وکیل مهاجرت

وکیل مهاجرت متخصص حقوقی و دارای مدرک رسمی وکالت است که اقدامات مرتبط با مهاجرت و دریافت ویزا را برای متقاضیان انجام می‌دهد. یک وکیل مهاجرتی باتجربه می‌تواند به متقاضیان در پیمودن مسیر مهاجرت کمک قابل توجهی کند.

مشاوره تلفنی 021-43859
2024/3/144ec6d4-67d4-49f0-9e20-7aede16c4f39.jpg

مشاوره با وکیل مهاجرت

مشاوره با وکیل مهاجرت راهی ساده و سریع و مطمئن برای آشنایی با قوانین و مراحل مهاجرت به کشورهای مختلف جهان است. گفتنی است که تعداد وکلای مهاجرتی در هر کشور کم نیست و یافتن وکیل متخصص، باتجربه،‌ معتبر و خوش‌نام برای متقاضیان بدون مشورت و کمک دشوار است.

مشاوره وکیل مهاجرت از خدمات موسسه مهاجرتی بالدانو است. مشاوران بالدانو همه اطلاعات لازم درباره انتخاب وکیل مهاجرتی به کشورهای مختلف جهان را دارند و در مطلب حاضر، به همه سوالاتتان درباره وکلای مهاجرت و خدمات و هزینه وکیل مهاجرتی جواب می‌دهند.

برای مشاوره وکیل مهاجرت با کارشناسان و متخصصان بالدانو و کسب اطلاعات بیشتر، فرم مشاوره رایگان را تکمیل کنید تا کارشناسان بالدانو در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

اطلاعات خود را برای مشاوره وارد کنید. مشاوران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
{{service.error}}
{{fullName.error}}
{{phone.error}}
{{error}}
فهرست مطالب

    خدمات و وظایف وکیل مهاجرت

    همه خدمات لازم برای مهاجرت قانونی به یک کشور را وکلای مهاجرتی به متقاضیان مختلف از سراسر جهان ارائه می‌دهند. هر متقاضی براساس شرایط ویژه خود فقط از یک یا چند خدمت وکلای مهاجرت استفاده می‌کند.

    انواع خدمات وکیل مهاجرت از‌این‌قرارند:

    • مشاوره اولیه و بررسی شرایط کلی متقاضی مهاجرت
    • مشاوره اخذ انواع ویزا برای مهاجرت به کشور مدنظر
    • مشاوره اخذ اجازه اقامت و اقامت دائم و تابعیت کشور مقصد
    • حضور در مراجع اداری و قضایی به‌نمایندگی از متقاضی در کشور مقصد

     درادامه، انواع خدمات وکیل مهاجرت را بررسی می‌کنیم.

    مشاوره اولیه و بررسی شرایط کلی متقاضی مهاجرت

    متقاضیان مهاجرت به کشورهای مختلف جهان معمولا در یکی از ۳ گروه زیر قرار می‌گیرند:

    • گروهی که می‌خواهند به یکی از اعضای خانواده‌شان در کشور مقصد ملحق شوند.
    • گروهی که تصمیم گرفته‌اند تا با شیوه‌ای خاص به کشور مدنظرشان مهاجرت کنند.
    • گروهی که قصد دارند به کشور مقصد مهاجرت کنند؛ اما نمی‌دانند بهتر است برای اخذ کدام ویزا اقدام کنند تا سریع‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تر به هدفشان برسند.

    از وظایف وکیل مهاجرتی این است که شرایط هر ۳ گروه را بررسی می‌کند و به آنان مشاوره می‌دهد تا به بهترین و مناسب‌ترین شکل ممکن به کشور مقصد مهاجرت کنند. وکیل مهاجرتی به متقاضیان گروه اول و دوم تمامی اقدامات و مراحل لازم را برای پیوستن به خانواده و مهاجرت ازطریق خاصی پیشنهاد می‌دهد. اگر گروه سوم به‌نظر وکیل شرایط کلی مهاجرت به کشور مدنظر را داشته باشند، او به آنان می‌گوید که بهتر است برای دریافت کدام نوع ویزا اقدام کنند.

    مشاوره اخذ انواع ویزا برای مهاجرت به کشور مدنظر

    شرایط هر متقاضی با دیگری متفاوت است و مدارک و مراحل لازم برای اخذ هر نوع ویزا نیز با نوع دیگر فرق می‌کند. ازاین‌رو، انتخاب مناسب‌ترین نوع ویزا برای هر متقاضی مهم‌ترین مرحله مهاجرت است. برای مثال، ممکن است برای متقاضی اخذ ویزای تجاری آسان‌ترین و سریع‌ترین گزینه باشد. اقدام برای ویزایی که متقاضی بخت زیادی برای دریافتش را ندارد، به‌معنی از‌دست‌دادن پول و وقت و فرصت او است.

