بورسیه تحصیلی

بورسیه تحصیلی یکی از بهترین روش‌ها برای کاهش هزینه‌های تحصیل در خارج از کشور است. در این مقاله از موسسه مهاجرتی بالدانو، به این سوال که بورسیه تحصیلی چیست پاسخ می‌دهیم و در ادامه درباره نحوه درخواست بورسیه تحصیلی اطلاعاتی را به شما خواهیم داد.

مشاوره تلفنی 021-43859
2023/10/c019404f-4355-49eb-84da-7251d08c7487.jpg

مشاوره اخذ بورسیه تحصیلی

برای کاهش هزینه‌های تحصیل در خارج از کشور، بهترین راه، دریافت بورسیه تحصیلی است.

هر چند که گرفتن بورسیه تحصیلی کار آسانی نیست اما در این مقاله از موسسه مهاجرتی بالدانو به شما می‌گوییم که برای اخذ بورسیه تحصیلی چه فرآیندی را باید طی کنید.

قبل از هر کاری شما باید بتوانید شایستگی به دست آوردن این امکان را به دانشگاه مورد نظر ثابت کنید زیرا رقابت در این حوزه بسیار شدید است و شما برای به دست آوردن بورسیه قرار است به چالش کشیده شوید.

بورسیه ها انواع مختلفی دارند و باید بدانید که برای دریافت هر کدام از آن‌ها چه اقداماتی را لازم است انجام دهید.

برای مشاوره بیشتر درباره اخذ بورسیه تحصیلی فرم مشاوره رایگان را پر کنید تا کارشناسان ما در بالدانو با شما تماس بگیرند.

اطلاعات خود را برای مشاوره وارد کنید. مشاوران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
{{service.error}}
{{fullName.error}}
{{phone.error}}
{{error}}

فهرست مطالب

    بورسیه تحصیلی به چه معناست

    بورسیه تحصیلی در واقع کمک هزینه‌ای است که توسط دانشگاه‌ها، دولت‌ها، خیرها و همچنین مؤسسات علمی به دانشجویان داده می‌شود که به کمک آن تحصیل رایگان، یا کم هزینه‌ای را داشته باشند. دانشجویانی که بورس تحصیلی را دریافت می‌کنند نیازی نیست کمک هزینه‌ای را که دریافت کرده‌اند را پس بدهند.

    بورسیه تحصیلی انواع مختلفی دارد و دانشجویان بنا به شرایط خود می‌توانند از انواع آن استفاده کنند. بورسیه تحصیلی معمولا به دانشجویان با استعدادی داده می‌شود که شایستگی دریافت آن را ثابت کرده باشند. کشورهایی که با کاهش و پیری جمعیت مواجه هستند، معمولا برای جذب نیروی انسانی اقدام به اعطای بورسیه تحصیلی می‌کنند. بورسیه ها معمولا در مقاطع تحصیلات تکمیلی ارائه می‌شود اما گاهی با شرایط ویژه‌ای در مقطع کارشناسی هم می‌توان مشمول این امکان شد.

    انواع بورسیه تحصیلی

    بورسیه تحصیلی، انواع مختلفی دارد؛ برخی از آن‌ها، بورس هایی هستند که بدون هیچ توقعی از دانشجو به او اعطا می‌شود اما برخی دیگر از بورسیه ها، در ازای کمک هزینه پرداخت شده از دانشجو می‌خواهند که در کنار تحصیل، فعالیت علمی خاصی را هم دنبال کند. در این قسمت، به بررسی جزئیات و انواع این بورس ها می‌پردازیم.

