مهاجرت به ترکیه

با خواندن این مقاله، اطلاعات کاملی از مهاجرت به کشور ترکیه کسب خواهید کرد و مسیر مهاجرت شما به این کشور آسان‌تر خواهد شد. بنابراین، تا پایان با ما همراه باشید تا با چندوچون مهاجرت به ترکیه بیشتر آشنا شوید.

مشاوره تلفنی 021-43859
2024/5/86ca252f-1b6b-49fd-8e63-e2c3742d88c1.jpg

مشاوره مهاجرت به ترکیه

متخصصان ما در بالدانو با سال‌ها تجربه در زمینه مشاوره مهاجرت به ترکیه، اطلاعات کاملی از شرایط اخذ آن دارند و به شما در دریافت پاسپورت این کشور کمک می‌کنند.

ما در این مطلب تمام اطلاعات لازم جهت مهاجرت به ترکیه را برای شما گردآوری کرده ایم که با خواندن آن می‌توانید پاسخ تمام سوالات خود را دریافت کنید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و دریافت راهنمایی از کارشناسان ما در بالدانو، فرم مشاوره رایگان را پر کنید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

شما می‌توانید در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ الی ۱۷ و در روز پنجشنبه از ساعت ۹ الی ۱۴ برای مشاوره تلفنی رایگان با شماره ۰۲۱۴۳۸۵۹ تماس بگیرید.

اطلاعات خود را برای مشاوره وارد کنید. مشاوران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
{{service.error}}
{{fullName.error}}
{{phone.error}}
{{error}}
فهرست مطالب

    شرایط مهاجرت به ترکیه

    شناخت معیارها و شرایط مهاجرت به ترکیه برای نقل‌مکان به این کشور زیبا بسیار مهم است. ترکیه مقررات و دستورالعمل‌های خاصی دارد که تعیین می‌کنند چه کسانی واجد‌شرایط مهاجرت به این کشور هستند. درادامه، با شرایط مهاجرت به ترکیه بیشتر آشنا می‌شویم.

    دریافت ویزا

    در وهله اول، متقاضیان مهاجرت به ترکیه باید ویزا و اقامت معتبر داشته باشند. ویزا را می‌توان با روش‌های مختلفی مانند تحصیل و کار یا سرمایه‌گذاری دریافت کرد.

    ثبات مالی

    ثبات مالی یکی دیگر از معیارها و شرایط مهم برای مهاجرت به کشور ترکیه است. افراد باید بتوانند از‌طریق اشتغال یا درآمد بازنشستگی یا پس‌انداز کافی، تمکن مالی خود را ثابت کنند؛ زیرا دولت ترکیه می‌خواهد ساکنان آینده این کشور زندگی راحتی داشته باشند و در‌عین‌حال، به اقتصاد این کشور کمک کنند.

    ترکیه طرح شهروندی از‌طریق سرمایه‌گذاری نیز دارد که به‌موجب آن، افراد با معیارهای خاص می‌توانند برای شهروندی این کشور درخواست دهند. این برنامه به متقاضیانی که مبلغ مشخصی در ترکیه سرمایه‌گذاری می‌کنند، امکان می‌دهد تا روند شهروندی خود را سریع‌تر طی کنند.

    معیارهای سلامتی

    علاوه‌بر ثبات مالی، متقاضیان مهاجرت به ترکیه باید معیارهای بهداشتی و سلامتی را هم رعایت کنند. در‌حالی‌که به معاینه پزشکی خاصی برای ورود به این کشور نیاز نیست، افراد مبتلا به بیماری‌های واگیردار مزمن و مسری ممکن است اجازه اقامت در ترکیه را کسب نکنند. همچنین، توصیه می‌کنیم که برای پوشش هزینه‌های پزشکی در طول اقامت در ترکیه، به فکر تهیه بیمه درمانی جامعی باشید.

    مهارت در زبان

    مهارت در زبان ترکی یکی دیگر از شرایط مهمی است که هنگام مهاجرت به کشور ترکیه باید در نظر بگیرید. در‌حالی‌که مهارت در زبان برای دریافت ویزای برخی کشورها اجباری نیست، تسلط‌داشتن به زبان ترکی می‌تواند روند مهاجرتتان را بسیار ساده‌تر کند.