    وکیل مهاجرتی شرایط هر متقاضی را بررسی و به او اعلام می‌کند که بخت دریافت کدام نوع ویزا را دارد. در قدم بعدی، درباره مراحل و مدارک لازم برای اخذ آن نوع ویزا او را راهنمایی و درصورت لازم، فرم درخواست ویزا را برایش کامل می‌کند. علاوه‌براین، وکیل متقاضی را برای شرکت در مصاحبه حضوری در سفارت کشور مدنظر آماده می‌کند.

    مشاوره اخذ اجازه اقامت و‌ اقامت دائم و تابعیت کشور مقصد

    بعد از دریافت ویزا و ورود به کشور مقصد، بعضی از متقاضیان باید برای دریافت اجازه اقامت درخواست دهند و بعضی دیگر برای تمدید یا تبدیل ویزای خود اقدام کنند. بعضی از مهاجران پس از چند سال زندگی در کشور مقصد، می‌توانند برای دریافت اقامت دائم یا تابعیت درخواست دهند. وکیل مهاجرتی برای دریافت اجازه اقامت و اقامت دائم و تمدید یا تبدیل ویزا به متقاضیان مشورت می‌دهد. او به آنان کمک می‌کند تا مدارک لازم را جمع‌آوری و در مهلت مقرر درخواستشان را در مرجع مرتبط ثبت کنند.

    در هر مورد اگر درخواست متقاضیان رد شود، وکیل برای تجدید‌نظرخواهی آنان را راهنمایی می‌کند و اقدامات لازم را برایشان انجام می‌دهد. حتی ممکن است بعضی از کارها را وکیل به‌نمایندگی از آنان انجام دهد و برای حل مشکل پرونده با مقام‌های اداره مهاجرت کشور مقصد مذاکره کند.

    حضور در مراجع اداری و قضایی به‌‌نمایندگی از متقاضی در کشور مقصد

    به دلایل مختلفی امکان دارد که درخواست ویزا، اجازه اقامت، اقامت دائم، تمدید ویزا، تبدیل ویزا یا درخواست تابعیت کشور مقصد رد شود. وکیل مهاجرتی به متقاضیانی مشاوره می‌دهد که درخواستشان رد شده است و درزمینه مراحل و مدارک لازم برای تجدید‌نظرخواهی آنان را راهنمایی می‌کند. در این مواقع، وکیل به‌نمایندگی از موکل در مراجع اداری و قضایی مرتبط حاضر می‌شود و پرونده را دنبال می‌کند.

    بعضی از مهاجران نیز ممکن است به دلایل مختلف از کشور مقصد اخراج ‌شوند. وکلای مهاجرتی به متقاضیان اخراج‌شده مشاوره می‌دهند و در تجدید‌نظرخواهی به آن‌ها کمک می‌کنند. وکیل می‌‌تواند به‌نمایندگی از موکلش در دادگاه‌ حاضر شود و از حق او دربرابر دولت و اداره مهاجرت کشور مقصد دفاع کند.

    پناهندگان نیز گروهی دیگر از مهاجران هستند که وکلای مهاجرتی در سراسر جهان به آنان کمک می‌کنند. پرونده‌های پناهندگی حساس‌تر و پیچیده‌ترند و معمولا پناهندگان ازپس  پرداخت هزینه‌ها و حق‌الوکاله برنمی‌آیند. بعضی از وکلای مهاجرتی به پناهندگان خدمات رایگان یا ارزان ارائه می‌دهند و به‌نمایندگی از آنان و برای دفاع از حقوقشان در کشور مقصد در مراجع قانونی و قضایی حضور پیدا می‌کنند.

    چرا به وکیل مهاجرت نیاز داریم؟

    مهاجرت فرایند سخت و پیچیده‌ای است. تصمیم به مهاجرت سخت است و یافتن کشور مقصد سخت‌تر. قوانین مهاجرتی هر کشور مخصوص ‌به آن کشور وضع شده است. این قوانین مدام تغییر می‌کنند؛ چون نیازهای بازار کار و جمعیتی و ملاحظات امنیتی هر کشور پیوسته در حال تغییر است. به‌همین‌دلیل، ممکن است حتی یک نفر اقوام و آشنایانی داشته باشد که شهروند یکی از کشورهای اروپایی هستند؛ اما خودش نمی‌تواند به آن کشور مهاجرت کند و به اقوامش ملحق شود.

