مهاجرت تحصیلی به آمریکا

مهاجرت تحصیلی به آمریکا امکان زندگی در این کشور پیشرفته و استفاده از خدمات اجتماعی بسیار خوب آن را برای دانشجویان فراهم می‌کند. از ۱۰ دانشگاه برتر دنیا، تعداد قابل توجهی از آن‌ها در کشور آمریکا قرار دارند.

مشاوره تلفنی 021-43859
2024/5/192a5eaf-3a39-4fe5-a61a-039c55b7add2.jpg

مشاوره مهاجرت تحصیلی به آمریکا

بسیاری از افراد در سراسر دنیا رویای تحصیل در دانشگاه‌های برتر دنیا مانند هاروارد و ماساچوست را دارند و به همین دلیل مشتاق مهاجرت تحصیلی به آمریکا هستند. شما به‌عنوان دانشجو در کشور آمریکا می‌توانید از جدیدترین فناوری‌ها، فرصت‌های تحقیقاتی پیشرفته و خدمات اجتماعی مطلوب بهره ببرید. از آنجایی‌که پذیرش در دانشگاه‌های آمریکا بسیار رقابتی است باید با پیچ و خم‌های مسیر پیش رویتان آشنا باشید.

متخصصان ما در موسسه مهاجرتی بالدانو طی سال‌ها فعالیت‌ خود به افراد زیادی در زمینه مهاجرت تحصیلی به آمریکا مشاوره داده‌اند و مسیر را برای آن‌ها ساده‌تر ساخته‌اند.

برای دریافت مشاوره مهاجرت تحصیلی به آمریکا فرم مشاوره را پر کنید تا مشاوران ما در بالدانو در اسرع وقت با شما تماس بگیرند و راهنمایی‌های لازم را در اختیارتان قرار دهند.

اطلاعات خود را برای مشاوره وارد کنید. مشاوران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
{{service.error}}
{{fullName.error}}
{{phone.error}}
{{error}}

فهرست مطالب

    ویزای تحصیلی آمریکا

    ویزای تحصیلی آمریکا تحت عنوان ویزای F1 شناخته می‌شود و برای دانشجویان بین‌المللی که قصد تحصیل در موسسات آموزشی آمریکا را دارند در نظر گرفته شده است. ویزای F1 مقاطع تحصیلی مختلف از ابتدایی تا تحصیلات تکمیلی دانشگاه را شامل می‌شود. در نظر داشته باشید که برای دریافت این ویزا باید در یک دوره تحصیلی تمام‌وقت ثبت‌نام کنید. 

    یکی دیگر از انواع ویزای تحصیلی آمریکا، ویزای M1 است. متقاضیان تحصیل در برخی رشته‌های خاص فنی و حرفه‌ای باید برای دریافت این نوع ویزا اقدام کنند. ویزای M2 نیز به‌عنوان ویزای همراه تحصیلی شناخته می‌شود که برای همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال متقاضی در نظر گرفته شده است. 

    ویزای J1 یا ویزای فرصت مطالعاتی، برای افرادی‌ که قصد تحقیق یا تدریس در دانشگاه‌های آمریکا را دارند مناسب است. مدت زمان اعتبار این نوع ویزا به مدت زمان دوره تحصیلی بستگی دارد. پس از اتمام مدت زمان اعتبار این نوع ویزا، شخص باید ۲ سال در کشور خود حضور فعال داشته باشد.

    شرایط دریافت ویزای تحصیلی آمریکا به شرح زیر است:

    • داشتن گذرنامه معتبر
    • تکمیل فرم DS-160
    • رسید پرداخت هزینه درخواست ویزا
    • تکمیل فرم I-20
    • مدارک تحصیلی قبلی و ریزنمرات 

    در نظر داشته باشید که برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا، باید در مصاحبه حضوری سفارت شرکت کنید. از آنجایی‌که سفارت آمریکا در ایران فعالیت ندارد، برای انجام مصاحبه باید به سفارت آمریکا در کشورهای همسایه بروید. 

    شرایط مهاجرت تحصیلی به آمریکا

    شرایط مهاجرت تحصیلی به آمریکا

    شرایط مهاجرت تحصیلی به آمریکا ممکن است برای ایرانیان چالش‌برانگیز باشد؛ به همین دلیل بهتر است مدارک شما کامل باشند و تمام شرایط تعیین‌شده توسط دانشگاه و سفارت آمریکا را برآورده کنید.