    سابقه کیفری پاک

    برای واجدشرایط‌بودن به‌منظور مهاجرت به کشور ترکیه، نداشتن سابقه کیفری الزامی است. متقاضیان باید گواهی پلیس یا اسناد مشابهی را ارائه دهند که نشان‌دهنده رفتار مناسب و مشارکت‌نکردن آنان در هر گونه فعالیت مجرمانه باشد. این کار برای اطمینان از ایمنی و امنیت مردم ترکیه و سایر ساکنان این کشور انجام می‌شود.

    پایبندی به قوانین و مقررات ترکیه

    یکی دیگر از شرایط مهاجرت به ترکیه پایبندی به قوانین و مقررات این کشور است. افراد باید به چهارچوب قانونی ترکیه از‌جمله آداب و رسوم و سنت‌ها و هنجارهای اجتماعی احترام بگذارند. برای اطمینان از انتقال و ادغام آرام در جامعه ترکیه، آشنایی با قوانین محلی و شیوه‌های فرهنگی این کشور مهم است.

    توجه کنید که معیارهای واجد‌شرایط‌بودن برای مهاجرت به ترکیه ممکن است با‌توجه‌به نوع ویزا یا اقامتتان کاملا متفاوت باشند. برای کسب اطلاعات دقیق درباره شرایط خاص، توصیه می‌کنیم که با سفارت یا کنسولگری ترکیه مشورت کنید.

    روش های مهاجرت به ترکیه

    روش های مهاجرت به ترکیه عبارت‌اند از: تحصیل، کار، سرمایه‌گذاری، ازدواج و تولد. تمامی این روش‌ها به اخذ اقامت این کشور منجر می‌شوند؛ اما مراحل اخذ ویزا در هر روش متفاوت است. درادامه، روش های مهاجرت به ترکیه را به‌طور مفصل توضیح می‌دهیم.

    مهاجرت به ترکیه از طریق کار

    مهاجرت به ترکیه از طریق کار راحت‌ترین و اقتصادی‌ترین روش مهاجرت به این کشور است. یکی از پیش‌نیازهای اساسی برای مهاجرت کاری به ترکیه، توانایی صحبت‌کردن به زبان ترکی استانبولی است. بنابراین، اگر قصد دارید از طریق کار به این کشور مهاجرت کار کنید، پیشنهاد می‌کنیم که ابتدا دوره آموزش زبان ترکی را بگذرانید.

    پس از یادگیری زبان ترکی، باید با کارفرمای ترکیه‌ای برای کار در این کشور به‌توافق برسید. در‌صورت توافق با کارفرما، می‌توانید از وزارت کار ترکیه مجوز دریافت و سپس برای ویزا اقدام کنید. به‌طور کلی، مهاجرت به کشور ترکیه از ۳ طریق امکان‌پذیر است:

    1. مجوز کار موقت

    آن دسته از اتباع خارجی که درخواست مجوز کار آنان تایید شود، در اولین درخواستشان حداکثر به‌مدت ۱ سال مجوز کار دریافت می‌کنند؛ البته مشروط بر اینکه در محل کار مشخص و متعلق به شخص حقیقی یا حقوقی یا موسسه دولتی یا سازمانی به کار مشغول شوند.

    2. مجوز کار دائم

    اتباع خارجی با اقامت طولانی‌مدت یا مجوز کار موقت برای حداقل ۸ سال، واجدشرایط درخواست مجوز کار دائم هستند. اتباع خارجی دارای مجوز کار دائمی در‌زمینه تامین اجتماعی از حقوق کاملا مشابه با شهروندان ترکیه برخوردارند.

    3. مجوز کار مستقل

    اتباع خارجی دارای مشاغل حرفه‌ای می‌توانند مجوز کار مستقل دریافت کنند؛ البته به‌شرط اینکه شرایط خاص مقرر در قوانین را برای صدور مجوز کار با مدت محدود داشته باشند. در ارزیابی مجوزهای کار مستقل به سابقه کار، سطح تحصیلات، تجربه حرفه‌ای، مشارکت در علم و فناوری و تاثیر سرمایه‌گذاری فرد بر اقتصاد و اشتغال کشور توجه می‌شود. درخواست مجوز کار مستقل را می‌توان از داخل یا خارج ترکیه ارائه داد.

    مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل امکان‌پذیر است؛ اما به اخذ اقامت دائم منجر نخواهد شد.

    مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

    مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل دیگر روش رایج برای اخذ اقامت دائم این کشور است. در مدرسه‌های ترکیه، تحصیل فقط به زبان ترکی امکان‌پذیر است؛ اما در دانشگاه‌های خصوصی این کشور، امکان تحصیل به زبان انگلیسی نیز وجود دارد. متقاضیان تحصیل به زبان ترکی در دانشگاه‌های ترکیه باید مدرک زبان ترکی Yos و متقاضیان تحصیل به زبان انگلیسی باید مدرک Sat را به دانشگاه محل تحصیلشان ارائه دهند.

    امکان اخذ بورسيه تحصیلی از دانشگاه‌های ترکیه نیز وجود دارد؛ اما برای این منظور، باید رزومه تحصیلی و کاری خود را برای بررسی به دانشگاه مدنظرتان تحویل دهید. به این نکته نیز توجه کنید که مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل به‌خودی‌خود سبب اخذ اقامت دائم این کشور نمی‌شود؛ اما به دریافت آن کمک می‌کند. پس از پایان تحصیلات، به شما فرصتی 2‌ساله داده خواهد شد تا در‌صورت پیدا‌کردن کار یا سرمایه‌گذاری در ترکیه، اقامت دائم این کشور را دریافت کنید.

    مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری 

    طرح مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه‌گذاری در سال 2016 اعلام شد. دولت ترکیه این طرح را برای آغاز سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی و رونق‌بخشیدن به بخش املاک و مستغلات خود معرفی کرد. در این طرح، سرمایه‌گذاران آزاد هستند که درباره روش سرمایه‌گذاری خود تصمیم بگیرند.

    زمانی‌که طرح شهروندی ترکیه از طریق سرمایه‌گذاری معرفی شد، دولت حداقل هزینه را ۱میلیون دلار اعلام کرد؛ اما نتوانست سرمایه‌گذاران زیادی را جذب کند؛ ازاین‌رو، آن را به 250هزار دلار کاهش داد. با‌این‌حال، افزایش تعداد متقاضیان علاقه‌مند به اخذ تابعیت ترکیه باعث شد تا حداقل هزینه به 500هزار دلار افزایش یابد.

    راه‌های مختلف مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه‌گذاری عبارت‌اند از:

    • املاک و مستغلات به‌ارزش حداقل 400هزار دلار
    • اوراق قرضه دولتی به‌ارزش حداقل 500هزار دلار و حفظ آن به‌مدت ۳ سال
    • ایجاد شرکت با استخدام حداقل 50 نفر
    • سپرده‌گذاری حداقل 500هزار دلار در یکی از بانک‌های ترکیه و نگه‌داشتن آن به‌مدت ۳ سال
    • حداقل 500هزار دلار در یکی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات یا صندوق خطرپذیر برای حداقل ۳ سال

    مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج

    مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج از دیگر روش‌های اخذ اقامت دائم این کشور است. اگر با شخصی ازدواج کنید که پاسپورت و اقامت دائم ترکیه را داشته باشد، ویزای 3ساله این کشور را دریافت خواهید کرد. درصورت تداوم ازدواج، پس از 3 سال اقامت دائم به شما تعلق خواهد گرفت.

    مهاجرت به ترکیه از طریق تولد

    قوانین مربوط به تولد در ترکیه ازاین‌قرار است که اگر پدر یا مادر اقامت دائم این کشور را داشته باشند، فرزند تازه‌متولد‌شده نیز اقامت ترکیه را دریافت خواهد کرد. دقت کنید که اگر نوع اقامت پدرومادر در ترکیه موقت باشد، اقامت فرزند نیز موقت خواهد بود.