    روی‌هم‌رفته، کسی که تصمیم می‌گیرد به کشوری مهاجرت کند، قبل از هر اقدامی باید با وکیل مهاجرتی‌ای مشورت کند که در قوانین مهاجرتی آن کشور متخصص است. فقط در این صورت است که می‌تواند با اطمینان از مهاجرت موفق به آن کشور، خود را برای انجام مراحل بعدی آماده کند.

    متقاضیان مهاجرت باید این نکته را در نظر بگیرند که برای مهاجرت به بعضی از کشورها فقط یک بار فرصت دارند. آن فرصت ممکن است با درخواست ویزای اشتباه یا ارائه مدارک ناقص برای اخذ ویزا یا درست پاسخ‌ندادن به پرسش‌ها در مصاحبه حضوری سفارت به‌راحتی از دست برود.

    وکیل مهاجرت در همه مراحل درکنار متقاضی است. او در جمع‌آوری مدارک لازم برای هر مرحله، تکمیل فرم‌ها، درخواست‌ها و تحویل به‌موقع مدارک به متقاضی کمک می‌کند. همچنین، وکیل متقاضی را برای شرکت در مصاحبه حضوری سفارت آماده می‌کند.

    دلایل نیاز به وکیل مهاجرت عبارت‌اند از:

    • وکیل مهاجرتی از جدیدترین مقررات مهاجرتی و تغییرات قوانین در کشور مدنظر متقاضی آگاه است.
    • وکیل مهاجرتی شرایط هر متقاضی را بررسی و به او اعلام می‌کند که می‌تواند به کشور مدنظرش مهاجرت کند یا درخواستش رد خواهد شد.
    • وکیل مهاجرت به متقاضیان دارای شرایط کلی مهاجرت به یک کشور بهترین و مناسب‌ترین مسیر مهاجرت و دریافت ویزای آن کشور را پیشنهاد می‌دهد.
    • مشاوره با وکیل مهاجرتی فرایند مهاجرت و درخواست ویزا را بسیار آسان و سریع و از اقدامات اشتباه متقاضی جلوگیری می‌کند.
    • وکیل مهاجرتی متقاضی را از موانع و مشکلات موجود بر سر راه مهاجرت به مقصد دلخواهش مطلع می‌کند تا او واقع‌بینانه تصمیم بگیرد و اقدام کند.

    ویژگی های وکیل مهاجرت

    هر وکیلی که حقوق خوانده است و پروانه وکالت دارد، وکیل مهاجرتی نیست. قوانین و مقررات و سیاست‌های مهاجرتی هر کشور حوزه‌ای مستقل و پیچیده است. به‌همین‌دلیل، در کشورهای مختلف جهان وکلای مهاجرتی وکلایی هستند که حقوق خوانده‌اند و پروانه وکالت دارند؛ اما حوزه تخصصی و کاری آن‌ها سیاست‌ها و قوانین مهاجرتی یک کشور و رسیدگی ‌به پرونده‌های مهاجرتی مختلف در اداره مهاجرت و مراجع قانونی و قضایی همان کشور است.

    ویژگی‌ های وکیل مهاجرت ازاین‌قرارند:

    • وکیل مهاجرتی باید عضو رسمی کانون وکلای کشور مقصد باشد.
    • وکیل مهاجرتی باید در قوانین و مقررات و سیاست‌های مهاجرتی کشور مدنظر متخصص باشد.
    • وکیل مهاجرت باید باتجربه و معتبر و خوش‌نام و در سوابق حرفه‌ای خود پرونده‌های مهاجرتی موفق داشته باشد.
    • وکیل مهاجرت باید حرفه‌ای رفتار کند و صادق و راست‌گو باشد و از همان ابتدا همه‌ احتمالات، حتی احتمال شکست و ردشدن درخواست را به متقاضی توضیح دهد.
    • وکیل باید توانایی حل مسئله داشته باشد و برای مشکلات پیش‌بینی‌نشده‌ای که ممکن است در هر مرحله پیش بیاید، راه‌حل پیدا کند.
    • وکیل مهاجرت نباید رسیدن ‌به نتیجه‌ خاصی را تضمین کند؛ چون تصمیم‌گیرنده نهایی در امور مهاجرتی وکلای مهاجرت نیستند.
    • مسائل مالی نباید برای وکیل مهاجرت مهم‌ترین موضوع و در اولویت باشد. دریافت حق‌الوکاله اهمیت دارد؛ اما مهم‌ترین هدف برای وکیل باید کمک به متقاضی و حل مشکل او باشد.