    ۱. بورسیه اسکالرشیپ (Scholarship)

    اسکالرشیپ، مرسوم‌ترین و شناخته‌شده‌ترین نوع بورسیه تحصیلی است که ممکن است از یک سازمان دولتی یا خصوصی به دانشجویان اعطا شود؛ این بورسیه می‌تواند بخشی از هزینه‌های دانشجو را پوشش دهد. به این نوع بورسیه، (partial Scholarship) می‌گویند. اما بورسیه اسکالرشیپ می‌تواند کل هزینه‌های یک دانشجو را پوشش دهد، در این صورت به آن نوع از بورسیه، (full Scholarship) می‌گوییم. باید بدانیم که ماجرا به این‌جا ختم نمی‌شود و همین بورسیه، با توجه به برخی شرایط، انواع مختلف دیگری هم دارد که در ادامه آن‌ها را معرفی می‌کنیم:

    • بورسیه اسکالرشیپی که با توجه به شایستگی‌های علمی یک فرد به او اعطا شده است. این نوع بورسیه، مخصوص دانشجویان پر تلاش است و توسط دانشگاه به دانشجویان اعطا می‌شود. برای دریافت این نوع بورسیه، باید نمرات بالایی در زمان تحصیل داشته باشید، هرچه نمرات بالاتر باشد، شانس دریافت این نوع بورسیه بیشتر است.
    • بورسیه اسکالرشیپ، برای دانشجویانی که نیاز مالی دارند؛ این نوع بورسیه مخصوص دانشجویانی است که وضع مالی خوبی ندارند و قصد دارند در خارج از کشور تحصیل کنند. دولت، هر ساله برای دانشجویان با این شرایط، چنین بورسیه‌ای را هم در نظر می‌گیرد و برای دریافت آن باید مدارکی دال بر نداشتن تمکن مالی را به دانشگاه ارائه دهید.
    • بورسیه با توجه به موقعیت جغرافیایی: این بورسیه دو حالت دارد که اولی با توجه به دانشگاه و شهر محل تحصیل قبل از مهاجرت دارد؛ برای مثال در این حالت دانشگاه محل تحصیل، به دانشجویان خود مبلغی را با توجه به بودجه خود اختصاص می‌دهد.

    اما در نوع دوم، با توجه به مبدأ دانشجو به او اختصاص داده می‌شود و این بورسیه، متعلق به دانشجویانی است که درکشورهای فقیر مثل کشورهای آفریقایی زندگی می‌کنند و امکانات تحصیلی مناسبی ندارند.

    • بورسیه مبتنی بر رشته تحصیلی: این نوع بورسیه با توجه به رشته تحصیلی به دانشجویان داده می‌شود و دلیل این کار گاهی پر کردن ظرفیت‌های خالی آن رشته در دانشگاه و گاهی کمبود افراد متخصص فارغ‌التحصیل آن رشته است.
    • بورسیه تحصیلی بر اساس انواع دانشجویان: برخی موسسات و دانشگاه‌ها، بورسیه هایی را ارائه می‌دهند که مخصوص انواع خاصی از دانشجویان است. برای مثال، گاهی ممکن است دانشجویان معلول یا بی‌سرپرست یا دانشجویان از یک ملیت خاص شامل این نوع بورسیه شوند.
    • بورسیه برای افرادی با مشکلات خاص: این بورسیه متعلق به افرادی است که تحت شرایط و مشکلات خاص از قبیل بیماری یا از دست دادن والدین قرار گرفته‌اند در این حالت، این بورسیه به افراد درگیر با این مشکلات اختصاص داده می‌شود.
    • بورسیه‌ هایی که در آن، به دانشجویان تخفیف شهریه داده می‌شود: برخی دانشگاه‌ها، بورسیه هایی را به دانشجو می‌دهند که کل هزینه زندگی دانشجو را پوشش نمی‌دهد، بلکه تنها شامل شهریه دانشگاه می‌شود.

    ۲. فاند (Fund)

    مبلغی که به عنوان کمک هزینه به دانشجویان داده می‌شود را فاند می‌گویند. فاند معمولا به دانشجویان فعال در پروژه‌های تحقیقاتی مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تعلق می‌گیرد. این نوع بورسیه، توسط استاد یا دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی پرداخت می‌شود و اگر تمام هزینه‌های تحصیلی را شامل شود، به آن فول فاند

    (Full Fund) و اگر بخشی از هزینه‌ها را پرداخت کند به آن پارشال فاند (Partial Fund) می‌گویند.

