تحصیل دکتری در فنلاند

فنلاند با دانشگاه‌های برتر و سیستم آموزشی پیشرفته و برنامه‌های پژوهش‌محور، مقصدی مناسب برای تحصیل دکتری است. دانشجویان با تحصیل دکتری در فنلاند از آموزش رایگان و بورسیه‌های متنوع و فرصت‌های کاری مرتبط بهره‌مند می‌شوند.

مشاوره تلفنی 021-43859
2025/2/b41f51f3-26bb-4800-973e-43d53371364d.jpg

مشاوره تحصیل دکتری در فنلاند

کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی بالدانو با شناخت کامل از شرایط تحصیل دکتری در فنلاند، به افراد زیادی در این زمینه مشاوره داده‌اند.

در مطلب پیش رو، درباره این موضوع اطلاعات کاملی ارائه داده‌ایم. درصورت نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر،‌ فرم مشاوره را پر کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

شما می‌توانید در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ الی ۱۷ و در روز پنجشنبه از ساعت ۹ الی ۱۴ برای مشاوره تلفنی رایگان با شماره ۰۲۱۴۳۸۵۹ تماس بگیرید.

اطلاعات خود را برای مشاوره وارد کنید. مشاوران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
{{service.error}}
{{fullName.error}}
{{phone.error}}
{{error}}
فهرست مطالب

    دوره دکتری در فنلاند

    مقطع دکتری در فنلاند حدود ۴ سال طول می‌کشد و به‌صورت پژوهش‌محور طراحی شده و تمرکز اصلی آن بر انجام تحقیقات مستقل در زمینه‌ای تخصصی است. بیشتر رشته‌های دکتری در فنلاند به زبان انگلیسی تدریس می‌شوند و دانشجویان باید مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره ۷ را ارائه دهند. دانش زبان فنلاندی برای تحصیل در این مقطع ضروری نیست؛ اما برای تعاملات اجتماعی و کار در خارج از محیط دانشگاه مفید است.

    در مقطع دکتری، دانشجویان باید پروژه تحقیقاتی انجام دهند و در کنار آن در کنفرانس‌ها و سمینارهای مرتبط با رشته خود شرکت کنند. همچنین، دانشجویان باید حدود ۳۰ تا ۶۰ واحد درسی را بگذرانند و در انتهای دوره تحصیل از پایان‌نامه‌شان دفاع کنند. ناگفته نماند که ارائه پروپوزال تحقیقاتی برای تحصیل در مقطع دکتری در فنلاند ضروری است. پروپوزال باید شامل اهداف تحقیق و سوالات پژوهشی و منابع باشد.

    شرایط تحصیل در مقطع دکتری در فنلاند

    دانشگاه‌های فنلاند برای پذیرش دانشجویان در مقطع دکتری معیارهایی مانند آزمون‌های ورودی، رزومه تحصیلی، شرایط سنی، مدرک زبان و تمکن مالی را ارزیابی می‌کنند. فراموش نکنید که هر دانشگاه ممکن است شرایط متفاوتی برای پذیرش دانشجویان در نظر گرفته باشد. در ادامه، شرایط تحصیل در مقطع دکتری در فنلاند را بررسی می‌کنیم.

    آزمون های ورودی

    برای تحصیل در دکتری فنلاند، معمولا به شرکت در آزمون خاصی در سطح بین‌المللی نیاز نیست؛ اما بعضی از دانشگاه‌ها ممکن است آزمون ورودی یا مصاحبه علمی برگزار کنند. در برخی رشته‌ها مانند مدیریت، اقتصاد، علوم کامپیوتر و مهندسی ممکن است به شرکت در آزمون‌های ورودی مانند GRE یا GMAT احتیاج باشد. حداقل نمره مورد نیاز برای کسب قبولی در آزمون GRE بین ۳۰۰ تا ۳۴۰ و در آزمون GMAT نمره ۶۵۰ است.

    رزومه تحصیلی

    رزومه تحصیلی برای پذیرش در مقطع دکتری در فنلاند اهمیت زیادی دارد. رزومه تحصیلی باید شامل سوابق تحصیلی، موضوع پایان‌نامه، مقاله‌های علمی و سوابق کاری و تحقیقاتی باشد. همچنین درصورت داشتن تجربه کاری مرتبط با رشته، باید در رزومه تحصیلی ذکر شود.

