مشاوره دریافت ویزای استرالیا
دریافت ویزای استرالیا میتواند کار سختی باشد، زیرا گزینههای زیادی برای این کار وجود دارد. هر شخص بنا بر هدفی که برای سفر به استرالیا دارد، به ویزای متفاوتی نیاز خواهد داشت. بنابراین قبل از اینکه برای دریافت ویزای این کشور اقدام کنید، باید انواع ویزای استرالیا را بشناسید.
متخصصان ما در موسسه مهاجرتی بالدانو با داشتن شناخت خوب از انواع ویزا و شرایط مربوط به اخذ آنها، به سوالات شما در مورد تمامی راههای دریافت ویزای استرالیا پاسخ داده و با توجه به شرایط شما مناسبترین نوع ویزای استرالیا را به شما پیشنهاد خواهند کرد.
میتوانید با تکمیلکردن فرم رایگان مشاوره، در سریعترین زمان ممکن، از کارشناسان ما در مورد شناخت انواع ویزای استرالیا و نحوه دریافت آنها، مشاوره رایگان دریافت کنید.
انواع ویزای استرالیا
ویزاهای استرالیا در چهار دستهبندی بزرگ قرار میگیرند که شامل ویزاهای توریستی، کاری، تحصیلی و خانوادگی میشوند. انواع ویزای استرالیا را در ادامه معرفی خواهیم کرد.
ویزای توریستی استرالیا (Visitor visa)
ویزای توریستی استرالیا (Visitor visa) که به نام ساب کلاس ۶۰۰ شناخته میشود، برای گردشگری، بازدید از خانواده یا جلسات کاری صادر میشود. این ویزا معمولا ۳ تا ۶ ماه و نهایتا تا ۱۲ ماه اعتبار دارد و در دسته ویزاهای کوتاهمدت قرار میگیرد. برای دریافت این ویزا باید شرایط زیر را داشته باشید:
- تنها برای گردشگری یا ملاقات با کسی به استرالیا آمده باشید.
- توان مالی کافی برای گردش در استرالیا را داشته باشید.
- هدفتان از آمدن به استرالیا اشتغال نباشد.
- هنگام درخواست این ویزا و تا زمان اعلام نتیجه، در استرالیا حضور نداشته باشید.
با داشتن این ویزا نمیتوانید از خدمات درمانی کشور استرالیا بهرهمند شوید، ولی دریافت آموزشهای کوتاهمدت و ۳ماهه مانعی ندارد.
ویزای تحصیلی استرالیا (Study and training visa)
ویزای تحصیلی استرالیا یکی از پردرخواستترین ویزاهای این کشور است. ویزای تحصیلی که به نام ویزای ساب کلاس ۵۰۰ شناخته میشود، امکان تحصیل تماموقت در یک موسسه آموزشی استرالیایی را برای دانشجویان خارجی، فراهم میکند.
اگر ویزای خود را زودتر دریافت کنید، تا ۳ ماه قبل از شروع کلاسها، اجازه ورود به استرالیا را خواهید داشت. پس از ورود به استرالیا، باید مدارک مربوط به محل اقامتتان را به موسسه آموزشی خود اعلام کنید.
هنگام درخواست برای ویزا، دانشجو باید یک نامه پذیرش در یک موسسه آموزشی استرالیا داشته باشد. از مزایای این ویزا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ادامه تحصیل در استرالیا
- امکان مهاجرت با اعضای نزدیک خانواده با استفاده از این ویزا
- امکان کار حین تحصیل (هر ۲ هفته تا سقف ۴۰ ساعت)
ویزای کاری استرالیا (Work visa)
ویزای کاری استرالیا یکی از بهترین ویزاهای استرالیا برای مهاجران ازجمله ایرانیان است. ویزای کاری استرالیا انواع متفاوتی دارد که هرکدام مناسب گروه خاصی است. ویزاهای کاری استرالیا به دو دسته تقسیم میشوند؛ ویزای کاری با قابلیت اقامت موقت و ویزای کاری با قابلیت اقامت دائم.