    ۳. پاداش (Award)

    پاداش را دانشجویان، معمولا در قبال به ثمر رساندن پروژه‌های تحقیقاتی دریافت می‌کنند و یا هنگامی که عملکرد دانشجو در پایان سال تحصیلی ارزیابی می‌شود از طرف دانشگاه، به او پاداشی داده می‌شود که ممکن است از نظر مبلغ چیز زیادی نباشد و یا حتی ممکن است اصلا، این هدیه نقدی نباشد و چیزهایی از قبیل بلیط برای رفتن به مسافرت یا بن خرید کتاب را به عنوان پاداش به دانشجو اعطا کنند.

    ۴. وام (Loan)

    وام می‌تواند بسیاری از هزینه‌های زندگی شما را پوشش دهد. مؤسسات تحقیقاتی و دانشگاه‌ها به دانشجویان خارجی خود، وام‌هایی را می‌دهند که سود بسیار پایینی دارد و با اقساط بلند مدت تسویه می‌شوند. گرفتن این وام‌ها کار ساده‌ای نیست و برای دریافت وام‌هایی از این دست باید یک ضامن که شهروند آن کشور است معرفی کنید و البته خودتان در این کشور، شغل ثابتی داشته باشید.

    وام تحصیلی یا loan

    ۵. گرنت (Grant)

    گرنت بورسیه‌ای است که باتوجه به شرایط مالی دانشجو به او داده می‌شود و می‌تواند تا حد زیادی هزینه‌های زندگی یک دانشجو را پوشش دهد.

    ۶. فلوشیپ (Fellowship)

    فلوشیپ، به دانشجویانی که در پروژه‌های تحقیقاتی فعالیت دارند تعلق می‌گیرد. این نوع بورسیه مانند فاند است و مناسب دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری است. اگر دانشجو، در یک پروژه تحقیقاتی، دستیار پژوهش (Research Assistant) باشد می‌تواند برای دریافت این نوع بورسیه اقدام کند.

    ۷. دستیار تحقیق (RA) و دستیار تدریس (TA)

    شما در صورتی که در تحقیق و تدریس، دستیار استاد باشید مبلغی را به عنوان دستمزد از دانشگاه دریافت می‌کنید. در این نوع، دانشگاه و استاد شرایط دریافت بورسیه را تعیین می‌کنند اما باید بدانید که نمرات، مهارت‌های ارتباطی و سابقه پژوهشی شما، برای دریافت این بورسیه بسیار تأثیرگذار است.

    شرایط اخذ بورسیه تحصیلی

    دریافت بورسیه تحصیلی در هر مقطع، شرایط خاص خود را دارد. معمولا بورسیه ها برای مقطع دکتری در نظر گرفته شده است اما در مقطع کارشناسی ارشد هم ارائه می‌شود و باید بدانیم برای مقطع کارشناسی ارشد، دریافت بورسیه کمی سخت‌تر است؛ زیرا رقابت بسیار زیادی بین دانشجویان برای دریافت آن برقرار است و دستیابی به آن کار آسانی نیست. معمولا کشورهایی که مقاصد محبوب دانشجویان برای ادامه تحصیل به شمار می‌روند، امکان دریافت بورسیه را در مقطع کارشناسی، به دانشجویان نمی‌دهند.

    اعطای بورسیه، در دانشگاه‌ها و مؤسسات محدود است و رقابت بسیار زیادی برای دریافت آن وجود دارد. سوال این است که دانشجو باید واجد چه شرایطی باشد تا بتواند موفق به دریافت بورسیه تحصیلی شود؟ پاسخ این سوال، تقویت رزومه تحصیلی یک دانشجو است. در ادامه به شما می‌گوییم که چگونه رزومه خود را تقویت کنید.