    برخی از مهم‌ترین شرایط مهاجرت تحصیلی به آمریکا عبارت‌اند از:

    • معدل قابل قبول در مقاطع تحصیلی قبلی
    • مدرک زبان انگلیسی آیلتس با حداقل نمره ۶
    • داشتن تمکن مالی کافی برای پرداخت شهریه دانشگاه و تامین هزینه‌های زندگی
    • قبولی در آزمون‌های ورودی دانشگاه
    • داشتن سن مناسب
    • نداشتن وقفه تحصیلی

    سن مناسب برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا در مقطع کارشناسی حداکثر ۲۴ سال است. اگر سن شما در مرز ۲۴ سال است اما بقیه شرایط را در حد ایده‌آل دارید، هنوز شانس دریافت پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا برایتان وجود دارد. بهترین سن برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد بین ۲۵ تا ۳۰ و در مقطع دکتری حداکثر ۴۰ سال است. وجود وقفه تحصیلی نیز می‌تواند شانس دریافت ویزای تحصیلی را کاهش دهد.

    تمکن مالی مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا

    تمکن مالی مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا در فرم I-20 به شما اعلام می‌شود. مبلغ دقیق تمکن مالی مورد نیاز بسته به رشته، مقطع تحصیلی و دانشگاه متفاوت است و معمولا بین ۱۷هزار تا ۷۰هزار دلار تعیین می‌شود.

    در این زمینه باید مدارکی را مبنی بر اثبات داشتن بودجه کافی برای تامین شهریه و هزینه‌های زندگی در کشور آمریکا ارائه دهید.

    مدارک اثبات تمکن مالی مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا می‌تواند موارد زیر باشد:

    • صورت‌حساب بانکی ۳ سال گذشته
    • سوابق مالیاتی ۳ سال گذشته
    • فیش حقوقی شغل قبلی
    • مدارک مربوط به بورسیه تحصیلی (درصورت دریافت بورسیه)
    • پرداخت شهریه یک ترم یا یک سال تحصیلی
    • صورت‌حساب بانکی ۳ سال گذشته حامی مالی (درصورت وجود)
    • مدارک مربوط به تاییدیه وام (درصورت دریافت وام)

    مدارک مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا

    مدارک مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا

    به‌عنوان متقاضی تحصیل در دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی آمریکا باید مدارک لازم جهت دریافت پذیرش و ویزای تحصیلی آمریکا را تهیه کنید. تمامی مدارک مورد نیاز سفارت و دانشگاه باید به زبان انگلیسی ترجمه شوند.

    مدارک مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا به شرح زیر است:

    • مدرک تحصیلی قبلی و ریزنمرات 
    • گذرنامه معتبر
    • رزومه کاری و تحصیلی
    • توصیه‌نامه از اساتید (برای پذیرش‌‌گرفتن در تحصیلات تکمیلی)
    • انگیزه‌نامه تحصیلی
    • مقالات معتبر بین‌المللی (برای پذیرش‌‌گرفتن در تحصیلات تکمیلی)
    • پروپوزال تحقیقاتی در رشته مورد نظر (برای پذیرش‌‌گرفتن در تحصیلات تکمیلی)
    • اثبات تمکن مالی 
    • گواهی عدم سوء پیشینه
    • بیمه‌نامه 
    • مدارک اثبات مهارت در زبان انگلیسی

    مدرک زبان مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا

    یکی از اصلی‌ترین مدارک مورد نیاز برای دریافت پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا، مدرک زبان انگلیسی است. تدریس در موسسات آموزشی آمریکا به زبان انگلیسی انجام می‌شود و ارائه مدرک زبان انگلیسی ضروری است. علاوه‌بر ارائه مدرک زبان، بسیاری از دانشگاه‌ها با برگزاری آزمون، خودشان سطح مهارت شما در زبان انگلیسی را می‌سنجند. سطح زبان مورد نیاز را دانشگاه یا موسسه آموزشی تعیین می‌کند و برای اطلاع دقیق از آن، می‌توانید به وبسایت دانشگاه مراجعه کرده یا با آن تماس بگیرید. 