ویزاهای کاری با قابلیت اقامت موقت عبارتاند از:
- ویزای کاری موقت (ساب کلاس ۴۰۰)
این نوع ویزا برای تخصصهایی صادر میشود که در کشور استرالیا کمبود نیرو دارند. با استفاده از این ویزا میتوانید اعضای نزدیک خانواده خود را به استرالیا ببرید. برای دریافت این ویزا باید در مشاغلی که متخصص کمی برای آنها پیدا میشود و مورد نیاز استرالیا است، تخصص داشته باشید. برای اقامت طولانیتر از ۳ ماه با استفاده از این ویزا، حتما باید پیشنهاد یک کسب و کار قدرتمند را به دولت استرالیا ارائه دهید. شما نمیتوانید این ویزا را در خاک استرالیا درخواست دهید و نمیتوانید با تمدید این ویزا بیشتر در این کشور بمانید.
- ویزای کار موقت برای فارغالتحصیلان دانشگاههای استرالیا (ساب کلاس ۴۸۵)
این ویزا برای دانشجویانی مناسب است که در یکی از دانشگاههای استرالیا تحصیل کرده و فارغالتحصیل شدهاند و قصد کارکردن در زمینه شغلی مرتبط با تحصیلات خود را دارند. با داشتن ویزای کار موقت برای فارغالتحصیلان دانشگاههای استرالیا، میتوانید تا ۱۸ ماه در این کشور اقامت داشته باشید. برای دریافت این ویزا سنتان باید زیر ۵۰ سال باشد.
- ویزای کار موقت برای کارگران ماهر (ساب کلاس ۴۸۲)
این ویزا برای کارگران ماهری مناسب است که از سوی یک کارفرما برای انجام کاری که در استرالیا نیروی ماهر ندارد، فراخوانده میشوند. با استفاده از این ویزا میتوانید اقامت استرالیا را از ۲ تا ۴ سال داشته باشید.
ویزاهای کاری با قابلیت اقامت دائم عبارتاند از:
- ویزای حمایت کارفرما (ساب کلاس ۱۸۶)
این ویزا به کارگران ماهری که توسط کارفرمای خود معرفی و حمایت شدهاند اجازه اقامت دائم در استرالیا را میدهد. برای دریافت این ویزا باید یک کارفرما حامی شما باشد و سلامت کامل جسمی و روحی داشته باشید.
- ویزای مهارتی انتخابی (زیرشاخه ۱۹۰)
این ویزا به کارگران ماهری که توسط کارفرما انتخاب شدهاند، اجازه کار و زندگی در استرالیا را میدهد. برای دریافت این ویزا باید مهارت لازم را برای شغلی که مورد نیاز است داشته باشید و کارفرما برای شما دعوتنامه فرستاده باشد. ویزای ۱۹۰ به شما اجازه میدهد تا اعضای نزدیک خانواده خود را به استرالیا ببرید.
- ویزای حمایت کارفرما در مناطق کمجمعیت (ساب کلاس ۱۸۷)
این ویزا به کارگران ماهری که توسط کارفرمای خود در مناطق کمجمعیت استرالیا معرفی شدهاند، اجازه کار و زندگی دائم را میدهد. برای دریافت این ویزا، باید ابتدا ویزای ۴۸۲ را داشته باشید؛ همچنین باید ۶ ماه قبل از درخواست کار با این ویزا، از حمایت کارفرما برخوردار بوده و زیر ۴۵ سال سن داشته باشید.
ویزای تجاری و سرمایه گذاری استرالیا (Business and investment visa)
این ویزا به شما امکان راهاندازی و مدیریت کسب و کار و انجام فعالیتهای تجاری، کارآفرینی و سرمایهگذاری در استرالیا را میدهد. برای دریافت این ویزا باید بتوانید ۱٫۵ میلیون دلار استرالیا، در این کشور سرمایهگذاری کنید و سنتان هم باید زیر ۵۵ سال باشد. مدرک زبان مورد نیاز برای دریافت این ویزا آیلتس ۵٫۵ و مدت اقامت آن ۵ ساله است.
متقاضیان این ویزا باید توسط دولت یا دولت منطقهای استرالیا انتخاب شده باشند و یک پیشنهاد تجاری دقیق ارائه دهند. ویزای تجاری و سرمایهگذاری استرالیا که به نام ویزای ۱۸۸ نیز شناخته میشود، به شما اجازه میدهد که فرزند زیر ۱۸ سال وابسته به خود و همسرتان را بهمدت ۵ سال همراه خود به استرالیا ببرید.
ویزای تجاری و سرمایه گذاری استرالیا دو زیرشاخه دارد:
- ویزای تجاری و سرمایه گذاری استرالیا ساب کلاس 188A
این نوع ویزا برای سرمایهگذارانی است که از قبل کسب و کاری داشتهاند یا میخواهند یک کسب و کار جدید را، داخل یا خارج از خاک استرالیا پیش ببرند.