    شرایط سنی

    شرط سنی در دریافت ویزای تحصیلی فنلاند اهمیت دارد؛ ولی دانشگاه‌های این کشور محدودیت‌های سخت‌گیرانه‌ای برای پذیرش دانشجویان در مقطع دکتری در نظر نمی‌گیرند. بهترین سن برای دریافت ویزای تحصیلی در مقطع دکتری حداکثر ۴۰ سال است. درصورت داشتن تجربه کاری مرتبط و رزومه تحصیلی مناسب، امکان اخذ ویزا در خارج از محدوده سن ذکر‌شده نیز وجود دارد.

    مدرک زبان

    دانشجویان مقطع دکتری برای تحصیل در دانشگاه‌های فنلاند براساس نوع رشته و دانشگاه، باید مدرک زبان فنلاندی یا سوئدی یا انگلیسی ارائه دهند. در بسیاری از دانشگاه‌های این کشور، مدرک زبان انگلیسی آیلتس با حداقل نمره ۷ و مدرک زبان فنلاندی یا سوئدی در حداقل سطح C1 پذیرفته می‌شود.

    تمکن مالی

    دانشجویان مقطع دکتری در فنلاند باید تمکن مالی کافی برای تامین هزینه‌های زندگی و تحصیل در این کشور داشته باشند. هزینه‌های زندگی بسته به شهر سکونت تا حدودی متغیر است؛ اما میانگین هزینه‌های زندگی در این کشور ماهانه حدود ۹۰۰ تا ۱۲۰۰ یورو است. تمکن مالی شهریه تحصیل نیز به نوع دانشگاه و رشته بستگی دارد.

     مدارک لازم برای تحصیل دکتری در فنلاند

    تحصیل مقطع دکتری در فنلاند مستلزم ارائه مدارک به زبان‌های فنلاندی یا انگلیسی است. نوع مدارک براساس رشته تا حدودی متفاوت است؛ اما درمجموع، مدارک لازم برای تحصیل دکتری در فنلاند عبارت‌اند از:

    • مدرک کارشناسی ارشد همراه با ریزنمره‌های تحصیلی
    • مدرک زبان انگلیسی آیلتس با حداقل نمره ۷ یا مدرک زبان فنلاندی و سوئدی در حداقل سطح C1
    • رزومه تحصیلی و کاری
    • گواهی تمکن مالی هزینه‌های زندگی (ماهانه ۹۰۰ تا ۱۲۰۰ یورو)
    • گواهی تمکن مالی شهریه تحصیل (متغیر براساس نوع دانشگاه و رشته)
    • پروپوزال تحقیقاتی
    • انگیزه‌نامه تحصیلی
    • مقاله‌های علمی چاپ‌شده (درصورت وجود)
    • گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار

    مراحل اخذ پذیرش در مقطع دکتری فنلاند

    1. براساس رشته مدنظرتان، درباره دانشگاه‌های فنلاند و شرایط اخذ پذیرش از آن‌ها تحقیقات لازم را انجام دهید.
    2. با یکی از استادان راهنما مکاتبه و توافق کنید تا در طول دوره تحصیل شما را همراهی کند.
    3. درصورت تایید استاد راهنما، درخواست خود را همراه با مدارک مورد نیاز برای دانشگاه ارسال کنید.
    4. در برخی از دانشگاه‌ها، ممکن است به شرکت در آزمون ورودی یا مصاحبه احتیاج باشد. درصورت نیاز، در آن‌ها شرکت کنید.
    5. دانشگاه پس‌از بررسی درخواست شما، برایتان نامه پذیرش ارسال می‌کند.
    6. با داشتن نامه پذیرش برای دریافت ویزای تحصیلی فنلاند اقدام کنید.

    هزینه تحصیل دکتری در فنلاند چقدر است؟

    هزینه تحصیل دکتری در فنلاند شامل هزینه‌های تحصیل و هزینه‌های زندگی مانند حمل‌و‌نقل عمومی و اسکان می‌شود. دانشجویان برای اسکان می‌توانند آپارتمان شخصی و خوابگاه یا آپارتمان‌های مشترک را انتخاب کنند. در جدول زیر، به هزینه تحصیل دکتری در فنلاند اشاره کرده‌ایم.