    در جدول زیر به مدرک زبان مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا اشاره کرده‌ایم.

    مقاطع تحصیلی در آمریکامدرک زبان مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا
    کارشناسیآیلتس: ۶

    تافل: ۷۰

    کارشناسی ارشدآیلتس: ۶٫۵

    تافل: ۹۰

    دکتریآیلتس: ۷

    تافل: ۱۰۰

    مراحل مهاجرت تحصیلی به آمریکا

    مراحل مهاجرت تحصیلی به آمریکا

    مراحل مهاجرت تحصیلی به آمریکا به شرح زیر است:

    1. در مرحله اول براساس نوع رشته خود، دانشگاه و موسسه آموزشی مناسب را انتخاب کنید. 
    2. پس از انتخاب مرکز آموزشی، واجد شرایط‌بودن دریافت پذیرش را بررسی کنید. 
    3. مدارک مورد نیاز برای دریافت پذیرش را بررسی کرده و همراه با درخواست خود برای دانشگاه ارسال و هزینه‌های موجود در این مرحله را پرداخت کنید.
    4. پس از دریافت پذیرش از دانشگاه، باید نسبت به دریافت ویزای تحصیلی آمریکا اقدام کنید. در این مرحله فرم I-20‌ را تکمیل کرده و مدارک لازم برای حضور در سفارت را آماده کنید.
    5. پس از تکمیل مدارک، از سفارت آمریکا در کشورهای همسایه وقت مصاحبه بگیرید و در روز تعیین‌شده مدارک را به سفارت تحویل دهید.
    6. اقدامات لازم برای سفر مانند رزرو بلیت هواپیما، تعیین وضعیت اسکان و تهیه بیمه درمانی را انجام دهید. 
    7. پس از دریافت ویزای تحصیلی، می‌توانید برای تحصیل در آمریکا به این کشور مهاجرت کنید. 

    هزینه مهاجرت تحصیلی به آمریکا

    هزینه مهاجرت تحصیلی به آمریکا

    هزینه مهاجرت تحصیلی به آمریکا شامل شهریه دانشگاه، هزینه‌ زندگی، اقامت، بیمه درمانی و کتاب‌های مورد نیاز است. در نظر داشته باشید که هزینه‌های تحصیل و زندگی در شهرهای مختلف آمریکا با یکدیگر فرق دارند و شما باید با تحقیق و بررسی، شهر مناسب با بودجه خود را برای تحصیل انتخاب کنید. 

    هزینه مهاجرت تحصیلی به آمریکا سالانه حدود ۱۸هزار تا ۳۰هزار دلار است. به مبلغ ذکرشده باید هزینه‌های اقامت و سایر هزینه‌های جانبی را هم اضافه کنید. برای دید بهتر پیداکردن نسبت به هزینه مهاجرت تحصیلی به آمریکا، در جدول زیر به شهریه دانشگاه‌های این کشور در مقاطع تحصیلی مختلف اشاره کرده‌ایم.

    مقاطع تحصیلی در آمریکاشهریه سالانه دانشگاه‌های آمریکا
    کارشناسیحدود ۲۵هزار تا ۳۵هزار و ۹۰۰ دلار
    کارشناسی ارشدحدود ۲۰هزار تا ۴۵هزار دلار
    دکتریحدود ۲۸هزار تا ۵۵هزار دلار

    مهاجرت تحصیلی رایگان به آمریکا

    مهاجرت تحصیلی رایگان به آمریکا

    اگر ازجمله دانشجویان برتر هستید، می‌توانید با دریافت بورسیه تحصیلی، هزینه‌‌های زندگی و تحصیل در این کشور را کاهش دهید. برای دریافت بورسیه تحصیلی رقابت زیادی وجود دارد و باید برتری علمی خود را ثابت کنید. بورسیه‌های تحصیلی موجود به شما در کاهش هزینه‌ها کمک می‌کنند و دریافت بورسیه‌ای که امکان تحصیل رایگان را فراهم کند، بسیار سخت است. به‌خصوص ایرانی‌ها در این رابطه چالش‌های زیادی خواهند داشت. اما اگر شرایط بسیار ویژه‌ای دارید، می‌توانید شانس خود را در این زمینه امتحان کنید.