- ویزای تجاری و سرمایه گذاری استرالیا ساب کلاس 188B
این نوع ویزا برای سرمایهگذارانی مناسب است که قصد دارند بهصورت کلان در یک ایالت استرالیا سرمایهگذاری کنند و میخواهند کسب و کار خود را فقط در خاک استرالیا نگه دارند.
ویزای والدین استرالیا (Parent visa)
ویزای والدین استرالیا، چند زیرشاخه دارد که هرکدام از این زیرشاخهها شرایط متفاوتی دارد. زیرشاخههای ویزای والدین استرالیا عبارتاند از:
- ویزای اقامت دائم والدین (ساب کلاس ۱۰۳)
در این نوع ویزا فرزند باید بهمدت دو سال حامی مالی والدین خود باشد. سن مورد قبول برای حمایت از والدین، بالای ۱۸ سال است. برای دریافت ویزای اقامت والدین (ساب کلاس ۱۰۳) نیمی از فرزندان باید اقامت دائم استرالیا را داشته باشند.
ویزای اقامت دائم دیگری با عنوان ساب کلاس ۱۴۳ نیز وجود دارد که صدور آن نسبت به ویزای ۱۰۳ به زمان کمتر و هزینه بیشتری نیاز دارد. در این نوع ویزا، فرزند باید تا ۱۰ سال حامی مالی والدین خود باشد.
- ویزای اقامت موقت والدین (ساب کلاس ۱۷۳)
دریافت ویزای اقامت موقت والدین (ساب کلاس ۱۷۳) نسبت به سایر ویزاهای مربوط به اقامت والدین، روند سریعتری دارد و حدودا در ۱۸ ماه صادر میشود. والدین با استفاده از این ویزا، میتوانند تا ۲ سال در کشور استرالیا اقامت داشته باشند.
این نوع ویزا قابل تمدید نیست. بعد از پایان دوره ویزای موقت، متقاضیان اقامت میتوانند برای دریافت ویزای ساب کلاس ۱۴۳ اقدام کنند.
- ویزای اقامت دائم والدین سالخورده استرالیا (ساب کلاس ۸۰۴)
شرایط دریافت این ویزا، مانند ویزای ساب کلاس ۱۰۳ است. برای دریافت ویزای ساب کلاس ۸۰۴، والدین باید بالای ۶۵ سال سن داشته و هنگام درخواست برای ویزا، در استرالیا حضور داشته باشند. ویزای اقامت دائم دیگری برای والدین سالخورده با عنوان ساب کلاس ۸۶۴ وجود دارد که شرایط دریافت آن مانند ویزای ساب کلاس ۱۴۳ است. در این نوع ویزا فرزند باید تا ۱۰ سال حامی مالی والدین خود باشد.
- ویزای اقامت موقت والدین سالخورده استرالیا (ساب کلاس ۸۸۴)
شرایط دریافت این ویزا، مانند ویزای ساب کلاس ۱۷۳ است؛ اگرچه در این نوع ویزا والدین باید به سن بازنشستگی استرالیا رسیده باشند. سن بازنشستگی در این کشور، ۶۵ سال است.
ویزای خانوادگی استرالیا (Family visa)
با داشتن ویزای خانوادگی استرالیا میتوانید فرزندان و اعضای خانواده خود را به استرالیا ببرید. این ویزا انواع مختلفی دارد که عبارتاند از:
- ویزای پارتنر یا شریک زندگی
این ویزا برای همسران (شامل زوجهای متاهل یا شرکای مدنی) کاربرد دارد.
- ویزای فرزند (ساب کلاس ۱۰۱ و ۸۰۲)
این ویزا برای فرزند زیر ۱۸ سال و تحت تکفل یکی از والدین، فرزندخوانده و بستگان یتیم صادر میشود.
- ویزای والدین
این ویزا برای والدین شهروندان استرالیایی یا مقیم دائم کاربرد دارد.
- سایر ویزاهای خانوادگی (ساب کلاس ۱۱۴ و ۸۳۸)
این ویزا برای وابستگان سالخورده شهروندان استرالیایی یا مقیم دائم یا شهروند نیوزلند واجد شرایط کاربردی است.