    معیار های انتخاب وکیل مهاجرت

    معیار های انتخاب وکیل مهاجرت بدین‌شرح‌اند:

    • تخصص در قوانین و مقررات مهاجرتی کشور مدنظر
    • داشتن تجربه و پرونده‌های مهاجرتی موفق
    • دردسترس‌بودن و پاسخ‌گویی
    • رفتار حرفه‌ای و دوستانه
    • حق‌الوکاله مناسب و منصفانه

     در‌ادامه، هریک از این معیارها را به‌اختصار توضیح می‌دهیم.

    تخصص در قوانین و مقررات مهاجرتی کشور مدنظر

    تخصص‌داشتن در قوانین و مقررات مهاجرتی کشور مدنظر مهم‌ترین معیار برای انتخاب وکیل مهاجرت است. وکیل باید از قوانین و مقررات مهاجرت به کشور مدنظر و سیاست‌های مهاجرتی دولت آن و جدیدترین تغییرات در قوانین مرتبط مطلع باشد.

     بعضی از وکلای مهاجرت درزمینه دریافت نوعی از ویزا یا اقامت دائم یا تابعیت کشوری خاص تخصص و دانش بیشتری دارند. برای مثال، ممکن است وکیل مهاجرتی در دریافت ویزای یکی از کشورهای اروپایی ازطریق سرمایه‌گذاری یا ثبت شرکت در آن کشور متخصص باشد. چنین وکیلی به تمامی قوانین و مقررات مهاجرتی و تجاری و مالیاتی آن کشور مسلط است. وکلایی که فقط به پرونده‌‌های تجدید‌نظرخواهی یا اخراج مهاجران رسیدگی می‌کنند، در حوزه قوانین و مقررات مهاجرتی، اداری، شهروندی و حقوق بشر تخصص دارند.

    بنابراین، هر متقاضی باتوجه‌به هدف خود از مهاجرت و شیوه مدنظر برای مهاجرت به کشور دلخواهش، باید هم تخصص وکیل در قوانین و مقررات مهاجرتی به کشور مقصد و هم تخصصش در قوانین و مقررات مربوط به آن شیوه خاص را مبنا قرار دهد.

    داشتن تجربه و پرونده‌های مهاجرتی موفق

    داشتن تجربه و پرونده‌های مهاجرتی موفق وکلای مهاجرتی معیار مهم دیگری برای انتخاب است. تعداد زیاد پرونده‌های موفق وکیل مهاجرتی تجربه و تبحر او در استفاده‌کردن از قوانین مهاجرتی به‌نفع موکلانش را نشان می‌دهد.

    متقاضی در انتخاب وکیل مهاجرتی باید شرایط و اهدافش برای مهاجرت را نیز در نظر بگیرد. اگر متقاضی می‌خواهد ازطریق شیوه مهاجرتی خاص (مثلا ازطریق سرمایه‌گذاری یا ثبت شرکت) به کشور مدنظرش مهاجرت کند، باید وکلایی را انتخاب کند که پرونده‌های موفق در آن شیوه مهاجرتی دارند.

    دردسترس‌بودن و پاسخ‌گویی

    وکیل مهاجرت معمولا ایرانی نیست و در کشور مقصد و دور از متقاضی کار و زندگی می‌کند. مشورت و راهنمایی وکیل در هر مرحله از مهاجرت مهم‌ترین خدمتی است که هر متقاضی مهاجرت به آن نیاز دارد. به‌همین‌دلیل، وکیل باید دربرابر متقاضی پاسخ‌گو و دردسترس باشد و در اسرع وقت پاسخ تماس یا ایمیل متقاضی را بدهد. اگر وکیل ایمیل کاری ندارد یا دیر به ایمیل‌ها و تماس‌‌هایش پاسخ می‌دهد و برای جلسه‌های آنلاین با موکل وقت کافی صرف نمی‌کند، معیار پاسخ‌گویی و دردسترس‌بودن را ندارد.

    متقاضیانی که به کشور مقصد مهاجرت کرده‌اند و برای تمدید یا تبدیل ویزا و دریافت اقامت دائم یا تابعیت با مشکل یا ریجکتی مواجه شده‌اند، می‌توانند از خدمات وکیل مهاجرت استفاده کنند. در این صورت، آنان باید وکیلی را انتخاب کنند که در همان شهر یا‌ استان یا ایالت کار و زندگی می‌کند. در مراجعه حضوری نیز، وکیل باید برای موکل وقت کافی بگذارد و جواب‌گوی سوالاتش باشد.