    هزینه تحصیل دکتری در فنلاند
    شهریه دانشگاهرایگان (هزینه‌های جزئی اداری سالانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ یورو)
    حمل‌ونقل عمومیماهانه حدود ۶۰ یورو
    خوابگاهماهانه حدود ۲۵۰ یورو
    اجاره آپارتمان یک‌خوابه در مرکز شهرماهانه حدود ۷۹۰ یورو
    اجاره آپارتمان مشترکماهانه حدود ۲۵۰ تا ۳۸۰ یورو

    تحصیل در مقطع دکتری فنلاند بدون مدرک زبان

    به‌طور کلی، ارائه مدرک زبان انگلیسی یا فنلاندی یکی از الزامات اصلی پذیرش در مقطع دکتری در فنلاند است. با‌این‌حال، در شرایط خاص تحصیل در مقطع دکتری فنلاند بدون مدرک زبان امکان‌پذیر است. برخی از دانشگاه‌های فنلاند به‌جای مدرک زبان، توانایی شما در مکالمه و نوشتار را ازطریق مصاحبه علمی ارزیابی می‌کنند. اگر بتوانید در این مصاحبه‌ها مهارت خود را نشان دهید، ممکن است به ارائه مدرک رسمی زبان نیازی نداشته باشید.

    همچنین، اگر دوره کارشناسی ارشد یا کارشناسی خود را به زبان انگلیسی گذرانده باشید و دانشگاهی که از آن فارغ‌التحصیل شده‌اید به‌عنوان موسسه‌ای بین‌المللی شناخته شود، برخی از دانشگاه‌های فنلاند ممکن است از دریافت مدرک زبان صرف‌نظر کنند. فراموش نکنید که احتمال دریافت ویزای تحصیلی بدون مدرک زبان کم است.

    تحصیل رایگان دکتری در فنلاند

    در بسیاری از دانشگاه‌های فنلاند، از دانشجویان مقطع دکتری شهریه دریافت نمی‌شود و دانشجویان این مقطع فقط باید سالانه حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ یورو را برای هزینه‌های اداری پرداخت کنند. همچنین، دریافت بورسیه تحصیلی یکی از روش‌های ایدئال برای کاهش هزینه‌های زندگی و تحصیل در این مقطع تحصیلی محسوب می‌شود. در برخی رشته‌ها نیز، دانشجویان دکتری به‌عنوان پژوهشگر یا دستیار تحقیقاتی استخدام می‌شوند و حقوق ماهانه دریافت می‌کنند.

    بورسیه های تحصیلی مقطع دکتری در فنلاند

    دانشجویان مقطع دکتری با دریافت بورسیه‌های تحصیلی، می‌توانند هزینه زندگی در کشور فنلاند را کاهش دهند. بورسیه‌های این مقطع تحصیلی معمولا شامل کمک‌هزینه تحقیقاتی یا حقوق ماهانه می‌شوند و اغلب پروژه‌محور هستند. در ادامه، برخی از بورسیه های تحصیلی مقطع دکتری در فنلاند را معرفی می‌کنیم.

    بورسیه دانشگاه تامپره (Tampere University Scholarship)

    بورسیه‌های دانشگاه تامپره به دانشجویان برجسته بین‌المللی تعلق می‌گیرند و معمولا برای دوره دکتری به‌صورت حقوق پژوهشی پرداخت می‌شوند. این بورسیه‌ها به دانشجویانی اعطا می‌شوند که پروژه‌های تحقیقاتی‌شان با اولویت‌های دانشگاه هم‌خوانی داشته باشد. بورسیه دانشگاه تامپره برای ۴ سال پرداخت و علاوه‌بر تحصیل رایگان، حقوق ماهانه حدود ۲ هزار تا ۳ هزار یورویی را شامل می‌شود.

     بورسیه دانشگاه هلسینکی (University of Helsinki Scholarship)

    دانشگاه هلسینکی به دانشجویان دکتری بین‌المللی بورسیه‌های متنوعی ارائه می‌دهد که به تحقیقات پیشرفته و پروژه‌های مهم دانشگاه مرتبط هستند. این بورسیه‌ها معمولا از طریق قراردادهای کاری به دانشجویان اعطا می‌شوند. اعتبار بورسیه دانشگاه هلسینکی معمولا ۳ سال و علاوه‌بر معافیت کامل شهریه، شامل حقوق ماهانه حدود ۲ هزار تا ۳ هزار یورویی برای انجام تحقیقات و تامین هزینه‌های زندگی است.