    لازمه دریافت بورسیه تحصیلی آمریکا داشتن معدل و نمره زبان بالا است. همچنین ارائه مقالات بین‌المللی نیز شانس شما را برای دریافت بورسیه تحصیلی افزایش می‌دهند. 

    اگر موفق به اخذ بورسیه تحصیلی نشدید، جای نگرانی نیست؛ چراکه با انتخاب دانشگاه دولتی و شهرهای نسبتا ارزان برای زندگی، می‌توانید با هزینه کمتری در این کشور درس بخوانید.

    امکان کار پس از مهاجرت تحصیلی به آمریکا

    امکان کار پس از مهاجرت تحصیلی به آمریکا مانند سایر کشورها برای دانشجویان بین‌المللی فراهم است. همان‌طور که انتظار می‌رود به‌عنوان دانشجو می‌توانید به کارهای پاره‌وقت به‌مدت ۲۰ ساعت در هفته مشغول شوید. در نظر داشته باشید که در سال اول تحصیل، امکان کار خارج از محیط دانشگاه وجود دارد. همچنین شما می‌توانید با چند کارفرما کار کنید، اما ساعت کاری در هفته نباید از ۲۰ ساعت بیشتر شود. 

    بهترین شهرهای آمریکا برای مهاجرت تحصیلی

    هنگام انتخاب بهترین شهرهای آمریکا برای مهاجرت تحصیلی باید شاخص‌هایی مانند برتری علمی، سطح آموزشی، تنوع فرهنگی و پتانسیل پیداکردن شغل در آن شهر را بررسی کرد. هریک از این عوامل در ایجاد تجربه آموزشی منحصربه‌فرد تاثیرگذار هستند.

    برخی از بهترین شهرهای آمریکا برای مهاجرت تحصیلی عبارت‌اند از:

    • بوستون
    • شیکاگو
    • سانفرانسیسکو
    • لس آنجلس
    • نیویورک

    شهر بوستون برای مهاجرت تحصیلی

    شهر بوستون به برتری علمی شناخته می‌شود و مکانی ایده‌آل برای تحصیل دانشجویان است. بیش از ۱۰۰ کالج و دانشگاه در این شهر قرار دارند که از سطح آموزشی مطلوبی برخوردارند. دانشگاه هاروارد و موسسه فناوری ماساچوست ازجمله معروف‌ترین موسسات آموزشی شهر بوستون هستند که منابع آموزشی و فرصت‌های تحقیقاتی خوبی را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند. شهریه تحصیل در دانشگاه‌های شهر بوستون به مقطع تحصیلی و نوع دانشگاه بستگی دارد و سالانه بین ۳۰هزار تا ۵۰هزار دلار است.

    شهر شیکاگو برای مهاجرت تحصیلی

    یکی دیگر از بهترین شهرهای آمریکا برای مهاجرت تحصیلی، شیکاگو است. چندین دانشگاه مطرح دنیا ازجمله دانشگاه شیکاگو و دانشگاه نورث وسترن در این شهر قرار دارند. شهر شیکاگو با فرصت‌های شغلی متنوع و زندگی پرجنب‌وجوشی که در آن جریان دارد، مکانی عالی برای تحصیل دانشجویان فراهم کرده است. حمل و نقل عمومی در این شهر بسیار کارآمد است و دانشجویان می‌توانند به هر نقطه از شهر دسترسی داشته باشند. شهریه تحصیل در شهر شیکاگو براساس نوع رشته و دانشگاه سالانه بین ۳۰هزار تا ۶۰هزار دلار است. 

    شهر سانفرانسیسکو برای مهاجرت تحصیلی

    وجود نوآوری و ذهنیت آینده‌نگر در شهر سانفرانسیسکو، آن را به یکی از بهترین شهرهای آمریکا برای تحصیل تبدیل کرده است. فضای آکادمیک و وجود فرهنگ‌های مختلف در این شهر، ازجمله مزیت‌های شهر سانفرانسیسکو برای مهاجرت تحصیلی دانشجویان بین‌المللی هستند. 