    • در ابتدا باید بدانید برای دریافت بورسیه تحصیلی لازم است نمرات و معدل بالایی در مقاطع قبلی داشته باشید. برای دریافت بورسیه شما باید اصل مدرک و ریزنمرات خود را برای دانشگاه بفرستید. مسئولین پذیرش دانشگاه با استناد بر نمرات و معدل شما تخمین می‌زنند که شما در چه سطحی از دانش قرار گرفته‌اید، بنابراین از تلاش برای کسب نمرات بالا غافل نشوید.
    • کسب نمره زبان بالا گام دوم تقویت رزومه برای دریافت بورسیه است. دانشگاه‌ها برای پذیرش، یک حداقل نمره را تعریف می‌کنند که کسب آن نمره برای دیده شدن رزومه شما کافی است؛ اما با توجه به فضای رقابتی موجود برای دریافت بورسیه، بهتر است نمره شما از حداقل نمره‌ای که برای قبولی تعریف شده، بالاتر باشد.
    • شرکت در آزمون‌های خاصی از قبیل GRE وGMAT این امکان را به شما می‌دهد که توانایی خود در زمینه‌های استدلال و تحلیل را به دانشگاه هدف اثبات کنید. درست است که برخی دانشگاه‌ها شرکت در این آزمون‌ها را الزامی می‌دانند اما اگر به صورت اختیاری در این آزمون‌ها شرکت کنید و نمره‌ای بالاتر از حد متوسط دریافت کنید، شانس بسیار زیادی برای دریافت بورسیه تحصیلی خواهید داشت.
    • داشتن مقالات ISI یکی دیگر از روش‌های تقویت رزومه است. شما برای تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی احتیاج به حداقل دو مقاله ISI دارید. داشتن این مقالات ثابت می‌کند شما سطح بالایی در انجام فعالیت‌های پژوهشی دارید. علاوه بر این مقالات، هرگونه فعالیت علمی تحقیقی به شما برای داشتن رزومه قوی کمک می‌کند اما مقالات ISI اعتبار بیشتری نسبت به انواع دیگر پژوهش‌ها و تحقیقات دارد.
    • داشتن فعالیت‌های ورزشی، هنری، ثبت اختراع و کسب رتبه در المپیادهای علمی هم از آن دست مواردی است که به تقویت رزومه شما کمک می‌کند. دانشجویانی که چنین سوابقی را در رزومه خود دارند، نزد دانشگاه‌ها دانشجویانی مستعد به‌شمار می‌روند و شانس بیشتری برای دریافت بورسیه تحصیلی خواهند داشت.

    مدارک لازم برای بورسیه تحصیلی

    برای بورسیه تحصیلی باید مدارکی را تهیه و جمع‌آوری کنید و به دانشگاه مربوطه ارائه دهید. این مدارک عبارت است از:

    • کپی ترجمه شده و برابر اصل شناسنامه همه اعضای خانواده به همراه مهر دادگستری
    • مدارک ترجمه شده پیشین دانشجو با درج مهر دادگستری
    • کپی تمام صفحات پاسپورت به همراه مهر برابر اصل و تاییدیه دادگستری
    • مدارک درخواستی دانشگاه هدف
    • مدارک ترجمه شده بانکی از قبیل گردش مالی و تمکن مالی
    • مدرک زبان معتبر با نمره قابل قبول
    • نوشتن انگیزه‌نامه و تهیه رزومه
    • نداشتن فاصله زیاد تحصیلی بین مقاطع
    • فرم ترجمه شده درخواست پذیرش
    • پرداخت هزینه جهت درخواست ارزیابی پذیرش
    • داشتن توصیه‌نامه از طرف اساتید

    بورسیه تحصیلی با مدرک دیپلم

    تقریبا می‌توان گفت که بورسیه تحصیلی با مدرک دیپلم وجود ندارد. همان‌طور که پیش‌تر گفته شد، معمولا دانشگاه‌ها بورس های تحصیلی را به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری اختصاص داده‌اند و اگر چنین بورسیه‌ای وجود داشته باشد به میزان بسیار محدودی ارائه شده که به دلیل رقابت زیاد دانشجویان، حتی با داشتن صلاحیت لازم هم قادر به دریافت آن نیستند.