    بورسیه دانشگاه آلتو (Aalto University Scholarship)

    دانشگاه آلتو برای دانشجویان دکتری در رشته‌های مرتبط با مهندسی، فناوری، طراحی و مدیریت بورسیه‌های متنوعی در نظر گرفته است. این بورسیه‌ها معمولا در قالب شغل‌های پژوهشی یا کمک‌هزینه‌های تحقیقاتی اعطا می‌شوند. این بورسیه برای ۴ سال پرداخت و حقوق ماهانه حدود ۲ هزار تا ۳ هزار یورویی و پوشش کامل شهریه تحصیل را شامل می‌شود.

    بورسیه اراسموس موندوس (Erasmus Mundus Scholarship)

    بورسیه اراسموس موندوس بورسیه ویژه اتحادیه اروپا است که به دانشجویان بین‌المللی در رشته‌های خاص مانند مهندسی تعلق می‌گیرد. این بورسیه برای دانشجویانی کاربرد دارد که در برنامه‌های دکتری مشترک شرکت می‌کنند. اعتبار بورسیه اراسموس موندوس ۳ تا ۴ سال است و شامل ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ یورو کمک‌هزینه ماهانه زندگی و پوشش هزینه‌های تحصیل و بیمه سلامت می‌شود.

    بهترین رشته ها برای تحصیل دکتری در فنلاند

    براساس آمار وبسایت PHDStudies و با درنظر‌گرفتن میزان تقاضای دانشجویان و بازار کار رشته‌های موجود در مقطع دکتری، بهترین رشته ها برای تحصیل دکتری در فنلاند عبارت‌اند از:

    • هنرهای زیبا
    • تجارت و اقتصاد
    • موسیقی
    • هنرهای نمایشی
    • علوم نظامی

    بهترین دانشگاه ها برای تحصیل دکتری در فنلاند

    دانشگاه‌های متعددی در فنلاند وجود دارند که امکان تحصیل دانشجویان در مقطع دکتری را فراهم کرده‌اند. با درنظرگرفتن اعتبار دانشگاه و براساس آمار وبسایت Standyou، بهترین دانشگاه ها برای تحصیل دکتری در فنلاند بدین‌شرح‌اند:

    دانشگاه هلسینکی (University of Helsinki)

    دانشگاه هلسینکی در سال ۱۶۴۰ تاسیس شده است و یکی از دانشگاه‌های بزرگ و قدیمی فنلاند محسوب می‌شود. این دانشگاه به برنامه‌های تحقیق‌محور خود مشهور است. دانشگاه هلسینکی ۴ دانشکده دارد: علوم طبیعی و ریاضیات، علوم پزشکی و بهداشت، علوم انسانی و اجتماعی و علوم کشاورزی و زیست‌محیطی. شهریه تحصیل در این دانشگاه برای دانشجویان بین‌المللی در مقطع دکتری رایگان است.

     دانشگاه آلتو (Aalto University)

    دانشگاه آلتو در سال ۲۰۱۰ از ادغام ۳ دانشگاه تخصصی تشکیل شده و جزو دانشگاه‌های برتر فنلاند درزمینه علوم مهندسی است. رشته‌های مقطع دکتری دانشگاه آلتو در ۳ حوزه اصلی علوم مهندسی و فناوری و هنر و طراحی و تجارت و مدیریت ارائه می‌شوند. شهریه سالانه تحصیل در این دانشگاه برای دانشجویان بین‌المللی در مقطع دکتری رایگان است.

    دانشگاه تورکو (University of Turku)

    دانشگاه تورکو دومین دانشگاه بزرگ فنلاند است که در شهر تورکو قرار دارد. در این دانشگاه، رشته‌هایی مانند علوم زیست‌پزشکی، داروسازی، سلامت عمومی، فیزیک، علوم کامپیوتر، تاریخ، حقوق و تجارت بین‌الملل ارائه می‌شوند. شهریه سالانه تحصیل در دانشگاه تورکو برای دانشجویان بین‌المللی در مقطع دکتری رایگان است.

    دانشگاه اولو (University of Oulu)

    دانشگاه اولو یکی از دانشگاه‌های پیشرو در شمال فنلاند است که به‌‌دلیل برنامه‌های پیشرفته در علوم فناوری و تحقیق درزمینه اقلیم سرد و شمالی شهرت دارد. پردیس اصلی دانشگاه مذکور در شهر اولو واقع شده است. رشته‌های ارائه‌شده در مقطع دکتری دانشگاه اولو شامل مهندسی نرم‌افزار، هوش مصنوعی، زبان‌شناسی، پزشکی و انرژی‌های تجدید‌پذیر هستند. شهریه سالانه تحصیل در دانشگاه اولو برای دانشجویان مقطع دکتری رایگان است.

