ۶. فرصت‌های کارآفرینی و سرمایه‌گذاری

    ویزای ایالات متحده می‌تواند درها را به‌روی فرصت‌های کارآفرینی و سرمایه‌گذاری‌های تجاری باز کند. این کشور به‌ برخورداری از رویکرد حمایتی کم‌نظیر از استارت‌آپ‌ها و تلاش‌های تجاری شهرت دارد. با دریافت ویزا، افراد می‌توانند با این اکوسیستم کارآفرینی آشنا شوند و به فرصت‌های مالی دسترسی داشته باشند و با متخصصان هم‌فکر خود ارتباط برقرار کنند. این امر می‌تواند به تأسیس شرکت‌های موفق و کمک به رشد اقتصادی در آینده منجر شود.

    ۷. آینده بهتر

    دریافت ویزای ایالات متحده می‌تواند گامی به‌سوی آینده بهتر برای خانواده‌ها باشد؛ زیرا راهی برای کسب اقامت بلندمدت و دائم و حتی شهروندی این کشور است. برای نمونه، ایالات متحده خدمات آموزشی و درمانی باکیفیتی به کودکان ارائه می‌دهد تا در محیطی امن رشد کنند. به‌بیان بهتر، تعهد ایالات متحده به ارزش‌های خانوادگی و احساس اجتماعی محیطی ایدئال برای پرورش کودکان ایجاد خواهد کرد و بستری برای کسب موفقیت شخصی و حرفه‌ای آنان خواهد بود.

    سوالات کاربران درباره ویزای آمریکا

    بیشترین شانس ایرانیان برای اخذ ویزای آمریکا در کدام ویزاست؟
    نمی‌توان با قطعیت گفت که بیشترین شانس ایرانیان برای اخذ ویزای آمریکا در کدام ویزاست؛ زیرا شرایط افراد باهم تفاوت دارد و لازم است تا وکلای مهاجرت شرایط خاص هر فرد را به‌دقت بررسی کنند.
    آیا امکان اعتراض به ریجکتی ویزای آمریکا وجود دارد؟
    بله، امکان اعتراض به ریجکتی ویزای آمریکا وجود دارد. افراد حق دارند برای بررسی ویزای ردشده خود درخواست بدهند که به‌عنوان «بررسی مجدد درخواست ویزا» شناخته می‌شود.
    برای اخذ ویزای آمریکا چه مدرک زبانی لازم است؟
    مدرک زبان موردنیاز برای دریافت ویزای آمریکا، به هدف و نوع ویزا بستگی دارد. در اغلب مواقع، داشتن مدرک زبان برای درخواست ویزا اجباری نیست؛ اما تسلط به زبان انگلیسی مزیت خواهد بود.
    در سفارت آمریکا به چه زبانی مصاحبه می‌کنند؟
    سفارت آمریکا جلسه‌های مصاحبه خود را به زبان انگلیسی برگزار می‌کند؛ زیرا این زبان به‌طور گسترده در تمام جهان تکلم می‌شود و متقاضیان می‌توانند اهدافشان را دقیق‌تر بیان کنند.
    کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شماهستند
    021-43859