    مراحل اخذ بورسیه تحصیلی

    برای اخذ بورسیه تحصیلی باید مراحلی را پشت سر بگذارید. این مراحل شامل موارد زیر است:

    • اولین مرحله برای دریافت بورس تحصیلی انتخاب دانشگاه مورد نظر است. وقتی که دانشگاه مورد نظر را یافتید باید به صورت مداوم پیگیر باشید تا زمانی که دانشگاه شما اعلام کند که به تخصص شما احتیاج دارد. برای این کار باید از سایت‌هایی که این فرصت‌ها را گزارش می‌دهند، استفاده کنید.
    • مرحله دوم ارسال رزومه به دانشگاه هدف است. وقتی مطمئن شدید که دانشگاه به تخصص شما احتیاج دارد، بی درنگ جهت ارسال رزومه اقدام کنید. یادتان باشد که رزومه شما، در واقع معرف شخصیت تحصیلی و پژوهشی شما است پس، در طراحی و تحریر آن خیلی دقیق باشید.
    • اگر رزومه شما مورد تأیید قرار گرفت، دانشگاه از شما می‌خواهد که مدارک مورد نیاز را به صورت ترجمه شده ارسال کنید. توصیه می‌کنیم از قبل به فکر جمع‌آوری مدارک باشید تا بتوانید کار را با سرعت بیشتری پیش ببرید.
    • مرحله بعد، دریافت ویزا است. دریافت ویزا را به روزهای نزدیک به مصاحبه موکول نکنید. هرچه زودتر برای دریافت ویزا اقدام کنید، استرس شما کمتر خواهد شد.

    بهترین کشورها برای بورسیه تحصیلی

    معرفی بهترین کشورها برای اخذ بورسیه تحصیلی، مبتنی بر داشتن ویژگی‌های خاصی است که کشورهای مقصد آن‌ها را ارائه می‌کنند. در ادامه به شما می‌گوییم که کدام ویژگی‌ها باعث می‌شوند یک کشور برای دریافت بورسیه تحصیلی انتخاب هوشمندانه‌تری باشد:

    • بازار کار مناسب
    • مقرون به صرفه بودن هزینه‌های زندگی و تحصیل
    • پایداری اقتصاد کشور
    • رفتار گرم و دوستانه شهروندان
    • میزان درآمد
    • ثبات سیاسی
    • امنیت
    • میزان توسعه سیستم آموزش
    • میزان توسعه سیستم سلامت

    موارد بالا، مؤلفه‌هایی است که هر دانشجو برای انتخاب کشوری که قصد گرفتن بورسیه از آن را دارد باید در نظر داشته باشد. جدول‌هایی که در ادامه مشاهده می‌کنید، نشان می‌دهد که کدام کشورها امتیاز بیشتری را در شرایط مساعد برای تحصیل و زندگی دریافت کرده‌اند. این جدول‌ها به شما کمک می‌کند تا بتوانید با دقت و اطمینان بیشتری کشور مقصد خود را انتخاب کنید.

    ۱. کشور آمریکا

    • کشور آمریکا به نظر سایت Learnesl بهترین کشور برای دریافت بورسیه تحصیلی است. این کشور، بورسیه های متعددی به دانشجویان متقاضی ارائه می‌دهد. مهم‌ترین نکته‌ای که این کشور را شایسته دریافت رتبه اول می‌کند، داشتن امکانات آموزشی فراوان برای دانشجویان است.
    ویژگیامتیاز از ۱۰۰
    بازار کار مناسب۹۶٫۴
    مقرون به صرفه بودن۸٫۲
    اقتصاد پایدار۸۲٫۶
    صمیمیت۵۰٫۴
    میزان درآمد۱۴٫۳
    ثبات سیاسی۵۶٫۴
    امنیت۱۱٫۷
    توسعه سیستم آموزش۶۳٫۴
    توسعه سیستم سلامت۳۲٫۴

     برخی از بورسیه هایی که این کشور ارائه می‌دهد عبارت است از:

    • بورسیه تحصیلی دانشگاه Brandeis University
    • فلوشیپ یا کمک هزینه تحصیلی Breast Imaging
    • بورسیه تحصیلی Undergraduate International Excellence Award
    • بورسیه تحصیلی Caldwell University Incoming Freshmen
    • فلوشیپ تحصیلی Human Rights LLM
    • بورسیه تحصیلی در دانشگاه Waynesburg University
    • بورسیه تحصیلی در دانشگاه University of Maryland Dean
    • بورسیه تحصیلی Armenian International Women’s Association

    ۲. کشور انگلستان

    انگلستان رتبه دوم را در ارائه بهترین کیفیت تدریس در جهان دارد. دانشگاه‌هایی که دارای قدمت بسیار زیادی هستند مانند دانشگاه آکسفورد و دانشگاه کمبریج در این کشور واقع شده‌اند.

    ویژگیامتیاز از ۱۰۰
    بازار کار مناسب۹۴٫۶
    مقرون به صرفه بودن۲٫۷
    اقتصاد پایدار۸۵٫۵
    صمیمیت۷۶٫۴
    میزان درآمد۳۱٫۶
    ثبات سیاسی۸۰٫۲
    امنیت۶۵٫۶
    توسعه سیستم آموزش۸۷٫۱
    توسعه سیستم سلامت۷۵٫۱

     این کشور نیز هر ساله برخی از بورسیه ها را برای دانشجویان واجد شرایط ارائه می‌کند که عبارتند از:

    • بورسیه های تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه Surrey
    • بورسیه تحصیلی LLM: E-Fellows
    • بورسیه تحصیلی مقاطع تحصیلات تکمیلی از دانشگاه Manchester Metropolitan
    • فلوشیپ تحصیلی The Oxford Law And Policy
    • بورسیه John Henry Brookes از دانشگاه Oxford Brookes University
    • بورسیه تحصیلی Ritchie-Jennings Memorial
    • بورسیه تحصیلی در رشته رسانه و ارتباطات Graduate Research Assistantship In Media And Communication
    • بورسیه تحصیلی INTO UEA Foundation
    • بورسیه تحصیلی بین‌المللی London South Bank University

    ۳. کشور آلمان

    بسیاری از دانشجویان بین‌المللی در کشور آلمان اقدام به دریافت بورسیه می‌کنند زیرا این کشور به دانشجویان، بورسیه با مبالغ قابل توجهی را ارائه می‌دهد و به این دلیل که تمامی هزینه های دانشجویان بین‌المللی را پرداخت می‌کند، از بهترین مقاصد محسوب می‌شود.

    ویژگیامتیاز از ۱۰۰
    بازار کار مناسب۱۰۰
    مقرون به صرفه بودن۷٫۴
    اقتصاد پایدار۹۷٫۹
    صمیمیت۷۲٫۲
    میزان درآمد۶۱٫۷
    ثبات سیاسی۹۲٫۹
    امنیت۷۲
    توسعه سیستم آموزش۹۲٫۳
    توسعه سیستم سلامت۸۶٫۶

     برخی از فرصت‌های دریافت بورسیه تحصیلی در این کشور عبارت است از:

    • بورسیه تحصیلی Ritchie-Jennings Memorial
    • فلوشیپ فوق دکتری با عنوان HAB Postdoctoral Fellowships
    • برنامه بورسیه تحصیلی Heisenberg Fellowship/Professorship
    • بورسیه German Research Foundation DFG
    • فلوشیپ تحقیقاتی DLR – DAAD Research
    • بورسیه تحصیلی دانشگاه Humboldt University

    ۴. کشور کانادا

    در کشور کانادا بسیاری از دانشگاه‌ها و کالج‌ها وجود دارند که در سطح جهانی بسیار مطرح و دارای اعتبار جهانی است. این کشور سالانه ۲۰۰ هزار بورسیه تحصیلی را به دانشجویان بین‌الملل اختصاص می‌دهد تا شانس تحصیل در این کشور را داشته باشند.