    دانشگاه تامپره (Tampere University)

    دانشگاه تامپره، یکی از دانشگاه‌های پیشرفته فنلاند، در سال ۲۰۱۹ از ادغام ۲ دانشگاه تشکیل شده است. در این دانشگاه، رشته‌های شاخه‌های علوم فناوری، علوم اجتماعی، علوم بهداشت و هنر و رسانه ارائه می‌شوند. شهریه سالانه تحصیل در دانشگاه تامپره برای دانشجویان مقطع دکتری رایگان است.

    مهلت ثبت نام در مقطع دکتری در فنلاند

    ثبت‌نام در مقطع دکتری در فنلاند برخلاف مقاطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد معمولا به بازه زمانی مشخصی محدود نیست. اکثر دانشگاه‌های فنلاند پذیرش مقطع دکتری را به‌صورت مداوم انجام می‌دهند. این یعنی دانشجویان می‌توانند درخواست خود را در هر زمان از سال ارسال کنند. در برخی مواقع، دانشگاه‌ها یا پروژه‌های خاص تحقیقاتی ممکن است مهلت‌های مشخصی برای ثبت‌نام داشته باشند که در وبسایت دانشگاه اعلام می‌شود. توصیه می‌کنیم که درخواست خود را حداقل ۶ تا ۹ ماه قبل‌از شروع سال تحصیلی (سپتامبر) ارسال کنید.

    اخذ ویزا برای تحصیل دکتری در فنلاند

    دانشجویان بین‌المللی برای تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه‌های فنلاند باید ویزای تحصیلی دریافت کنند. برای دریافت ویزا باید درخواست خود را همراه با مدارک مورد نیاز و رسید پرداخت هزینه ویزای تحصیلی در اختیار سفارت فنلاند قرار دهید. فرایند بررسی ویزای تحصیلی حدود ۱ تا ۳ ماه طول می‌کشد. مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی فنلاند عبارت‌اند از:

    • نامه پذیرش رسمی از دانشگاه
    • گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
    • بیمه درمانی
    • مدارک تحصیلی
    • فرم تکمیل‌شده درخواست ویزای تحصیلی
    • رسید پرداخت هزینه ویزای تحصیلی

     شرایط کار حین تحصیل در مقطع دکتری در فنلاند

    دانشجویان دکتری در فنلاند فرصت‌های متعددی برای کار حین تحصیل دارند؛ چراکه این مقطع پژوهش‌محور است و دانشجویان در اغلب مواقع به‌عنوان محقق یا دستیار پژوهشی استخدام می‌شوند.

    در مقطع دکتری، محدودیت رسمی برای ساعات کاری وجود ندارد و بسیاری از دانشجویان دکتری به استخدام موسسه‌های تحقیقاتی و دانشگاه‌ها درمی‌آیند و حقوق ماهانه ۲ هزار تا ۳ هزار یورویی دریافت می‌کنند.

     اقامت در فنلاند پس از تحصیل در مقطع دکتری

    بعداز فار‌غ‌التحصیلی در مقطع دکتری، می‌توانید برای دریافت ویزای جست‌وجوی کار اقدام کنید که با اعتبار ۱ تا ۲ ساله صادر می‌شود. پس‌از پیدا‌کردن کار و دریافت ویزای کاری، می‌توانید در فنلاند اقامت کنید. ویزای کاری تمدیدشدنی است. اگر قصد دارید کسب‌و‌کار خود را در این کشور راه‌اندازی کنید، ویزای کارآفرینی می‌توانید دریافت کنید. این ویزا نیز قابلیت تمدید دارد. با داشتن این ویزاها، پس‌از ۵ سال زندگی در کشور فنلاند، می‌‌توانید برای دریافت اقامت دائم درخواست دهید.