    مراحل مهاجرت به ترکیه

    مراحل مهاجرت به ترکیه خواه از طریق کار و تحصیل باشد، خواه از طریق سرمایه‌گذاری و ازدواج ممکن است دشوار به‌نظر برسد. با‌این‌حال، با کسب اطلاعات صحیح می‌توان مراحل مهاجرت به کشور ترکیه را ساده‌تر کرد. مراحل مهاجرت به ترکیه بسته به روش انتخابی شما برای مهاجرت متفاوت است؛ اما به‌طور کلی، این مراحل بدین‌شرح‌اند:

    1. تعیین هدف مهاجرت

    اولین قدم برای مهاجرت به کشور ترکیه، تعیین هدف مهاجرت است؛ مانند مهاجرت کاری یا تحصیلی یا سرمایه‌گذاری یا پیوستن به خانواده‌. شناسایی هدف بسیار مهم است؛ زیرا نوع ویزا یا اقامت را تعیین می‌کند. پس از مشخص‌شدن هدف، متقاضی باید مدارک لازم مانند پاسپورت و مدرک اقامت و صورت‌حساب‌های مالی را برای پشتیبانی از درخواست خود جمع‌آوری کند.

    2. مجوز کار

    اگر هدف از مهاجرت شغلی باشد، افراد باید برای دریافت مجوز کار اقدام کنند. این امر مستلزم داشتن پیشنهاد کاری از یکی از کارفرمایان اهل ترکیه است. پیشنهاد کار باید مطابق با قوانین کار ترکیه و ترجیحا در یکی از صنعت‌ها یا حرفه‌هایی باشد که نیروهای خارجی در آن موردنیاز هستند. سپس، درخواست مجوز کار برای تایید باید به وزارت کار و تامین اجتماعی ترکیه ارائه شود.

    3. پذیرش از دانشگاه

    کسانی که با هدف تحصیل به‌دنبال مهاجرت به ترکیه هستند، به ارائه درخواست پذیرش از دانشگاه یا موسسه آموزشی در ترکیه نیاز دارند. پس از پذیرش، افراد می‌توانند برای ویزای دانشجویی اقدام کنند که به آنان اجازه می‌دهد تا در طول مدت تحصیلشان در ترکیه اقامت کنند. برای درخواست ویزای دانشجویی، باید تمام مدارک لازم مانند نامه پذیرش و اثبات تمکن مالی و پوشش بیمه سلامت را ارائه داد.

    4. درخواست ویزا

    در مرحله بعد، افراد با‌توجه‌به هدفشان از مهاجرت باید برای ویزا یا اقامت اقدام کنند. برای بازدیدهای کوتاه‌مدت، ویزای توریستی یا ویزای الکترونیکی می‌تواند کافی باشد. با‌این‌حال، برای اقامت طولانی‌تر یا اهداف خاص مانند کار یا تحصیل، افراد باید برای اخذ اقامت اقدام کنند. این درخواست با‌توجه‌به شرایط متقاضیان می‌تواند از‌طریق کنسولگری ترکیه در کشور خود یا مستقیما در ترکیه ارائه شود.

    5. ثبت نشانی

    پس از اخذ ویزا یا اقامت از هر نوع، افراد باید 20 روز پس از ورود به ترکیه، نشانی خود را در اداره محلی مرتبط ثبت کنند. این کار را در نزدیک‌ترین اداره مدیریت مهاجرت استانی ترکیه می‌توان انجام داد؛ جایی که متقاضیان باید مجوز اقامت و گذرنامه و سایر مدارک موردنیاز را ارائه دهند. ثبت‌نکردن نشانی محل زندگی در مهلت تعیین‌شده، ممکن است جریمه یا سایر عوارض قانونی را برای افراد به‌دنبال داشته باشد.

    6. اخذ شماره مالیاتی

    اخذ شماره مالیاتی یکی دیگر از مراحل مهم در فرایند مهاجرت به ترکیه محسوب می‌شود. این شماره برای اهداف مختلفی نظیر افتتاح حساب بانکی و خرید ملک یا راه‌اندازی کسب‌وکار در ترکیه ضروری است. شماره مالیاتی را می‌توان با ارائه مدارک شناسایی و تکمیل فرم درخواست مورد‌نیاز از اداره مالیات محل زندگی در این کشور دریافت کرد.

