مشاوره برای مهاجرت از طریق استارتاپ
متخصصان ما در بالدانو با سالها تجربه در زمینه مشاوره برای مهاجرت، میتوانند به شما در مهاجرت از طریق استارتاپ کمک کنند.
ما در این مطلب تمام اطلاعات لازم برای مهاجرت از طریق استارتاپ را برای شما گردآوری کرده ایم که با خواندن آن میتوانید پاسخ تمام سوالات خود را دریافت کنید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و دریافت راهنمایی از کارشناسان ما در بالدانو، فرم مشاوره رایگان را پر کنید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.
شما میتوانید در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ الی ۱۷ و در روز پنجشنبه از ساعت ۹ الی ۱۴ برای مشاوره تلفنی رایگان با شماره ۰۲۱۴۳۸۵۹ تماس بگیرید.
مهاجرت از طریق استارتاپ چیست؟
مهاجرت از طریق استارتاپ ازجمله روشهای سرمایهگذاری در کشورهای خارجی است که درنهایت، به اخذ اقامت و شهروندی آن کشور میتواند منجر شود. عموم کشورهای جهان از ورود سرمایه به کشورشان استقبال میکنند. حال اگر ورود سرمایه همراه با اشتغالزایی باشد، حمایتهای زیادی از آن خواهد شد. این موضوع کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی در کشورها را بهدنبال خواهد داشت. بنابراین، مهاجرت از طریق استارتاپ هم برای دولتها و هم برای سرمایهگذارها سودآور خواهد بود.
این نوع روش مهاجرت به داشتن ایده تجاری منحصربهفرد و خلاقانه نیاز دارد که قدرت رقابت در سطح جهانی را داشته باشد. در روش مهاجرت استارتاپی، میتوانید در کشور مدنظرتان استارتاپ راهاندازی یا روی استارتاپهای موجود سرمایهگذاری کنید.
بهترین کشورها برای مهاجرت از طریق استارتاپ
در انتخاب بهترین کشورها برای مهاجرت از طریق استارتاپ، باید معیارهای مختلفی بررسی شوند. این موضوع تا حد زیادی به ایده و حوزه فعالیت کسبوکار شما بستگی دارد. ابتدا باید این سوال را مطرح کنید که «آیا بستر مناسبی در کشور مقصد برای رشد کسبوکار در این زمینه وجود دارد یا خیر؟» منظور از بستر مناسب وجود اکوسیستم استارتاپی است که امکان دسترسی افراد به منابع مالی و کمکهای آموزشی و فرصتهای همکاری را فراهم میکند.
درصورت تمایل به راهاندازی استارتاپ در کشورهای خارجی، ظرفیتهای بازار آن کشور را برای استفاده از محصولات و خدمات بررسی کنید. در این زمینه به وسعت بازار و رقابت و ترجیحات مصرفکننده توجه کنید.
قوانینی که کشورها برای کار و ثبت شرکت و مالیات در نظر گرفتهاند، تا حد زیادی در توسعه کسبوکارتان تاثیرگذار است. هرچه قوانین انعطافپذیری بیشتری داشته باشند، استارتاپ شما سریعتر رشد خواهد کرد.
دسترسی به نیروی کار متخصص و ماهر یکی دیگر از معیارهایی است که برای انتخاب کشور باید به آن توجه کنید. حضور نیروهای متخصص امکان ایجاد تیم قوی را فراهم میکند. در بسیاری از کشورها، برای انجام تعاملات تجاری از زبان بینالمللی انگلیسی استفاده میشود. بااینحال، آشنایی با زبان رسمی آن کشور به برقراری تعاملات بهتر با افراد منجر میشود.
کیفیت زندگی در کشور مقصد نیز ازجمله معیارهای مهم انتخاب کشور برای راهاندازی استارتاپ است. در این زمینه عواملی مانند سطح امنیت، سیستم آموزشی، هزینههای زندگی و مالیات را بررسی و کشوری را انتخاب کنید که با معیارهای شما بیشترین سازگاری را دارد.
برخی از بهترین کشورها برای مهاجرت از طریق استارتاپ عبارتاند از:
- کانادا
- انگلیس
- امارات
- لهستان
- نیوزلند
- آمریکا
- فرانسه
شرایط مهاجرت از طریق استارتاپ
شرایط مهاجرت از طریق استارتاپ در هریک از کشورها ممکن است تا حدودی با یکدیگر متفاوت باشند.