    رفتار حرفه‌ای و دوستانه

    وکیل مهاجرت با موکلان مختلف در ارتباط و تعامل است. در مسیر مهاجرت، ممکن است اتفاقات و مشکلات ‌پیش‌بینی‌نشدنی زیادی رخ دهد. ازاین‌رو، مهم است که وکیل در تمام مدت رفتاری حرفه‌ای و دوستانه با موکل (متقاضی) داشته باشد و به او نشان دهد که به‌دنبال بهترین و مناسب‌ترین راه‌حل برای حل مشکل است. علاوه‌براین، وکیل نباید به موکل برای حل مشکل راه‌های غیرقانونی و دردسرساز یا تضمین خاصی را پیشنهاد بدهد. وکیل مهاجرت همراه امین و آرامش‌بخش متقاضی برای مهاجرت است.

    حق‌الوکاله مناسب و منصفانه

    وکلای مهاجرت در کشورهای مختلف جهان معمولا وکلای گرانی به‌حساب می‌آیند. گرچه برای بعضی از خدمات آن‌ها تعرفه مشخصی وجود دارد، حق‌الوکاله وکلا نرخ ثابتی ندارد؛ چون اعتبار و تجربه وکیل و شهر محل کار او و سختی و پیچیدگی پرونده در تعیین حق‌الوکاله و هزینه‌ها موثر است. به‌همین‌دلیل، در حرفه وکالت در امور مهاجرتی، تقریبا غیرممکن است که برای همه پرونده‌ها نرخ ثابتی تعیین کرد.

    متقاضی باید تحقیق کند و تعرفه‌های ثابت و هزینه هر خدمت را از چند وکیل مهاجرتی در کشور مدنظرش بپرسد. در این صورت، می‌تواند وکیلی را انتخاب کند که از متقاضیان حق‌الوکاله و هزینه‌های مناسب را برای خدمات خود دریافت می‌کند. متقاضی باید به این نکته توجه کند که اگر در پرونده او پیچیدگی یا حساسیت خاصی نیست، برای مشاوره یا رسیدگی ‌به پرونده‌اش توجیهی برای پرداخت هزینه و حق‌الوکاله سنگین به وکیل مهاجرتی وجود ندارد.

    هزینه ‌وکیل مهاجرت

    هزینه وکیل مهاجرت در هر پرونده و برای هر متقاضی براساس شرایط خاص و اهدافش برای مهاجرت تعیین می‌شود. عوامل مختلفی بر هزینه وکیل مهاجرتی اثر می‌گذارند. وکلای مهاجرتی در ایالات متحده آمریکا، انگلستان، استرالیا و سوئیس درمقایسه‌با وکلای مهاجرتی کشورهای دیگر جهان گران‌ترند. پس، اگر قصد دارید به یکی از آن کشورها مهاجرت کنید، این نکته را مدنظر قرار دهید که باید هزینه بیشتری برای بهره‌مندی از خدمات وکیل مهاجرتی در آن‌ کشورها بپردازید.

    بعضی از وکلا مبلغی را قبل از انجام تعهداتشان به‌ نام پیش‌پرداخت دریافت می‌کنند. این شیوه پرداخت برای همه متقاضیان اقتصادی و مناسب نیست و درمجموع هزینه‌های وکیل را بیشتر می‌کند.

    عوامل موثر بر هزینه‌ وکیل مهاجرت عبارت‌اند از:

    • شرایط متقاضی
    • سختی و پیچیدگی پرونده
    • خدمات ارائه‌شده وکیل
    • زمان صرف‌شده وکیل برای پرونده
    • شهرت و اعتبار و سابقه وکیل
    • کشور و شهر محل کار و زندگی وکیل

    باوجوداین، می‌توان تقریبا هزینه برخی از خدمات وکیل مهاجرت را به طور حدودی مشخص کرد. در جدول زیر، تعرفه بعضی از خدمات وکیل مهاجرت را می‌بینید.

    انواع خدمات وکیل مهاجرتتعرفه هر خدمت
    مشاوره ساعتیاز ۷۵ تا ۳۰۰ دلار آمریکا
    مشاوره اولیه و بررسی شرایط متقاضی برای مهاجرتاز ۲۵۰ تا ۸۰۰ دلار آمریکا
    مشاوره ویزا و بررسی مدارک متقاضی و تکمیل پرونده برای اخذ ویزااز ۲۵۰ تا ۲۰۰۰ دلار آمریکا
    مراجعه به مراجع اداری و قضایی به‌نمایندگی از متقاضی و تجدیدنظر خواهیاز ۴۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ دلار آمریکا
    مشاوره و کمک برای درخواست پناهندگی  از ۱۰۰۰ تا ۷۰۰۰ دلار آمریکا

    تعرفه‌های ذکر شده در جدول بالا برای ژانویه ۲۰۲۴ است. برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق‌تر درباره هزینه های وکیل مهاجرت، فرم مشاوره رایگان را تکمیل کنید تا کارشناسان ما در بالدانو با شما تماس بگیرند.