    7. آشنایی با فرهنگ ترکیه

    آشنایی با فرهنگ و آداب و رسوم و قوانین ترکیه نیز اهمیت بسیار زیادی دارد. برای مثال، یادگیری زبان ترکی بسیار مفید خواهد بود؛ زیرا به پذیرش شما در جامعه ترکیه کمک خواهد کرد و فرصت‌های بیشتری را پیش روی شما خواهد گذاشت. همچنین، باعث ایجاد برقراری ارتباطات بهتر و درک شیوه زندگی در این کشور خواهد شد.

    اگر همسرتان اقامت دائم ترکیه را داشته باشد، شما نیز اقامت این کشور را دریافت خواهید کرد.

    مدارک لازم برای مهاجرت به ترکیه

    مهاجرت به کشوری جدید می‌تواند فرایند پیچیده‌ای باشد و یکی از مراحل مهم آن، آماده‌سازی مدارک لازم برای مهاجرت است. به‌منظور مهاجرت به ترکیه و اخذ اقامت قانونی این کشور، باید مدارکی را به سفارت و مراجع قانونی این کشور ارائه دهید. مدارک لازم برای مهاجرت به ترکیه ازاین‌قرارند:

    • پاسپورت: پاسپورت را باید مهم‌ترین مدرک مورد‌نیاز برای مهاجرت به کشورهای خارجی، ازجمله ترکیه دانست. پاسپورت شما باید حداقل 6 ماه پس از ورود به ترکیه اعتبار داشته باشد. همچنین، به حداقل ۲ صفحه خالی برای مهرهای لازم نیاز دارد.
    • ویزا: باتوجه‌به هدف شما از مهاجرت، باید برای نوع خاصی از ویزا درخواست دهید. به‌عنوان مثال، اگر قصد دارید در ترکیه کار کنید، باید برای دریافت ویزای کاری اقدام کنید. درمقابل، اگر قصدتان از مهاجرت به ترکیه تحصیل است، باید به‌سراغ اخذ ویزای دانشجویی بروید. روند درخواست ویزا را باید در سفارت یا کنسولگری ترکیه در ایران پیگیری کنید. برای کسب اطلاعات کامل‌تر، به وبسایت رسمی سفارت یا کنسولگری ترکیه سر بزنید.
    • مجوز اقامت: پس از دریافت ویزا، دیگر مدرک موردنیاز مجوز اقامت است. این سند به شما اجازه می‌دهد تا به‌طور قانونی و برای مدت طولانی در ترکیه بمانید. به‌منظور ارائه درخواست مجوز اقامت، باید مدارک متعددی مانند فرم درخواست تکمیل‌شده، پاسپورت معتبر، ویزا یا مهر ورود، گواهی بیمه درمانی، نشانی محل اقامت در ترکیه و شواهدی مبنی‌بر تمکن مالی برای حمایت از خود و همراهان ارائه دهید.
    • مجوز کار: اگر قصدتان کار در ترکیه باشد، علاوه‌بر مجوز اقامت، به مجوز کار هم نیاز خواهید داشت. اخذ این مدرک برای تمامی اتباع خارجی‌ای ضروری است که می‌خواهند در ترکیه استخدام شوند. به‌طور کلی، برای درخواست مجوز کار به قرارداد کاری یا پیشنهاد شغلی از کارفرمای اهل ترکیه، گذرنامه معتبر، مدرک تحصیلی و گواهی عدم سوءسابقه نیاز دارید.
    • مجوز اقامت تحصیلی: کسانی که به‌دنبال تحصیل در دانشگاه‌های ترکیه هستند، به ویزا و مجوز اقامت دانشجویی نیاز دارند. ویزای دانشجویی اجازه ورود به ترکیه را به شما می‌دهد؛ در‌حالی‌که مجوز اقامت دانشجویی به شما امکان خواهد داد تا در این کشور به‌صورت قانونی اقامت کنید. افزون‌بر مدارک موردنیاز برای اجازه اقامت، باید نامه پذیرش از یکی از دانشگاه‌ها و مرکزهای آموزشی ترکیه و مدرک پرداخت شهریه و گاهی اوقات مدرکی دال‌بر تسلط بر زبان انگلیسی یا ترکی را ارائه دهید.
    • مدارک سرمایه‌گذاری: اگر قصدتان از مهاجرت به ترکیه راه‌اندازی کسب‌وکار باشد، باید برای ویزای سرمایه‌گذاری و مجوز کار اقدام کنید. ویزای سرمایه‌گذاری به شما امکان می‌دهد تا به کشور ترکیه وارد شوید؛ اما مجوز کار برای ایجاد و راه‌اندازی کسب‌وکار قانونی موردنیاز است. برای راه‌اندازی کسب‌وکار در ترکیه ارائه طرح تجاری (بیزینس پلن)، مدرک سرمایه‌گذاری مالی‌، مدرک تحصیلی یا تجربه مرتبط و شناسه مالیاتی لازم است.