برای مهاجرت استارتاپی داشتن شرایط زیر الزامی است:
- ایده تجاری منحصربهفرد و پیشنهاد کسبوکار نوآورانه برای راهاندازی در کشور مقصد
- مدرک زبان آیلتس موردنیاز کشور مقصد
- تمکن مالی کافی برای تامین هزینههای زندگی و اقامت در کشور مقصد
- عدم سوءپیشینه
- شخصیتی مقبول ازلحاظ تحصیلی و کاری برای مدیریت کسبوکار
- حداقل ۱۸ سال سن
مدارک لازم برای مهاجرت از طریق استارتاپ
برای راهاندازی استارتاپ باید مدارک مشخصی را ارائه دهید. کاملبودن مدارک نقش مهمی در پذیرش از کشور مقصد ایفا میکند.
مدارک لازم برای مهاجرت از طریق استارتاپ در عموم کشورها ازاینقرارند:
- تاییدیه سازمانی معتبر مانند وزارت صنعت و معدن و تجارت
- تکمیل فرم درخواست
- طرح تجاری مدنظر
- گذرنامه معتبر
- مدرک زبان موردنیاز کشور مقصد
- سوابق تحصیلی و کاری
- چند قطعه عکس
- گواهی تمکن مالی
- گواهی پزشکی و سلامت
مراحل مهاجرت از طریق استارتاپ
- ایدهای خلاقانه و سودآور برای راهاندازی استارتاپ خود داشته باشید.
- براساس طرح تجاری، تاییدیه را از سازمان مرتبط در کشور مقصد دریافت کنید.
- مدارک موردنیاز را تهیه و جمعآوری کنید. درصورت وجود نقص در پرونده، فرایند تایید درخواست بیشتر طول خواهد کشید.
- برای دریافت مدرک زبان اقدام کنید.
- درخواست و مدارک خود را به سفارت کشور مقصد ارائه دهید و فرمهای مرتبط را تکمیل کنید.
- برای اعلام نتیجه نهایی سفارت منتظر بمانید.
هزینه مهاجرت از طریق استارتاپ
هزینه مهاجرت از طریق استارتاپ براساس کشور مقصد متفاوت است. بااینحال، انواع هزینه مهاجرت از طریق استارتاپ عبارتاند از:
- ایجاد طرح تجاری
- بهینهسازی طرح تجاری
- انجام امور اداری بهکمک شرکتهای مهاجرتی
- ترجمه مدارک
- گواهی پزشکی
- انگشتنگاری
- هزینههای جانبی مانند ثبت شرکت و ویزای همراه و دریافت وام
در جدول زیر، به هزینه مهاجرت از طریق استارتاپ به برخی از کشورها اشاره کردهایم. ناگفته نماند که تمام مبالغ به دلار آمریکا ذکر شدهاند.
نام کشور | هزینه مهاجرت از طریق استارتاپ |
---|---|
امارات | حدود ۵۴۱هزار دلار |
انگلستان | حدود ۶۴هزار دلار |
کانادا | بین ۷۵هزار تا ۲۰۰هزار دلار |
آمریکا | حدود ۱۰۰هزار دلار |
لهستان | بین ۱۲هزار تا ۶۳هزار دلار |
نیوزلند | حدود ۳۰۹هزار دلار |
فرانسه | حدود ۲۱هزار دلار |
مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ
مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ ممکن است براساس حجم درخواستها و سیاستهای مهاجرتی هر کشور متفاوت باشد. بنابراین، برای اطلاع دقیق از این بازه زمانی بهتر است از سیاستهای کشور مدنظرتان در این زمینه مطلع شوید. بهطور میانگین مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ بین ۱۲ تا ۱۶ ماه است.
برای جلوگیری از طولانیترشدن روند پردازش درخواست، مدارک را بهطور کامل ارائه دهید و در زمان تعطیلات درخواست خود را ارسال نکنید. این بازه زمانی فرصت کسب تجربه بیشتر درزمینه راهاندازی استارتاپ را به شما میدهد.
اخذ ویزا برای مهاجرت از طریق استارتاپ
اخذ ویزا برای مهاجرت از طریق استارتاپ ضروری است. ویزای استارتاپ با عنوان «ویزای کارآفرین» و «ویزای سرمایهگذار» شناخته میشود و کشورهای مختلف آن را برای جذب سرمایهگذاران و کارآفرینان دارای ایدههای منحصربهفرد تجاری صادر میکنند. هدف اصلی ویزای استارتاپ توسعه رشد اقتصادی و ایجاد شغل و تقویت نوآوری در کشورها با ارائه حقوق اقامت یا شهروندی به افرادی است که در آنها استارتاپ جدید راهاندازی یا در ادامه فعالیت استارتاپهای موجود مشارکت میکنند.