     مزایای تحصیل دکتری در فنلاند

    • امکان تحصیل رایگان
    • کیفیت مطلوب آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌های این کشور
    • وجود فرصت‌های شغلی متعدد بعداز فارغ‌التحصیلی
    • امکان دریافت بورسیه تحصیلی

    معایب تحصیل دکتری در فنلاند

    • هزینه‌های زیاد زندگی در شهرهای بزرگ مانند هلسینکی
    • نیاز به یادگیری زبان فنلاندی یا سوئدی

    جمع‌بندی

    تحصیل مقطع دکتری در فنلاند حدود ۴ سال طول می‌کشد و نوعی دوره تحصیلی پژوهش‌محور محسوب می‌شود. دانشجویان در این مقطع باید پروپوزال تحقیقاتی ارائه دهند و همراه با استاد راهنما، تحقیقات خود را پیش ببرند. ازآنجاکه بیشتر رشته‌های این مقطع به زبان انگلیسی تدریس می‌شوند، داشتن مدرک زبان انگلیسی آیلتس با حداقل نمره ۷ الزامی است. برای تحصیل در رشته‌های فنلاندی‌زبان نیز داشتن مدرک زبان فنلاندی در سطح C1 لازم است. دانشجویان مقطع دکتری می‌توانند به‌عنوان دستیار پژوهشی و آموزشی مشغول به کار شوند و حقوق ماهانه ۲ هزار تا ۳ هزار یورویی دریافت کنند.

    سوالات کاربران درباره تحصیل دکتری در فنلاند

    بهترین دانشگاه‌های فنلاند برای تحصیل در مقطع دکتری کدام‌اند؟
    بهترین دانشگاه های فنلاند برای تحصیل در مقطع دکتری عبارت‌اند از: دانشگاه هلسینکی، دانشگاه آلتو، دانشگاه تورکو، دانشگاه اولو و دانشگاه تامپره.
    رشته‌های پرطرف‌دار مقطع دکتری در فنلاند کدام‌اند؟
    رشته‌های پرطرف‌دار مقطع دکتری در فنلاند هنرهای زیبا، تجارت و اقتصاد، موسیقی، هنرهای نمایشی و علوم نظامی هستند.
    آیا امکان تحصیل رایگان در مقطع دکتری در فنلاند وجود دارد؟
    بله، تحصیل در دانشگاه‌های فنلاند در مقطع دکتری رایگان است و با دریافت بورسیه، می‌توانید هزینه‌های زندگی در این کشور را نیز کاهش دهید.
    آیا امکان اقامت پس‌از تحصیل در مقطع دکتری در فنلاند وجود دارد؟
    بله، امکان اقامت پس‌از تحصیل با دریافت ویزای کاری وجود دارد. بعداز ۵ سال زندگی در این کشور، می‌توانید برای دریافت اقامت دائم درخواست دهید.
    هزینه تحصیل دکتری در فنلاند چقدر است؟
    هزینه تحصیل دکتری در فنلاند برای دانشجویان بین‌المللی رایگان است و دانشجویان سالانه فقط حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ یورو برای هزینه‌های اداری پرداخت می‌کنند.
    آزمون‌های ورودی برای تحصیل دکتری در فنلاند کدام‌اند؟
    آزمون ورودی سراسری برای ورود به دانشگاه‌های فنلاند در مقطع دکتری وجود ندارد؛ اما برخی دانشگاه‌ها برای پذیرش دانشجویان در رشته‌های مدیریتی و مهندسی، آزمون GRE و GMAT برگزار می‌کنند.
    آیا محدودیت سنی برای تحصیل در مقطع دکتری در فنلاند وجود دارد؟
    خیر، دانشگاه‌های فنلاند محدودیت سنی برای تحصیل در مقطع دکتری تعیین نکرده‌اند؛ اما بهترین سن برای دریافت ویزای تحصیلی در مقطع دکتری حداکثر ۴۰ سال است.
    آیا تحصیل در مقطع دکتری در فنلاند بدون مدرک زبان امکان‌پذیر است؟
    بله، تحصیل در مقطع دکتری در فنلاند بدون مدرک زبان درصورت اثبات مهارت زبان در مصاحبه یا گذراندن مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی امکان‌پذیر است.
    آیا می‌توان برای تحصیل دکتری در فنلاند بدون داشتن نامه پذیرش اقدام کرد؟
    خیر، برای تحصیل دکتری در فنلاند باید نامه پذیرش داشته باشید.
    میزان تمکن مالی برای تحصیل دکتری در فنلاند چقدر است؟
    میزان تمکن مالی هزینه‌های زندگی در فنلاند با توجه به شهر محل تحصیل ماهانه حدود ۹۰۰ تا ۱۲۰۰ یورو است. شهریه تحصیل در این مقطع در بسیاری از دانشگاه‌های فنلاند رایگان است.
    مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل دکتری در فنلاند چیست؟
    مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل دکتری در فنلاند مدرک زبان انگلیسی آیلتس با حداقل نمره ۷ یا مدرک زبان فنلاندی و سوئدی در سطح C1 است.