    سایر مدارک لازم برای مهاجرت قانونی به کشور ترکیه عبارت‌اند از:

    • اثبات درآمد و توان مالی کافی
    • ۴ قطعه عکس پاسپورتی
    • گواهی عدم سوء‌پیشینه
    • گواهی ممنوع‌الخروج‌نبودن
    • مدارک خرید ملک (درصورت وجود)
    • دعوت‌نامه از شرکت یا کارفرمای اهل ترکیه (درصورت وجود)
    • مدارک بیمه سلامت
    • اصل یا کپی گواهی ازدواج (درصورت وجود)
    • اصل یا کپی شناسنامه

    مزایای مهاجرت به ترکیه

    همان‌گونه که گفتیم، روش‌های مختلفی برای مهاجرت به کشور ترکیه وجود دارد و هریک نیز مزایای خود را دارد. در‌مجموع، مزایای مهاجرت به ترکیه بدین‌شرح‌اند:

    • هزینه زندگی مقرون‌به‌صرفه: یکی از جنبه‌های جذاب زندگی در ترکیه را باید هزینه‌های مقرون‌به‌صرفه آن در‌مقایسه‌با بسیاری از کشورهای پیشرفته دانست. هزینه‌های مسکن و خوردوخوراک و سایر هزینه‌های روزانه در ترکیه نسبتا ارزان هستند و به افراد و خانواده‌ها امکان می‌دهند تا زندگی نسبتا راحتی را تجربه کنند.
    • سیستم درمان باکیفیت: سیستم درمان ترکیه باکیفیت است و در این کشور، مراکز درمانی عمومی و خصوصی زیادی فعالیت می‌کنند. این کشور از امکانات پزشکی به‌روز و فناوری‌های پیشرفته و متخصصان پزشکی کارآزموده بهره می‌برد.
    • فرصت‌های شغلی متعدد: اقتصاد رو‌به‌رشد ترکیه فرصت‌های شغلی متعددی را هم برای افراد محلی و هم برای مهاجران فراهم می‌کند. در بخش‌هایی مانند گردشگری، املاک و مستغلات، تولید و امور مالی ترکیه فرصت‌های زیادی برای افراد وجود دارند. دولت این کشور نیز فعالانه از سرمایه‌گذاری خارجی و کارآفرینی حمایت می‌کند تا روند مهاجرت سرمایه‌گذاران به ترکیه افزایش یابد.
    • تاریخ و فرهنگ غنی: ترکیه به برخورداری از تاریخ و فرهنگ غنی شهرت دارد. از شهر باستانی اِفِسوس گرفته تا صخره‌های خیره‌کننده کاپادوکیه، در این کشور جاذبه‌های گردشگری تاریخی و طبیعی فراوانی به‌چشم می‌خورند. زندگی در ترکیه به افراد کمک می‌کند تا این فرهنگ غنی را بشناسند، مکان‌های تاریخی آن را کاوش کنند، در جشنواره‌ها حضور یابند و از مهمان‌نوازی گرم مردم ترکیه برخوردار شوند.
    • موقعیت جغرافیایی عالی: باتوجه‌به نزدیکی ترکیه به اروپا و آسیا و خاورمیانه، این کشور ازنظر جغرافیایی موقعیتی استراتژیک دارد. همین امر ترکیه را به مرکزی ایدئال برای مهاجرانی تبدیل می‌کند که به سفر به کشورهای مختلف علاقه‌مندند. زیرساخت‌های حمل‌ونقل مناسب مانند فرودگاه‌های بین‌المللی و شبکه بزرگراه‌ها نیز امکان سفر راحت در داخل و خارج از کشور ترکیه را فراهم می‌کنند.
    • آب‌وهوا: ترکیه به‌ آب‌وهوای گرم و مدیترانه‌ای‌اش شناخته می‌شود. این کشور تابستان‌های طولانی و گرم و زمستان‌های معتدل دارد که به ساکنان این کشور امکان می‌دهد تا در طول سال از فعالیت‌های بیرون از خانه لذت ببرند. مناطق ساحلی و مناظر زیبا نیز زمینه مناسبی را برای کسانی فراهم می‌کنند که به‌دنبال سبک زندگی سالم هستند.
    • تنوع و چندفرهنگی: ترکیه برای تنوع و چندفرهنگی ارزش زیادی قائل است. در این کشور، مردم با قومیت‌ها، زبان‌ها، مذهب‌ها و سبک‌های زندگی‌ مختلف در فضایی سرشار از مدارا و پذیرش زیست می‌کنند. این جامعه فراگیر به‌خوبی با تازه‌واردان برخورد می‌کند تا راحت‌تر در جامعه جدید ادغام شوند. با مهاجرت به ترکیه، می‌توانید طبق سبک دلخواهتان در نهایت آرامش زندگی کنید.