    نحوه تنظیم قرارداد با وکیل مهاجرت

    در نحوه تنظیم قرارداد با وکیل مهاجرت به کشورهای مختلف توجه‌ به نکات زیر بسیار مهم است:

    • نحوه تنظیم قرارداد با وکیل مهاجرت براساس شرایط هر متقاضی و در هر پرونده متفاوت است.
    • متن قرارداد را معمولا وکیل مهاجرت تنظیم می‌کند و برای مطالعه و امضا به متقاضی (موکل) می‌دهد.
    • متقاضی باید متن قرارداد را کامل و به‌دقت بخواند و درباره بندها و تبصره‌های مبهم از وکیل توضیح بخواهد.
    • خدمات وکیل و بازه زمانی انجام آن‌ها باید واضح و دقیق در قرارداد ذکر شده باشد.
    • مدت‌زمان اعتبار قرارداد وکالت باید در متن قرارداد معلوم شده باشد.
    • حق‌الوکاله توافق‌شده و همه هزینه‌ها باید به‌تفکیک در متن قرارداد ذکر شده باشد.
    • نحوه و زمان پرداخت حق‌الوکاله و هزینه‌های دیگر باید مشخص شده باشد.
    • وکیل باید متعهد شده باشد که اطلاعات و مدارک موکل را نزد خود محفوظ نگه می‌دارد و جز در مراجع قانونی و با اجازه‌ موکل آن‌ها را دراختیار کسی قرار نمی‌دهد.
    • موکل باید حق فسخ یک‌طرفه قرارداد را داشته باشد تا اگر وکیل به تعهداتش در زمان تعیین‌شده عمل نکند، بتواند قرارداد وکالت را فسخ کند.

    مزایای حضور داشتن وکیل مهاجرتی

    مزایای حضور داشتن وکیل مهاجرتی عبارت‌اند از:

    • اگر متقاضی فرایند مهاجرت را با حضور و مشاوره وکیل شروع کند، همه مراحل را درست و کامل و قانونی انجام می‌دهد؛ درنتیجه، اشتباهی نمی‌کند و در وقت و هزینه‌‌های مهاجرتش صرفه‌جویی ‌می‌شود.
    • بخت دریافت ویزا و اقامت یا تابعیت کشور مدنظر با حضور وکیل مهاجرتی در فرایند مهاجرت بسیار بیشتر می‌شود.
    • وقتی متقاضی می‌داند وکیل در هر مرحله همراه او است و درصورت بروز مشکل برای حل آن راه‌حل پیشنهاد می‌دهد، نگرانی و اضطراب ندارد و با آرامش در مسیر مهاجرت قدم برمی‌دارد.

    وکیل مهاجرت به کشورهای مختلف جهان

    وکیل مهاجرت به هر کشور فقط می‌تواند به متقاضیان مهاجرت به همان کشور مشاوره بدهد. نظام قانونی و قضایی هر کشور و قوانین و مقررات مهاجرتی‌اش خاص و منحصربه‌فرد است. قوانین مهاجرتی کشورهای مهاجرپذیر معمولا پیچیده‌تر و پرجزئیات‌ترند و مسیرهای مختلفی را برای ورود مهاجران به کشور باز گذاشته‌اند.

    تغییرات مدام قوانین و مقررات مهاجرتی باعث می‌شود تا پیچیدگی‌ قوانین در این حوزه بیشتر شود. این دلیل دیگری است برای اینکه متقاضی مهاجرت به یک کشور باید از میان وکلای مهاجرتی همان کشور وکیلی برای خود انتخاب کند. درادامه، ویژگی‌ها و خدمات و هزینه‌‌های وکلای مهاجرتی در ۶ کشور مهاجرپذیر و پرطرفدار را به‌اختصار توضیح می‌دهیم.

    وکیل مهاجرت به آلمان

    وکیل مهاجرت به آلمان باید عضو رسمی کانون وکلای آلمان (Bundesrechtsanwaltskammer) و در حوزه قوانین و مقررات مهاجرتی کشور آلمان و ایالتی متخصص باشد که در آن کار می‌کند. افزون‌بر کانون وکلای آلمان، عضویت وکیل مهاجرتی در کانون‌ها و انجمن‌های تخصصی که در حوزه مهاجرت و قوانین مهاجرتی در آلمان فعال‌اند، تخصص و تجربه او را در این حوزه نشان می‌دهد. کارگروه وکلای متخصص در قانون مهاجرت (Arbeitsgemeinschaft der Fachanwälte für Migrationsrecht) و وکلای آلمانی متخصص در قانون مهاجرت (Deutsche Fachanwaltschaft für Migrationsrecht) نهادهای مهم این حوزه در آلمان هستند.