    ویژگیامتیاز از ۱۰۰
    بازار کار مناسب۹۸٫۴
    مقرون به صرفه بودن۱۵٫۱
    اقتصاد پایدار۹۸٫۲
    صمیمیت۹۸٫۵
    میزان درآمد۶۱٫۲
    ثبات سیاسی۹۱٫۸
    امنیت۹۳٫۲
    توسعه سیستم آموزش۸۸٫۷
    توسعه سیستم سلامت۹۱٫۲

    مهاجرت تحصیلی به کشور کانادا کمی سخت است؛ اما اگر بتوانید به این کشور مهاجرت کنید شانس دریافت بورسیه های مختلفی را خواهید داشت که از انواع آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • کمک هزینه دکتری University of British Columbia Neporany
    • بورسیه تحصیلی Ritchie-Jennings Memorial
    • بورسیه Undergraduate In-Course Bursary
    • بورسیه Bank Of Montreal Visiting Scholarship In Women’s Studies
    • بورسیه Graduate Bursaries At Simon Fraser University
    • بورسیه (Armenian International Women’s Association (AIWA
    • بورسیه ویژه بانوان International Peace
    • بورسیه تحصیلی GSLS Travel Fellowships
    • بورسیه Ontario Graduate Scholarship

    ۵. کشور فرانسه

    فرانسه از بهترین مقاصد برای ادامه تحصیل در دنیا است. این کشور آموزش را تنها به زبان فرانسه ارائه نمی‌دهد و دانشجویان می‌توانند با ارائه مدرک زبان انگلیسی هم از دانشگاه‌ها پذیرش بگیرند و البته بورسیه شوند. این کشور سالانه ۲۶۰ هزار بورسیه برای دانشجویان بین‌الملل در نظر می‌گیرد.

    ویژگیامتیاز از ۱۰۰
    بازار کار مناسب۸۰٫۹
    مقرون به صرفه بودن۳٫۱
    اقتصاد پایدار۷۸٫۹
    صمیمیت۸۱٫۴
    میزان درآمد۲۳٫۲
    ثبات سیاسی۵۴٫۸
    امنیت۴۲٫۳
    توسعه سیستم آموزش۶۷٫۹
    توسعه سیستم سلامت۵۸٫۸

    این کشور سالانه بورسیه های زیر را به دانشجویان ارائه می‌دهد:

    • بورسیه تحصیلی Armenian International Women’s Association
    • بورسیه تحصیلی پژوهش در حوزه سرطان Postdoctoral Fellowships For Training In Cancer
    • بورسیه تحصیلی HEC Paris MBA
    • بورسیه Boehringer Ingelheim Fonds
    • بورسیه تحصیلی HEC Paris – Foundation Rainbow Bridge
    • بورسیه تحقیقی Jacobs Foundation

    سوالات متداول

    برای اخذ بورسیه تحصیلی رشته تحصیلی مهم است؟
    برخی بورسیه‌ های تحصیلی مختص رشته‌های خاص است. گاهی به دلیل نداشتن افراد با تخصص مورد نظر و یا خالی ماندن ظرفیت رشته‌ای خاص، دانشگاه به متخصصین آن رشته بورسیه تحصیلی می‌دهد.
    بورسیه تحصیلی شرط سنی خاصی دارد؟
    بورسیه تحصیلی مناسب دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری است. برخی دانشگاه‌ها برای دانشجویان دکتری تا سن 35 تا 40 سال را هم در نظر دارند. نداشتن گپ تحصیلی (فاصله افتادن بین مقاطع) مهم‌تر از شرایط سنی برای دریافت بورسیه است.
    بورسیه تحصیلی شامل همه افراد می‌شود؟
    بورسیه تحصیلی شامل افرادی که واجد شرایط مورد نظر دانشگاه‌ها هستند می‌شود؛ از مهم‌ترین شرایط دریافت بورسیه می‌توان به معدل بالا و داشتن نمره زبان قابل قبول اشاره کرد.
    کدام کشورها بورسیه تحصیلی می‌دهند؟
    بسیاری از کشورها بورسیه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی ارائه می‌دهند. اما این‌که کدام بورسیه برای شما مناسب است را باید پس از بررسی شرایط خود و دانشگاه مقصد انتخاب کنید.
    کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شماهستند
    021-43859