    مشاوره مهاجرت به ترکیه به شما در انتخاب مسیر صحیح نقل‌مکان به این کشور کمک خواهد کرد.

    اخذ تابعیت کشور ترکیه

    اخذ تابعیت کشور ترکیه مستلزم پشت‌سرگذاشتن برخی مراحل و رعایت معیارهای خاص است. در اولین قدم، باید مطمئن شوید که تمام مدارک لازم مانند پاسپورت معتبر و شناسنامه و گواهی عدم سوءپیشینه شما آماده است. علاوه‌بر‌این، باید مدارکی مبنی‌بر اقامت در ترکیه، مانند اجازه اقامت یا قرارداد اجاره ارائه دهید.

    رعایت قوانین موردنیاز برای سرمایه‌گذاری در ترکیه نیز یکی دیگر از جنبه‌های مهم برای اخذ شهروندی است. این قوانین شامل حداقل سرمایه موردنیاز برای سرمایه‌گذاری در املاک یا سپرده بانکی در ترکیه است. علاوه‌بر‌این، قبولی در آزمون زبان ترکی و اثبات مهارت اولیه در این زبان برای مهاجرت به ترکیه و اخذ شهروندی الزامی است.

    درنهایت، متقاضیان باید به مقام‌های ذی‌ربط ترکیه مانند وزارت کشور یا اداره کل مدیریت مهاجرت مراجعه کنند و منتظر تصمیم آنان باشند که ممکن است چندین ماه طول بکشد. 

    تابعیت ترکیه را می‌توان با روش‌های زیر دریافت کرد:

    • با سرمایه‌گذاری حداقل 400هزار دلار در بخش املاک یا 500هزار دلار در سایر بخش‌های اقتصاد
    • ازدواج با شهروند اهل ترکیه
    • اهل ترکیه بودن حداقل یکی از والدین فرد
    • استخدام قطعی پس از ۵ سال کار در این کشور
    • درخواست تابعیت پس از ۵ سال زندگی در ترکیه
    • اقدام ازطریق شایستگی‌های ویژه و دستاوردهای برجسته

    سوالات کاربران درباره مهاجرت به ترکیه

    آیا ترکیه برای مهاجرت شرط سنی خاصی لحاظ کرده است؟
    خیر؛ اما ممکن است دانشگاه یا محل کار شما برای ورود شرط سنی خاصی را تعیین کند.
    بهترین راه مهاجرت به کشور ترکیه برای ایرانیان کدام است؟
    این موضوع به شرایط شما بستگی و بهتر است در این زمینه از مشاوران ما در بالدانو کمک بگیرید.
    حداقل چه میزان سرمایه برای مهاجرت به کشور ترکیه نیاز است؟
    این موضوع به روش مهاجرتی شما بستگی دارد و متغیر است.
    آیا با اجاره خانه امکان اخذ تابعیت وجود دارد؟
    با اجاره خانه، به شما ویزای موقت توریستی داده می‌شود و در این مدت، اجازه نخواهید داشت در ترکیه تحصیل یا کار کنید.
    کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شماهستند
    021-43859