ویزای پارتنر و همسری استرالیا (Partner visa)
برای دریافت ویزای پارتنر و همسری در استرالیا، متقاضی باید بالای ۱۸ سال و شهروند یا مقیم استرالیا باشد. همچنین متقاضی دریافت این ویزا نباید به دولت استرالیا بدهکار باشد. ویزای پارتنر و همسری، انواع مختلفی دارد که به آنها اشاره میکنیم:
- ویزای ازدواج آینده (ساب کلاس۳۰۰)
متقاضیان میتوانند با استفاده از ویزای ازدواج آینده، وارد خاک استرالیا شده و با فردی که اقامت دائم استرالیا را دارد یا شهروند این کشور است قرار ازدواج بگذارند. شخص مقیم باید حامی مالی فرد متقاضی باشد.
ویزای ساب کلاس ۳۰۰، یک ویزای اقامت موقت است که به دارنده آن اجازه میدهد بین ۹ تا ۱۵ ماه از زمان صدور ویزا، در استرالیا ازدواج کند. اگر ازدواج انجام نشود، متقاضی حق اقامت در استرالیا را از دست میدهد.
- ویزای پارتنری (ساب کلاس ۸۰۱ و ۸۲۰)
برای دریافت این ویزا، ابتدا باید ویزای ساب کلاس ۳۰۰ را داشته باشید. بعد از ازدواج و قبل از اتمام زمان ویزای ساب کلاس ۳۰۰ باید برای ویزای موقت ساب کلاس ۸۲۰ درخواست بدهید. بعد از بررسی درخواست شما توسط اداره مهاجرت استرالیا و صدور ویزا، میتوانید ویزای خود را به ویزای اقامت دائم با ساب کلاس ۸۲۰ تغییر دهید.
- ویزای ازدواج استرالیا (ساب کلاس ۱۰۰ و ۳۰۹)
اگر فردی اقامت دائم استرالیا را داشته باشد و خارج از این کشور ازدواج کند، برای بازگشتن به استرالیا همراه با همسر خود باید ویزای ساب کلاس ۳۰۹ را دریافت کند. این نوع ویزای موقت به متقاضی فرصت میدهد که به استرالیا برگشته و برای همسر خود درخواست ویزای اقامت دائم ساب کلاس ۱۰۰ بدهد.
ویزای بشردوستانه استرالیا (Humanitarian visa)
ویزای بشردوستانه استرالیا برای افرادی مناسب است که در کشور خود با مشکلی از قبیل جنگزدگی، تبعیض و نابرابری و بلایای طبیعی مواجهاند. فرد متقاضی با داشتن این ویزا میتواند همراه با خانواده در خاک استرالیا اقامت دائم داشته باشد. ویزای بشردوستانه استرالیا چندین نوع است که به آنها اشاره میکنیم:
- ویزای بشردوستانه ساب کلاس ۲۰۰
این ویزا برای متقاضیانی کاربرد دارد که برای دریافت ویزا از کشور خود اقدام میکنند. ویزای ساب کلاس ۲۰۰ در واقع ویزای پناهندگی بوده و کشور استرالیا برای صدور این نوع ویزا بسیار سختگیر است.
- ویزای بشردوستانه ساب کلاس ۲۰۱
ویزای ساب کلاس ۲۰۱ برای افرادی مناسب است که بهخاطر اعتقادات مذهبی و نژاد خود آزار دیدهاند.
- ویزای بشردوستانه ساب کلاس ۲۰۲
این ویزا مخصوص افرادی است که در مورد آنها نقض آشکار حقوق بشر اتفاق افتاده است. این افراد برای دریافت ویزای ساب کلاس ۲۰۲ باید حداقل ۱۸ سال سن داشته باشند.
ویزای بریجینگ استرالیا (Bridging visa)
ویزای بریجینگ استرالیا (Bridging visa) مخصوص افرادی است که بهصورت غیرقانونی وارد استرالیا شدهاند. این ویزا به این افراد ۵ روز فرصت میدهد تا بتوانند برای درخواست یک ویزای قانونی درخواست بدهند.
ویزای فرودگاهی استرالیا (Transit visa)
ویزای فرودگاهی استرالیا (ساب کلاس ۷۷۱) بهعنوان ویزای تزانزیت هم شناخته میشود. این ویزا یک ویزای موقت و برای اقامتی ۷۲ ساعته است. ویزای فرودگاهی استرالیا معمولا برای خلبانان و خدمه کشتیهای غیرنظامی صادر میشود. برای دریافت این ویزا باید خارج از خاک استرالیا باشید.