    شرکت‌های بزرگی مانند اپل، آی‌بی‌ام، گوگل و فیس‌بوک در سیلیکون ولی قرار دارند و این یعنی فرصت‌های شغلی متنوعی پیش روی دانشجویان است. ازجمله دانشگاه‌های مطرح شهر سانفرانسیسکو می‌توان به دانشگاه استنفورد اشاره کرد. شهریه تحصیل در دانشگاه‌های شهر سانفرانسیسکو براساس نوع رشته و دانشگاه سالانه بین ۲۰هزار تا ۶۰هزار دلار است.

    شهر لس آنجلس برای مهاجرت تحصیلی

    شهر لس آنجلس آمریکا در صنعت سینما، تلویزیون و موسیقی شهرت دارد و به‌عنوان مرکز خلاقیت و شکوفایی استعدادها در آمریکا شناخته می‌شود. موسسات آموزشی معتبر مانند Caltech و UCLA در این شهر قرار دارند که اهمیت تحصیلات آکادمیک در لس آنجلس را نشان می‌دهند. 

    وجود فرصت‌های شغلی متنوعی در زمینه‌های تجارت، فناوری، علم، مد، پزشکی و ورزش دانشجویان را به‌سمت تحصیل در این شهر سوق می‌دهد. هزینه تحصیل در شهر لس‌ آنجلس براساس نوع رشته و دانشگاه سالانه بین ۱۵هزار تا ۶۰هزار دلار است. 

    شهر نیویورک برای مهاجرت تحصیلی

    شهر نیویورک با وجود دانشگاه‌های معتبر مانند دانشگاه کلمبیا و دانشگاه نیویورک، امکان کسب تجربه‌های مختلف در زمینه‌های فرهنگی، علمی و اجتماعی را برای دانشجویان فراهم کرده است. این شهر در آموزش، نوآوری، هنر، سرگرمی، بانکداری و معماری سرآمد است و فرصت‌های شغلی متنوعی پیش روی دانشجویان قرار می‌دهد. شهریه تحصیل در دانشگاه‌های شهر نیویورک براساس نوع دانشگاه و رشته تحصیلی، سالانه بین ۳۰هزار تا ۶۰هزار دلار است. 

    بهترین دانشگاه های آمریکا برای مهاجرت تحصیلی

    بهترین دانشگاه های آمریکا برای مهاجرت تحصیلی براساس سیستم رتبه‌بندی جهانی QS به شرح زیر است:

    بهترین دانشگاه های آمریکا برای مهاجرت تحصیلیرتبه جهانی QS
    موسسه فناوری ماساچوست (MIT)۱
    دانشگاه هاروارد (Harvard University)۴
    دانشگاه استنفورد (Stanford University)۵
    دانشگاه کالیفرنیا (University of California)۱۰
    دانشگاه شیکاگو (University of Chicago)۱۱
    دانشگاه پنسیلوانیا (University of Pennsylvania)۱۲
    دانشگاه کرنل (Cornell University)۱۳
    موسسه فناوری کالیفرنیا (California Institute of Technology)۱۵
    دانشگاه ییل (Yale University)۱۶
    دانشگاه پرینستون (Princeton University)۱۷

    موسسه فناوری ماساچوست (MIT)

    دانشگاه MIT دانشگاهی تحقیقاتی و خصوصی در ماساچوست است که در سال ۱۸۶۱ تاسیس شد. براساس سیستم رتبه‌بندی QS، این دانشگاه رتبه ۱ جهانی را به خود اختصاص داده است. در موسسه فناوری ماساچوست بر رشته‌هایی مانند علوم، فناوری و مهندسی تاکید زیادی وجود دارد و این دانشگاه انواع رشته‌ها را در مقاطع تحصیلی کارشناسی تا دکتری ارائه می‌دهد. 

    بیش از ۳۰۰۰ دانشجوی بین‌المللی در این دانشگاه درس می‌خوانند که نشان می‌دهد دانشگاه فناوری ماساچوست محیطی مناسب برای تحصیل دانشجویان از ملیت‌های مختلف فراهم کرده است. شهریه تحصیل در این دانشگاه براساس نوع رشته و مقطع تحصیلی متفاوت بوده و سالانه حدود ۶۰هزار دلار است.