معیارهای واجدشرایطبودن و مراحل اخذ ویزای استارتاپ در کشورهای مختلف ممکن است متفاوت باشند. بااینحال، مدارک مشترکی در تمام کشورها وجود دارد. پس از اخذ ویزا برای مهاجرت از طریق استارتاپ، اقامت موقت و بعد از سودآوربودن کسبوکار، اقامت دائم کشور دلخواهتان را دریافت میکنید.
شرایط اخذ ویزای استارتاپ
ازجمله شرایط اخذ ویزای استارتاپ در تمام کشورها، ارائه طرح تجاری مناسب است تا چشماندازی از رشد اقتصادی را برای کشور مقصد بهنمایش بگذارد. در طرح تجاری ارائهشده، باید بازار هدف و مزیت رقابتی نشان داده شود.
تامین هزینههای مربوط به راهاندازی استارتاپ و زندگی در کشور مقصد، برای راهاندازی استارتاپ الزامی است. شما باید مدارکی را ارائه دهید که تمکن مالی لازم را اثبات کند.
داشتن مدرک زبان خواستهشده کشور مدنظر یکی دیگر از شرایط اخذ ویزای استارتاپ است. بسیاری از کشورها مدرک زبان انگلیسی و برخی دیگر ممکن است مدارک زبان دیگری از شما بخواهند. براساس نوع کشور، باید از شرایط زبان موجود در آن مطلع شوید.
مراحل اخذ ویزای استارتاپ
- درباره انواع ویزای سرمایهگذاری و استارتاپ ارائهشده در کشور مقصد تحقیق و واجدشرایطبودن آن را بررسی کنید.
- مدارک موردنیاز را جمعآوری کنید.
- مدارک گردآوریشده را همراه با فرم درخواست ویزا به سفارت کشور مقصد تحویل دهید.
- ممکن است از شما خواسته شود که در مصاحبه حضوری شرکت کنید و ایده کسبوکار خود را برای مقامهای مرتبط شرح دهید.
- پس از تایید، میتوانید ویزای استارتاپ و اقامت موقت کشور مدنظر را دریافت کنید.
مهاجرت از طریق استارتاپ برای ایرانی ها
مهاجرت از طریق استارتاپ برای ایرانی ها یکی از راههای مهم اخذ اقامت کشورهای خارجی است. شرایط و مدارک موردنیاز برای مهاجرت از طریق استارتاپ برای ایرانی ها مشابه سایر ملیتها است. در برخی کشورها که سفارت آنها در داخل ایران وجود ندارد، برای ارائه مدارک و انجام مصاحبه باید به سفارت کشور مقصد در کشورهای همسایه مراجعه کنید.
ایرانیها نیز پس از اخذ ویزای سرمایهگذاری و اثبات سودآوربودن ایده تجاری خود، میتوانند کسبوکار مدنظرشان را راهاندازی کنند و از حمایتهای موجود در آن کشور بهرهمند شوند. در این زمینه، مشاوره با متخصصان این حوزه بسیار کمککننده است.
مزایای مهاجرت از طریق استارتاپ
- بستری مناسب برای اخذ اقامت و شهروندی کشورهای دیگر
- دریافت پشتیبانی از دولتها
- امکان استفاده از منابع مالی دولتی و خصوصی
- دسترسی به بازارهای گسترده و مشتریان جدید
- امکان استفاده از نیروهای متخصص و ماهر در حوزههای مختلف
معایب مهاجرت از طریق استارتاپ
- لزوم داشتن سرمایه زیاد
- یادگیری زبان جدید برای دریافت مدرک زبان
- مدتزمان طولانی پردازش درخواست
جمعبندی
مهاجرت از طریق استارتاپ یکی از راههای ایدئال دریافت اقامت و سپس شهروندی کشورهای دیگر برای افرادی است که ایده تجاری جذاب و پربازدهی دارند. برای مهاجرت از این طریق باید مدرک زبان خواستهشده کشور مدنظر و تمکن مالی کافی برای راهاندازی کسبوکار و تامین هزینههای زندگی را داشته باشید.
در این نوع روش مهاجرتی، ابتدا به شما اقامت موقت داده میشود و پس از اثبات سوددهی شرکت، میتوانید اقامت دائم کشور دلخواهتان را دریافت کنید. مدتزمان گرفتن ویزای استارتاپ بین ۱۲ تا ۱۶ ماه است. در کشورهای مختلف این بازه زمانی تا حدودی با یکدیگر فرق دارند. مهاجرت از طریق استارتاپ امکان دسترسی به نیروهای متخصص و منابع مالی متعددی را برای شما فراهم میکند.