ویزای تعطیلات کاری استرالیا (Work and holiday visa)
ویزای تعطیلات کاری استرالیا بهعنوان ساب کلاس ۴۶۲ نیز شناخته میشود. شرط دریافت این ویزا بودن در محدوده سنی ۱۸ تا ۳۰ سال است. متقاضیان با دریافت این ویزا میتوانند تا ۱۲ ماه در استرالیا بمانند و تا ۶ ماه هم اجازه کار خواهند داشت. ویزای تعطیلات کاری استرالیا به شهروندان ایرانی تعلق نمیگیرد.
شرایط دریافت ویزای استرالیا
شرایط دریافت ویزای استرالیا براساس نوع ویزای مورد نظر متقاضیان، متفاوت است؛ با این حال، دریافت ویزا شرایط عمومی نیز دارد.
شرایط عمومی دریافت ویزای استرالیا عبارتاند از:
- وضعیت سلامت مناسب
- نداشتن سابقه کیفری
- داشتن مدرک زبان
- پرداخت هزینههای صدور ویزا
- داشتن مدارک مورد نیاز هر نوع ویزای خاص
مراحل اخذ ویزای استرالیا
مراحل اخذ ویزای استرالیا، میتواند براساس نوع ویزا تفاوتهای جرئی داشته باشد؛ با این حال اخذ ویزا مراحلی عمومی نیز دارد که برای تمامی ویزاها یکسان است.
مراحل اخذ ویزای استرالیا عبارتاند از:
- انتخاب نوع ویزا
- بررسی شرایط و مدارک
- ایجاد حساب کاربری در وبسایت اداره مهاجرت استرالیا
- تکمیل فرم درخواست
- ارائه مدارک و بارگذاری آنها در وبسایت اداره مهاجرت استرالیا
- پرداخت هزینه ویزا
- دریافت وقت سفارت برای انگشتنگاری و مصاحبه
- صدور ویزا
مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای استرالیا
مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای استرالیا برای انواع مختلف ویزا، متفاوت است؛ ولی مدارکی وجود دارند که برای اقدام به درخواست هریک از انواع ویزاها، به آنها نیاز خواهید داشت.
مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای استرالیا عبارتاند از:
- فرم درخواست ویزای تکمیلشده
- گذرنامه معتبر
- دو قطعه عکس جدید
- اثبات تمکن مالی با استفاده از فیش بانکی
- بیمه درمانی سفر
- مدارک هویتی
- مدارک هویتی فرزندان
- مدارک ازدواج
- سوابق کاری
- ریز نمرات و مدارک تحصیلی
هزینه دریافت ویزای استرالیا
هزینه دریافت ویزای استرالیا یک مبلغ واحد نیست و برای هر ویزا متفاوت خواهد بود. هزینه دریافت انواع ویزای استرالیا را در جدول زیر میبینید.
انواع ویزای استرالیا | هزینه به دلار استرالیا |
---|---|
ویزای توریستی استرالیا (Visitor visa) | ۸۰ |
ویزای تحصیلی استرالیا (Study and training visa) | ۶۳۰ |
ویزای کاری موقت ساب کلاس ۴۰۰ | ۳۱۵ |
ویزای کاری موقت ساب کلاس ۴۸۵ | ۱۶۸۰ |
ویزای کاری موقت برای کارگران ماهر (ساب کلاس ۴۸۲) | ۱۲۹۰ |
ویزای حمایت کارفرما (ساب کلاس ۱۸۶) | ۴۱۱۵ |
ویزای مهارتی انتخابی (ساب کلاس ۱۹۰) | ۴۱۱۵ |
ویزای حمایت کارفرما در مناطق کمجمعیت (ساب کلاس ۱۸۷) | ۴۱۱۵ |
ویزای اقامت دائم والدین (ساب کلاس ۱۰۳) | ۴۴۲۵ |
ویزای اقامت موقت والدین (ساب کلاس ۱۷۳) | ۲۸۵۰ |
اقامت دائم والدین سالخورده (ساب کلاس ۸۰۴) | ۴۴۲۵ |
اقامت موقت والدین سالخورده (ساب کلاس ۸۸۴) | ۴۴۲۵ |
ویزای فرزند (ساب کلاس ۱۰۱ و ۸۰۲) | ۲۷۱۰ |
ویزاهای خانوادگی (ساب کلاس ۱۱۴ و ۸۳۸) | ۴۴۲۵ |
ویزای ازدواج آینده (ساب کلاس۳۰۰) | ۱۳۱۰ |
ویزای پارتنری (ساب کلاس ۸۰۱ و ۸۲۰) | ۱۳۱۰ |
ویزای ازدواج (ساب کلاس ۱۰۰ و ۳۰۹) | ۷۸۵۰ |
ویزاهای بشردوستانه | هزینه ندارد |
ویزای فرودگاهی (Transit visa) | هزینه ندارد |
ویزای بریجینگ (Bridging visa) | هزینه ندارد |
مدت زمان صدور ویزای استرالیا
مدت زمان صدور ویزای مختلف استرالیا در جدول زیر آمده است.