    دانشگاه هاروارد (Harvard University)

    دانشگاه هاروارد که یکی از قدیمی‌ترین و معروف‌ترین دانشگاه‌های جهان محسوب می‌شود در سال ۱۶۳۶ در کمبریج تاسیس شد. هاروارد به فعالیت‌های تحقیقاتی گسترده، اساتید مطرح در سطح جهانی و فارغ‌التحصیلان برجسته‌ای‌ مانند باراک اوباما، مارک زاکربرگ و بیل گیتس شناخته می‌شود. این دانشگاه طیف گسترده‌ای از رشته‌ها را در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ارائه می‌دهد. شهریه تحصیل در دانشگاه هاروارد سالانه بین ۵۰هزار تا ۷۰هزار دلار است. مقدار دقیق شهریه به نوع رشته و مقطع تحصیلی بستگی دارد.

    دانشگاه استنفورد (Stanford University)

    دانشگاه استنفورد دانشگاهی تحقیقاتی و خصوصی در استنفورد کالیفرنیا است که در سال ۱۸۸۵ تاسیس شد. سالانه بیش از ۷۰۰۰ دانشجوی کارشناسی و ۹۰۰۰ دانشجوی کارشناسی ارشد در این دانشگاه درس می‌خوانند. دانشگاه استنفورد تاکنون برنده ۲۰ جایزه نوبل شده است و همواره در لیست بهترین دانشگاه‌های جهان قرار می‌گیرد. 

    در حال حاضر بیش از ۳۰۰۰ دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه استنفورد در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری درس می‌خوانند. شهریه دانشگاه استنفورد سالانه حدود ۳۵هزار دلار است. 

    دانشگاه کالیفرنیا برکلی (University of California)

    دانشگاه کالیفرنیا برکلی دانشگاهی تحقیقاتی و دولتی است که در سال ۱۸۶۸ تاسیس شد. این دانشگاه در سیستم رتبه‌بندی QS‌ سال ۲۰۲۴، رتبه جهانی ۱۰ را به خود اختصاص داده است و به‌عنوان یکی از معتبرترین دانشگاه‌های جهان شناخته می‌شود. دانشگاه کالفرنیا بیش از ۳۵۰ رشته در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ارائه می‌دهد. 

    این دانشگاه با سه آزمایشگاه‌ ملی با وزارت انرژی ایالات متحده در ارتباط است و فرصت‌های تحقیقاتی پیشرفته‌ای را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد. میانگین هزینه تحصیل در دانشگاه کالیفرنیا سالانه حدود ۲۳هزار دلار است. 

    دانشگاه شیکاگو (University of Chicago)

    دانشگاه شیکاگو دانشگاهی تحقیقاتی و خصوصی است که در سال ۱۸۹۰ تاسیس شد. این دانشگاه در حال حاضر به یکی از مؤسسات پیشرو در جهان برای آموزش عالی و تحقیقات تبدیل شده است. دانشگاه شیکاگو بیش از ۱۴هزار دانشجو دارد که حدود ۲۱درصد از آن‌ها دانشجویان بین‌المللی‌اند.

    دانشگاه شیکاگو از ۱ کالج در مقطع کارشناسی و ۵ بخش تحقیقاتی تشکیل شده است و رشته‌های مختلفی مانند اقتصاد، حقوق، فیزیک و علوم انسانی را در مقاطع تحصیلی مختلف ارائه می‌دهد. میانگین شهریه تحصیل در دانشگاه شیکاگو سالانه حدود ۶۴هزار دلار است. 

    دانشگاه پنسیلوانیا (University of Pennsylvania)

    دانشگاه پنسیلوانیا که در سال ۱۷۴۰ تاسیس شده یکی از دانشگاه‌های قدیمی آمریکا محسوب می‌شود. این دانشگاه به تعامل با سایر دانشگاه‌ها مانند دانشگاه ناتینگهام انگلستان برای جذب و تبادل دانشجویان می‌پردازد. بیش از ۲۲هزار دانشجو در مقاطع تحصیلی مختلف در این دانشگاه درس می‌خوانند. 

    براساس سیستم رتبه‌بندی QS، دانشگاه پنسیلوانیا رتبه جهانی ۱۲ را به خود اختصاص داده است. میانگین شهریه تحصیل در دانشگاه پنسیلوانیا سالانه ۶۳هزار دلار است. مقدار دقیق شهربه به نوع رشته و مقطع تحصیلی بستگی دارد. 