    وکیل مهاجرت به آلمان مشاوره مهاجرت به این کشور،‌ اخذ انواع ویزا، اقامت، اقامت دائم، تابعیت آلمان، تجدیدنظرخواهی و حضور در مراجع اداری و قضایی مرتبط را به متقاضیان سراسر جهان ارائه می‌دهد. نکته مهمی که متقاضی مهاجرت به آلمان در انتخاب وکیل باید به آن دقت کند، این است که قوانین مهاجرتی هر ایالت آلمان ممکن است با دیگری متفاوت باشد. به‌همین‌دلیل، متقاضی باید وکیل را از میان وکلای مهاجرتی ایالت مدنظرش انتخاب کند. همچنین، اگر متقاضی هنوز به زبان آلمانی مسلط نیست، باید وکیلی را انتخاب کند که به زبان انگلیسی مسلط باشد.

    وکیل مهاجرت به فرانسه

    وکیل مهاجرت به فرانسه باید عضو رسمی کانون وکلای فرانسه (Conseil National des Barreaux) و در قوانین و مقررات مهاجرتی این کشور متخصص باشد. افزون‌بر عضویت در کانون وکلا، عضویت وکیل مهاجرتی در مرکز وکلای مهاجرت و قانون مخصوص اتباع خارجی (Avocats Immigration et Droit des Étrangers, AIDE) تخصص و تجربه وکیل در این حوزه را نشان می‌دهد.

    وکیل مهاجرت به فرانسه مشاوره مهاجرت به این کشور،‌ اخذ انواع ویزا، اقامت، اقامت دائم، تابعیت فرانسه، تجدیدنظرخواهی و حضور در مراجع اداری و قضایی مرتبط به‌جای موکل را به متقاضیان سراسر جهان ارائه می‌دهد. اگر متقاضی هنوز به زبان فرانسوی مسلط نیست، باید در انتخاب وکیل تسلط به زبان انگلیسی را هم معیار قرار دهد.

    وکیل مهاجرت به کانادا

    وکیل مهاجرت به کانادا باید عضو رسمی کانون وکلای کانادا (Canadian Bar Association) و در قوانین و مقررات مهاجرتی این کشور متخصص باشد. هر استان کانادا قوانین و سیاست‌های مهاجرتی خود را دارد؛ به‌همین‌دلیل، متقاضی باید وکیل مهاجرتی‌ای را انتخاب کند که در استان مدنظرش برای مهاجرت وکالت می‌کند.

    وکیل مهاجرت به کانادا مشاوره مهاجرت به این کشور،‌ اخذ انواع ویزا، اقامت دائم، تابعیت کانادا، تجدیدنظرخواهی و حضور در مراجع اداری و قضایی مرتبط به‌جای موکل را به متقاضیان سراسر جهان ارائه می‌دهد.

    وکیل مهاجرت به مجارستان

    وکیل مهاجرت به مجارستان باید عضو رسمی کانون وکلای این کشور (Magyar Ügyvédi Kamara, MÜK) و در قوانین و مقررات مهاجرتی به این کشور متخصص باشد. وکیل مهاجرت به مجارستان مشاوره مهاجرت به این کشور،‌ اخذ انواع ویزا، اقامت دائم، کارت آبی اتحادیه اروپا، تابعیت مجارستان، تجدیدنظرخواهی و حضور در مراجع اداری و قضایی مرتبط به‌جای موکل را به متقاضیان سراسر جهان ارائه می‌دهد. نکته مهم اینکه اگر متقاضی زبان مجاری نمی‌داند، باید در انتخاب وکیل تسلط به زبان انگلیسی را هم معیار قرار دهد.

    وکیل مهاجرت به اسپانیا

    وکیل مهاجرت به اسپانیا باید عضو رسمی کانون وکلای اسپانیا (Colegio de Abogados) و در قوانین و مقررات مهاجرتی این کشور متخصص و خبره باشد. عضویت وکیل مهاجرت به اسپانیا در کانون وکلای مهاجرتی اسپانیا (Asociación Española de Abogados de Extranjería)، نشانه‌ای از تخصص و به‌روزبودن او در حوزه قوانین مهاجرتی است.

    وکیل مهاجرت به اسپانیا مشاوره مهاجرت به این کشور،‌ اخذ انواع ویزا، اقامت دائم، تابعیت اسپانیا، مشاوره مالیاتی، دریافت شماره شناسایی اتباع خارجی (Número de Identificación de Extranjeros)، تجدیدنظرخواهی و حضور در مراجع اداری و قضایی مرتبط را به متقاضیان سراسر جهان ارائه می‌دهد. اگر متقاضی هنوز زبان اسپانیایی را به‌خوبی نمی‌داند، باید در انتخاب وکیل تسلط به زبان انگلیسی را نیز معیار قرار دهد.