انواع ویزای استرالیا | زمان لازم برای صدور ویزای استرالیا |
---|---|
ویزای توریستی استرالیا (Visitor visa) | ۶ تا ۳۷ روز کاری |
ویزای تحصیلی استرالیا (Study and training visa) | ۷ تا ۸۵ روز کاری |
ویزای کاری موقت ساب کلاس ۴۰۰ | ۱۲ تا ۳۵ روز کاری |
ویزای کاری موقت ساب کلاس ۴۸۵ | ۴ تا ۵ ماه |
ویزای کار موقت برای کارگران ماهر (ساب کلاس ۴۸۲) | ۴۴ روز تا ۱۵ ماه |
ویزای حمایت کارفرما (ساب کلاس ۱۸۶) | ۴ تا ۱۲ ماه |
ویزای مهارتی انتخابی (ساب کلاس ۱۹۰) | ۴ تا ۱۰ ماه |
ویزای حمایت کارفرما در مناطق کمجمعیت (ساب کلاس ۱۸۷) | ۵۱ ماه |
ویزای اقامت دائم والدین (ساب کلاس ۱۰۳) | ۱۳ تا ۳۰ سال |
ویزای اقامت موقت والدین (ساب کلاس ۱۷۳) | ۳ تا ۴ سال |
اقامت دائم والدین سالخورده (ساب کلاس ۸۰۴) | ۱۳ تا ۳۰ سال |
اقامت موقت والدین سالخورده (ساب کلاس ۸۸۴) | ۱ تا ۲ سال |
ویزای فرزند (ساب کلاس ۱۰۱ و ۸۰۲) | ۹ تا ۲۹ ماه – از ۷ تا ۱۶ ماه |
ویزاهای خانوادگی (ساب کلاس ۱۱۴ و ۸۳۸) | مشخص نیست |
ویزای ازدواج آینده (ساب کلاس۳۰۰) | ۷ تا ۲۹ ماه |
ویزای پارتنری (ساب کلاس ۸۰۱ و ۸۲۰) | ۱ تا ۲ سال – ۲۳ تا ۳۰ ماه |
ویزای ازدواج استرالیا (ساب کلاس ۱۰۰ و ۳۰۹) | ۵ تا ۲۹ ماه – از ۵ تا ۳۲ ماه |
ویزاهای بشردوستانه | مشخص نیست |
ویزای فرودگاهی (Transit visa) | ۲ هفته |
ویزای بریجینگ (Bridging visa) | مشخص نیست |
دلایل رد شدن ویزای استرالیا
مهمترین دلایل رد شدن ویزای استرالیا عبارتاند از:
- نداشتن توان مالی برای پرداخت هزینههای اقامت
- ارائه مدارک و اطلاعات جعلی یا نادرست به سفارت
- پذیرفتهنشدن تاریخ سفر از طرف سفارت
- داشتن سوءپیشینه
متاسفانه در صورت ریجکتی ویزای استرالیا، باید دوباره درخواست بدهید و نمیتوان حین بررسی درخواست مشکلات ویزا را رفع کرد. برای درخواست دوباره ویزا، تمامی هزینهها باید پرداخت شوند.
جمعبندی
دریافت ویزای استرالیا بسته به نوع آن، شرایط و هزینههای مختلفی دارد. ویزاهای متفاوتی برای ورود به این کشور در نظر گرفته شده است تا افراد با هر شرایطی که دارند بتوانند ویزای مورد نظر خود را از میان آنها انتخاب کنند. ویزای استرالیا برای ایرانیان مزایای زیادی دارد. با داشتن ویزای استرالیا و با توجه به نوع آن، میتوانید از مزایایی مانند حق کار، حق تحصیل و بیمه درمانی بهرهمند شوید.