    دانشگاه کرنل (Cornell University)

    دانشگاه کرنل نوعی دانشگاه تحقیقاتی خصوصی است که در نیویورک آمریکا قرار دارد. این دانشگاه در سال ۱۸۶۵ تاسیس شد و از آن زمان به یکی از بهترین دانشگاه‌های آمریکا تبدیل شده است. بیش از ۲۳هزار دانشجو در مقاطع تحصیلی مختلف این دانشگاه درس می‌خوانند که حدود ۵۰۰۰ نفر از آن‌ها دانشجویان بین‌المللی هستند.

    براساس سیستم رتبه‌بندی QS، دانشگاه کرنل در سال ۲۰۲۴ رتبه جهانی ۱۳ را به خود اختصاص داده است. نرخ پذیرش این دانشگاه بسیار رقابتی و حدود ۱۰ درصد است. میانگین شهریه تحصیل در دانشگاه کرنل سالانه ۶۵هزار دلار است. در نظر داشته باشید که مقدار دقیق شهریه به رشته و مقطع تحصیلی بستگی دارد. 

    موسسه فناوری کالیفرنیا (California Institute of Technology)

    موسسه فناوری کالیفرنیا یا به اختصار کلتک، یکی از معتبرترین مراکز آموزشی آمریکا است که بسیاری از کارفرمایان، از میان فارغ‌التحصیلان این دانشگاه نیروی کار انتخاب می‌کنند. نرخ پذیرش ۷درصد، نشان‌دهنده رقابت زیاد و سختی ورود به این دانشگاه است. 

    موسسه فناوری دانشگاه در سال ۱۸۹۱ تاسیس شد و در سال ۱۹۲۰ نام فعلی خود را به دست آورد. این دانشگاه شامل ۶ دانشکده و ۵۰ مرکز پژوهشی است و طیف گسترده‌ای از رشته‌ها را در مقاطع تحصیلی کارشناسی تا دکتری ارائه می‌دهد. میانگین شهریه تحصیل در موسسه فناوری کالیفرنیا سالانه حدود ۶۳هزار دلار است. میزان دقیق شهریه به نوع رشته و مقطع تحصیلی بستگی دارد. 

    دانشگاه ییل (Yale University)

    دانشگاه ییل در سال ۱۷۰۱ در نیوهیون تاسیس شد و سومین دانشگاه قدیمی ایالات متحده است. بیش از ۱۲هزار دانشجو در این دانشگاه درس می‌خوانند که حدود ۲۰۰۰ نفر از آن‌ها دانشجویان بین‌المللی‌اند. ازجمله سیاستمداران و افراد مشهور فارغ‌التحصیل‌شده از این دانشگاه می‌توان به بیل کلینتون، جورج دبلیو بوش، جان کری و هیلاری کلینتون اشاره کرد.

    براساس سیستم رتبه‌بندی QS، دانشگاه ییل در سال ۲۰۲۴ رتبه جهانی ۱۶ را به خود اختصاص داده است. میانگین شهریه تحصیل در این دانشگاه سالانه حدود ۶۴هزار دلار است. 

    دانشگاه پرینستون (Princeton University)

    دانشگاه پرینستون دانشگاهی خصوصی در ایالت نیوجرسی است. این دانشگاه در سال ۱۷۴۶ تاسیس شد و افراد بزرگی مانند آلبرت اینشتین و جان فوربز نش در آن تحصیل کرده‌اند. این دانشگاه سال‌ها در لیست بهترین دانشگاه‌های جهان قرار داشته و در سال ۲۰۲۴ نیز رتبه جهانی ۱۷ را به خود اختصاص داده است. 

    دانشگاه پرینستون رشته‌های علوم انسانی، علوم اجتماعی، مهندسی و علوم طبیعی را در مقاطع تحصیلی کارشناسی تا دکتری ارائه می‌دهد. میانگین شهریه تحصیل در دانشگاه پرینستون سالانه حدود ۶۳هزار دلار است. 