    وکیل مهاجرت به ایتالیا

    وکیل مهاجرت به ایتالیا باید عضو رسمی کانون وکلای ایتالیا (Consiglio Nazionale Forense) و در حوزه قوانین و مقررات مالیاتی این کشور متخصص و باتجربه باشد. وکیل مهاجرت به ایتالیا خدمات مختلفی را به متقاضیان سراسر جهان ارائه می‌دهد؛ ازجمله مشاوره مهاجرت به ایتالیا،‌ اخذ انواع ویزا، اقامت دائم، تابعیت ایتالیا، مشاوره به شرکت‌ها برای استخدام نیروی کار مهاجر، تجدیدنظرخواهی و حضور در مراجع اداری و قضایی مرتبط به‌جای موکل.

    جمع‌بندی

    وکلای مهاجرتی در کشورهای مختلف جهان در قوانین و سیاست‌های مهاجرتی کشوری‌ متخصص و خبره هستند که در آنجا وکالت می‌کنند. آنان با سیستم مهاجرتی کشورشان و جدید‌ترین قوانین و رویه‌های مهاجرتی آشنا هستند. وکلای مهاجرتی هر کشور به متقاضیانی کمک می‌کنند و مشاوره می‌دهند که قصد دارند به‌کمک شیوه‌های مختلف به آن کشور مهاجرت کنند. مشاوره برای اخذ انواع ویزا و تجدید‌نظرخواهی برای درخوا‌ست‌های ردشده از خدمات مهم وکلای مهاجرتی هر کشور هستند.

    هر متقاضی برای انتخاب وکیل مهاجرت در کشور مقصدش باید معیارهایی را در نظر بگیرد. افزون‌بر تخصص و تجربه، وکیل مهاجرتی باید عضو رسمی کانون وکلای کشورش باشد، متعهدانه و مسئولانه با متقاضی رفتار کند، همه حقایق و احتمالات را به او بگوید و نباید رسیدن ‌به نتیجه خاصی را تضمین کند.

    هزینه وکلای مهاجرتی باتوجه‌به شرایط ویژه متقاضی در هر پرونده مشخص می‌شود. برای انتخاب و آگاهی از هزینه‌ وکلای مهاجرتی در کشور مدنظرتان می‌‌توانید با کارشناسان موسسه مهاجرتی بالدانو تماس بگیرید. مشاوره وکیل مهاجرت از تخصص‌ها و خدمات موسسه مهاجرتی بالدانو است و کارشناسان ما برای پاسخ‌گویی به تمامی پرسش‌ها درباره وکلای مهاجرتی کشورهای کانادا، آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و مجارستان آماده‌اند.

    سوالات کاربران درباره وکیل مهاجرت

    مزایای حضور داشتن وکیل مهاجرتی چیست؟
    مزایای حضور داشتن وکیل مهاجرتی ازاین‌قرارند: صرفه‌جویی در وقت و هزینه متقاضی و داشتن بخت بیشتر برای موفقیت در پرونده و آرامش در طی‌کردن مسیر مهاجرت به کشور مدنظر.
    هزینه ‌وکیل مهاجرت چقدر است؟
    هزینه وکیل مهاجرت در هر پرونده براساس خدمات وکیل و شرایط و سختی آن پرونده و کشور و شهر محل کار وکیل مشخص می‌شود. به طور حدودی تعرفه بعضی از خدمات وکیل مهاجرت از ۷۵ تا ۷۰۰۰ دلار متغیر است.
    در انتخاب وکیل مهاجرت چه مواردی اهمیت بسیار دارند؟
    در انتخاب وکیل مهاجرت دقت کنید که وکیل باید عضو رسمی کانون وکلای کشور مدنظر و در حوزه قوانین و مقررات مهاجرتی آن کشور متخصص و باتجربه باشد.
    انواع خدمات وکیل مهاجرت کدام‌اند؟
    انواع خدمات وکیل مهاجرت عبارت‌اند از: مشاوره اولیه و بررسی شرایط متقاضی مهاجرت، مشاوره برای اخذ انواع ویزا، اجازه اقامت، اقامت دائم، تابعیت، پناهندگی، اجازه کار، کارت آبی اتحادیه اروپا و حضور در مراجع اداری و قضایی به‌نمایندگی از متقاضی برای انجام تمام امور مرتبط.
    کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شماهستند
    021-43859

    سایر خدمات مهاجرتی بالدانو