    مزایای مهاجرت تحصیلی به آمریکا

    • امکان تحصیل در بهترین دانشگاه‌های دنیا
    • سطح آموزشی چشمگیر موسسات و دانشگاه‌های کشور آمریکا
    • ارتباط با بهترین اساتید و دانشجویان از سراسر دنیا
    • وجود فرصت‌های شغلی متنوع در این کشور

    معایب مهاجرت تحصیلی به آمریکا

    • هزینه‌های زیاد زندگی و تحصیل
    • پذیرش رقابتی در دانشگاه‌های برتر آمریکا
    • محدودیت‌های مربوط به ویزا برای ایرانیان

    جمع‌بندی

    مهاجرت تحصیلی به آمریکا به شما امکان تحصیل در دانشگاه‌های برتر دنیا را می‌دهد. دانشگاه‌هایی مانند هاروارد، ماساچوست، استنفورد و کالیفرنیا در لیست ۱۰ دانشگاه برتر دنیا قرار دارند. ویزای تحصیلی مورد نیاز برای تحصیل در آمریکا، F1 است که امکان تحصیل تمام‌وقت در این کشور را برای دانشجویان بین‌المللی فراهم می‌کند. 

    ازجمله مهم‌ترین مواردی که برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا باید در نظر داشته باشید، تمکن مالی است. تمکن مالی کافی برای تامین شهریه و هزینه‌های زندگی در کشور آمریکا بین ۱۷هزار تا ۷۰هزار دلار برآورد می‌شود. همچنین مدرک زبان انگلیسی، انگیزه‌نامه و معدل مناسب، از دیگر شرایط مهاجرت تحصیلی به کشور آمریکا هستند. 

    درصورت وجود هرگونه سوال در رابطه با مهاجرت تحصیلی به آمریکا می‌توانید با متخصصان بالدانو در ارتباط باشید.

    سوالات کاربران درباره مهاجرت تحصیلی به آمریکا

    مدرک زبان مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا چیست؟
    مدرک زبان مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا آیلتس با حداقل نمره ۶ است.
    مزایای مهاجرت تحصیلی به آمریکا چیست؟
    ازجمله مزایای مهاجرت تحصیلی به آمریکا می‌توان به امکان تحصیل در بهترین دانشگاه‌های دنیا، سطح آموزشی چشمگیر موسسات و دانشگاه‌های کشور آمریکا، ارتباط با بهترین اساتید و دانشجویان از سراسر دنیا و وجود فرصت‌های شغلی متنوع در این کشور اشاره کرد.
    بهترین دانشگاه های آمریکا برای مهاجرت تحصیلی کدام‌اند؟
    بهترین دانشگاه‌ های آمریکا برای مهاجرت تحصیلی عبارت‌اند از: ماساچوست، هاروارد، استنفورد، کالیفرنیا، شیکاگو، پنسیلوانیا، کرنل، موسسه فناوری کالیفرنیا، ییل و پرینستون.
    بهترین شهرهای آمریکا برای مهاجرت تحصیلی کدام‌اند؟
    بهترین شهرهای آمریکا برای مهاجرت تحصیلی عبارت‌اند از: بوستون، شیکاگو، سانفرانسیسکو، لس آنجلس و نیویورک.
    هزینه مهاجرت تحصیلی به آمریکا چقدر است؟
    هزینه مهاجرت تحصیلی به آمریکا حدود ۱۸هزار تا ۳۰هزار دلار است.
    مدارک مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا چیست؟
    مدارک مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا عبارت‌اند از: مدرک تحصیلی قبلی و ریزنمرات، گذرنامه معتبر، رزومه کاری و تحصیلی، توصیه‌نامه از اساتید (برای پذیرش‌‌گرفتن در تحصیلات تکمیلی)، انگیزه‌نامه تحصیلی، مقالات معتبر بین‌المللی (برای پذیرش‌‌گرفتن در تحصیلات تکمیلی)، پروپوزال تحقیقاتی در رشته مورد نظر (برای پذیرش‌گرفتن در تحصیلات تکمیلی)، اثبات تمکن مالی، گواهی عدم سوء پیشینه، بیمه‌نامه و مدارک اثبات مهارت در زبان انگلیسی.
    تمکن مالی مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا چقدر است؟
    تمکن مالی مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا بین ۱۷هزار تا ۷۰هزار دلار است.
    کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شماهستند
    021-43859